Si eu tot varianta de 360 vreau sa o iau. Am jucat aseara demo-ul si imi place la nebunie cum e facut pentru consola. Speram sa mai scada pretul.
Printable View
Si eu tot varianta de 360 vreau sa o iau. Am jucat aseara demo-ul si imi place la nebunie cum e facut pentru consola. Speram sa mai scada pretul.
Luat pe PS3. Superb. Deocamdata ma dau cu el, o sa revin cu pareri altadata. Se misca foarte bine, controlul este intuitiv si foarte bine realizat, m-am adaptat imediat de ziceai ca joc de cand lumea.
Cum schimb dificultatea in timpul primului walkthrough? Am inceput pe normal si vreau sa trec pe hard, insa nu gasesc nicaieri optiunea.
Rasko daca este ca versiunea de PC, trebuie sa termini jocul pe normal, apoi nightmare, hell si inferno :).
Insa poti mari dificultatea cu ajutorul optiunii Monster Power, nu stiu exact cum se numeste pe consola.
Rasko poti mari dificultatea dar asta e doar ca si monster power pe PC, iti da mai mult xp si ceva increased magic find. Inainte sa incepi nu dai Continue, dai select stage sau ceva de genul.
Jocul oricum va trebui terminat de 4 ori. Normal -> unlocks Nightmare -> unlocks Hell -> unlocks Inferno. Eu zic ca nu prea are rost sa cresti dificultatea pe Normal si Nightmare pentru ca astea mai bine le termini cat mai repede si cu ceva +XP gear cand termini Nightmare ar trebui sa fi level 60.
De la Hell si Inferno incepe distractia.
Nu stiu daca s-a mai discutat, dar pentru cei interesati de Diablo 3 pe PS3 exista versiunea demo (cel putin pe PSN UK)
Multumesc mult Duni pentru stire :) Chiar nu ma gandeam ca scot si demo.
Info despre dificultati de pe forumul Blizzard:
Quote:
I know there is some confusion on the forums about how Easy, Normal, and Hard modes affect adventure stats, so I'm going to try and help clear that up. Those modes (Easy, Normal, and Hard) do not alter Magic Find, Gold Find, or XP Bonus in any way, and are just there so players can adjust the difficulty to their liking.
Once you're ready to handle something more challenging than Hard difficulty, however, those bonuses quickly ramp up. Here's what you can expect from Master I - Master V difficulties.
Master I: +60% Magic Find, +60% Gold Find, +120% XP Bonus
Master II: +70% Magic Find, +70% Gold Find, +140% XP Bonus
Master III: +80% Magic Find, +80% Gold Find, +160% XP Bonus
Master IV: +90% Magic Find, +90% Gold Find, +180% XP Bonus
Master V: +100% Magic Find, +100% Gold Find, +200% XP Bonus
Master I - V sunt echivalentul Monster Power? Ziceati mai sus ca exista normal - nightmare - hell - inferno...I very Confucius right now.... :-?:-?
Exact, normal - nightmare - hell - inferno sunt modurile de joc,care se deblocheaza dupe ce le termini pe fiecare in parte iar easy-normal....master 1..master 5 sunt echivalentul la Monster Power de pe PC
Normal, nightmare, hell, inferno sunt moduri de joc pentru care vei da new game de fiecare data cand vrei sa le incerci si care se deblocheaza ierarhic; easy, normal, hard si master I-V sunt dificultati ale fiecarui mo de joc ce pot modifica acele stats-uri specificate mai sus.
Ic þancie ēow heremæcg!!!! :diablo::diablo:
http://www.youtube.com/watch?v=bkysj...affy7urz_-CkMw
Daca este cineva care a luat jocul mai tarziu si vrea sa joace coop add me pe psn : Laurentiu-P
Am luat si eu demo-ul pe Xbox 360. Arata intrun hal... Cel putin cand iti vezi caracterul pe un 55", parca e facut din bucati de texturi lipite prost (zici ca e randat in 640 x 480 si upscalat in 1920 x 1080). Astia nu au auzit de antialiasing?!? Pe mine unul m-a dezamagit maxim. Stiu ca o sa ma injure multi, dar arata de 10 ori mai bine Dungeon Hunter 4 Free pe un iPad decat Diablo III pe console...
