Next-gen versions vin in Q2 2022:
Wow...leak-urile de ieri ziceau de o posibila lansare chiar ieri. Iar acum vin si ne spun astia nu doar ca nu ieri, nici macar anu asta. Si nici macar asta, dar nici macar in primul trimiestru al lui 2022![]()
Pai nu merge deja in 60fps? Stiu ca e "doar" 1080p, dar din cate stiu, e 60fps pe current gen.
Din ce stiu, nu merge, e 30fps locked. Cel putin asa era atunci cand l-am rulat ultima data.
O sa mai incerc astazi.
LE: hmm, se pare ca ai dreptate: https://www.reddit.com/r/PS5/comment...tm_name=iossmf
LE2: defapt, ar fi doar pentru Xbox, nu si pentru PS5. Pentru PS5, trebuie sa ai versiunea 1.00.
Sent from my iPhone using Tapatalk
"YouTube user xLetalis has discovered that Vivienne, a character that players can free from a curse at the risk of her dying in seven years, can actually be found dead after waiting that long in-game."
Au postat pe pagina lor de Facebook
We have decided to have our in-house development team conduct the remaining work on the next-gen version of The Witcher 3: Wild Hunt. We are currently evaluating the scope of work to be done and thus have to postpone Q2 release until further notice.
We'll update you as soon as we can. Thank you for your understanding.
Pai probabil higher resolution, higher details si higher fps. Dar probabil ceva nu merge bine pe partea de optimizare si d-aia au nevoie de mai mult timp.
The next-gen update for The Witcher 3: Wild Hunt is coming on December 14th, free for everyone who already owns the game. For more details and gameplay reveal, tune in to REDstreams next week on https://twitch.tv/cdprojektred.
Daca ala e actual gameplay de pe console si nu cum spera ei sa arate pe console, este absolut mind blowing si arata mai bine decat 99.99% din jocurile actuale, lansate sau inca nelansate
LE: nevermind - zice la inceput de tot ca nu e rulat pe console. Deci si versiunea de PC primeste un upgrade grafic. Sunt totusi curios cum va arata pe console.
Mi se pare că tot nu arată nici pe departe ca în trailerul de la VGX:
Speram și eu că pot readuce acel farmec cu grafica. Vedeți flăcările sau blana țăranului din trailerul de mai sus.
Oh well![]()
Am asa o presimtire ca o sa vina cineva sa posteze ca e naspa grafica la versiunea asta pentru ca nu au texturi 8K, Ray Tracing ca pe RTX 4090, si 120 fps, toate astea pe niste console care costa mai putin decat o placa video decenta.
Nah ce bine, eu nu l-am jucat inca, acu pot sa-l bag si eu! Ce rezolutie va avea pe PS, 4K nativ?
Bookmarks