Eu nu știu de unde aveți voi "informații sigure" că CDPR nu a dat coduri de review pentru PS4 si Xbox și mai ales de unde ați scos asta cu embargo-ul pentru anumite console... Eu am primit oficial cod de PS4 (dar am decis să-l joc pe PS4 Pro), iar embargo-ul avea doar chestiile standard, legate de data de publicare 7 Decembrie pentru text și 9 Decembrie pentru videos). Așa cum e la toate jocurile.
Singurul lucru extra cerut a fost ca până la data X, toți reviewerii să folosească media files oficiale (ale CDPR). După data X, liber, no strings attached. Prin urmare și există reviews care fac praf jocul pe old-gen precum PS4 (primul) și Xbox One. Pe bună dreptate, dealtfel. Dar eu zic să nu exagerăm cu teoriile conspirației, că nu e cazul. Ce se întâmplă pe Metacritic cred că e pur și simplu decizia lor, mai ales după ce s-a întâmplat cu TLoU 2...
Între timp am ajuns la aprox. 100 de ore de joc, și în continuare rămâne un joc de nota 9/10. Îmi pare rău că se va termina (dar nu-i nimic, că sigur dau un restart). Cred că dacă CDPR ar mai fi așteptat măcar 6 luni și nu ar fi ținut cont de fanboții care ajunseseră să-i amenințe cu moartea, ar fi fost cu siguranță jocul anului 2021.
Meanwhile, Cyberpunk de România:
https://youtu.be/1PsX6H9CNWU