Si gameplay-ul... pai atat au reusit ei sa faca diferit pe console? Sa poti face roll cu right stick? Am jucat un pic cu warrior-ul (si mage-ul, ca atat te lasa in demo) si am impresia ca ma misc cu un personaj gen Mario care le da cu o cana in cap... si din cand in cand pot sa ma si invart pe langa ei. Sunt sute de jocuri de console din care se puteau inspira pentru a face miscarea caracterului mai interesanta. Ei doar au inlocuit mouse point & click cu move with gamepad, then attack.
Anyway, pt. mine e un joc pe care nu-l mai cumpar pe console pana nu ajunge pe la 50 RON (mai mult nu consider ca merita). Sau poate cand iese pe PS4 sau Xbox One. Nota 5 pt. Blizzard!
Nu stiu ce asteptari aveai Monky de la joc, dar eu zic ca se controleaza excelent si arata si se misca mai mult decat decent pt generatia asta de console.
Daca ai sa te uiti putin pe forumul official ai sa vezi ca mai toti jucatorii care l-au avut pe PC si l-au jucat acum si pe consola sunt foarte multumiti de portare si chiar le place mult mai mult varianta de consola, care are un loot sistem mult inbunatatit fata de PC, are un control excelent si are si local co-op ca sa joci cu prietena sau prietenii impreuna de pe canapea.
Eu unul nu am cum sa-l compar cu nici un alt Diablo fiindca asta e primul care il joc, insa cred ca aveai asteptari mult prea mari de la el. Pt genul asta de jocuri, care nici nu prea sunt asa multe pe console, eu zic ca e clar cel mai bun, si e 'fun' asta conteaza pana la urma.:)
Mie imi place, l-am jucat si pe calculator dar imi place mai mult pe consola. Personajul se vede cam pixelat dar doar daca stai la 30 de cm de ecran. Eu am tv-ul mai mic, 47", dar de pe fotoliu de la 2m se vede foarte bine. Frame rate foarte bun, o portare reuşită. Singurul minus, un picut de tearing câteodată.
Eu l-am luat pe PS3 dar l-am imprumutat unui prieten. Add me si jucam mai incolo :)
eu sunt pe la level 17 cu pesonajul, mie imi place jocul, arata foarte ok pe tv de la 1,5-2m , ruleaza decent , se incarca decent, dar tot un diablo 2 stilizat ramane
Si eu l-am jucat pe PC si varianta de console imi place mult mai mult. E mult mai relaxant de jucat si in plus e foarte fun. Local coop e awesome, ma pot juca cu prietena si cand se plictiseste imi ramane un alt character leveled up pentru mine :evil:
1.Sa-mi explice si mie cineva cum era Diablo pe PC, era nevoie de un abonament sau trebuia jocul neaparat cumparat!?! Nu stiu ce auzisem inainte exact...
2. Am jucat demo-ul de la Diablo 3, imi place si cred ca-l voi cumpara!! Dar am nelamuriri.....de exemplu pe partea offline.
Nu-s genul sa-l joc la toate dificultatile! Il termin pe easy spre exemplu si apoi daca trec la urmatorul nivel de dificultatea se schimba ceva anume cu exceptia ca mor aia mai greu sau vin mai multi??
3. La modul co-op offline, se reia jocul sa inteleg, de la inceput in doi (3...4)! dar daca azi vreau sa-l joc singur si peste 5 minute cu cineva se continua de unde am ramas!? (Mentionez ca nu am de mult timp PS3 si nici nu am jucat vreun joc pe PS3 online, ca sa se inteleaga nepriceperea mea)
4. Asta-i partea care ma intereseaza mai mult, multiplayer online! In ce consta asta?? E ceva gen co-op offline doar ca nu esti langa mine??
Ma intereseaza sa am ce face cu el dupa ce termin offline...adica sa-mi bat capul cu el, nu sa reiau aceleasi misiuni singleplayer/multiplayer!!
E un exemplu prost Metin2....dar ca idee ca sa intelegeti la ce ma refer...sau Warcraft!!