Nici nu mă obosesc să-ți răspund :)
Parcă ai început să te joci de ieri :)
Printable View
Nici nu mă obosesc să-ți răspund :)
Parcă ai început să te joci de ieri :)
Taci ma ca nu tin minte cu transmorifichication asta. Imi zici sau nu? /:)
NU :|
Joc si eu Diablo RoS - PS3, de o saptamana. Jocul este foarte fun si addictive. Am un crusader de lvl 47 si tocmai am inceput actul V. Daca e cineva nteresat de coop, add me> UK ID> DeepKiss27.
Spor la jucareala.
am inceput si eu de ieri pe PS4 cu un crusader si am ajuns la 43, cum de ti-a luat o saptamana? oricum e mult mai rezistent caracterul asta dar parca tot barbarul e mai fun.
Păi, unu la mâna joc din prima la hard, doi la mâna am o familie cu un copil de întreţinut, serviciu, etc. Am jucat câteva ore bune în trei nopţi şi am explorat tot ce se poate până acum.
Voi realizati ca atunci cand a aparut prima oara Diablo 3 pe PC mi-a luat peste 50 de ore sa fac max level (era 60!).
Va dati seama ce boost a primit intre timp leveling-ul? Faci max level linistit sub 10 ore.
Acuma este vorba doar despre endgame si update-urile constante ce schimba (in bine) jocul.
Pai jocul trebuia sa arate la lansare asa cum arata in acest moment. Daca ar fi sa-l comparam, era un gunoi absolut cand s-a lansat :))
mi se pare ca ai luat mult prea personal replica mea si ai inceput sa imi dai niste detalii private si care nu au nicio legatura cu jocul in sine!
1 si eu am jucat pe hard de la inceput si am stat cam 6 ore iar tu ai zis ca ai jucat niste ore bune in 3 nopti deci presupunand ca ai jucat cate 2 ore inseamna ca am jucat la fel numai ca tu ai ajuns la niv 20 si eu la 40
2 cred ca toti avem joburi/familii etc nu cred ca numai tu ai asa ceva si nu cred ca se aplica in acest argument in discutie, era doar curios cum de tu ai leveld up asa si eu mai repede
nu o mai lua personal ca nu e cazul
Level 47, am scris.
---------- Post added 31-08-2014 at 17:51 ----------
Şi nu, nu am luat-o personal. Poate ne "vedem" în joc. Just add me. Nu sunt un veteran Diablo, dar învăţ repede!
pe ce consola joci?
#664, ps3
azi dimineata am terminat de crescut caracterul de hardcore la lvl 70 (crusader). Am mai avut doua tentative inainte, dar am murit cu un wizard la lvl 49 si cu altul la 19 :|
wee, am terminat si eu harcore mode cu Witch Doctor :evil:
Dintr-un run pe Master am facut level 1-70 +3 paragon pana l-am omorat pe Malthael.
PS: celor care le-am trimis legendary gifts: asteptati pana la level 70 sa le deschideti, se scaleaza.
A mai mai păţit cineva să primească crash când deschidea mailurile şi să piardă toate legendarele din mail?
da, eu o singura data ... m-a dus direct in meniul consolei
Multumesc baietilor care mi-au trimis cadouri in mailbox!!! Super!!!
Eu nu ți-am trimis...