Mai joaca careva pe xbox 360 fifa 14?
Div 1,aveam 20 pct mai aveam un meci si trebuia sa il castig sa iau titlul a doua oara....aveam 3-0 la pauza,in a doua repriza am fost egalat in ultimile minute din prostia mea..3-3 s-a terminat![]()
F.U.T FIFA 14 Ultimate Team Squad by Sopilandia | Futhead
Mi-am dat seama ca cea mai buna formatie cu care joc este fara aripi.
Nu stiu ce imbunatatiri sa mai fac...toti au chem 10 doar Hulk are 8 ca am pus manager din Rusia.Tu ce echipa ai?
Iete am asa ceva. M-am saturat de IF si alte marmote si m-am apucat sa joc tactic. Am jucatori cu workrates ok, am facut 2 custom tactics ( ofensiv si defensiv ) si joc la posesie.
http://www.futhead.com/14/squads/17578311/
ai avut bulan) eu am deschis de 800k si mi-au iesit 2 IF Kolarov...+ un IF silver..toti nu fac cat Mullerul tau
![]()
L-am vandut cu 70k) si am deschis packuri si nimica...am facut chestia asta ca m-am lasat de fifa UT,trebuia sa il dau la careva de pe forum...bleg is ma!
nu voia nimeni, eu am incercat sau dau 1 milion si nu l-a vrut nimenijucatori foarte scumpi, asa ca nu-ti fa griji.
Meh... sunt satul de tampenia asta de joc. Bagi bani intr-o echipa buna ca sa te joace in picioare Ibarbo. Am vandut tot si am luat masuri. Unbeatable, dar cam plictisitor sa joci cu echipa asta.
My Pauleta Squad FIFA 14 Ultimate Team Squad by Marinake | Futhead
Salutare! Mi-am luat aseara FIFA 14 pentru ps3 dar am intampinat o problema... Cand dadeam update se faceau transferurile din iarna numai in AMERICA , liga MLS sunt actualizate! La Team Ratings si Player Ratings sunt numai echipe si jucatori actualizati la zi.. La ultimate team sunt transferurile tot asa, la zi.. care-i treaba ? de ce nu se actualizeaza toate transferurile din vara si se actualizeaza doar dintr-o singura liga ?
Multumesc anticipat!
Inteleg..ce nu inteleg este de ce intr-o singura liga sunt actualizate si in restul nu![]()
Bookmarks