Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 181 of 185 FirstFirst ... 81 131 171 179 180 181 182 183 ... LastLast
Results 3,601 to 3,620 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #3601 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    Cred ca torn benzina pe nenorocitul asta de xbox si ii dau foc..... Dupa ce ca rahatul de scripting ma rupe...la 1-1 in minutul 75 dau centrare cu doi liberi in care ...si ce credeti...incepe xboxul sa isi faca update si ma scoate din joc....si evident...dnf si retrogradez iar in 3. Deci e necuratul la mijloc fara dubii...si nu e bine ca-l pomenesc... Doar goluri in minutul 90 primite...eu dau bara in min 90 dupa care o da hagi in poarta dar il anuleaza pe motiv de offside....atrag ghinionul intr-un mare fel....

2. #3602 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Eu zic să aştepţi FIFA 15

3. #3603 SP
    Senior Member nina's Avatar
    joaca careva pro clubs?
    clubul se numeste ASF Zarnesti
    e nou creat si caut doar 1 atacant
    joc pe 41212 si am un joc rapid de pase si desigur lt+y....asa joc ambii atacanti creandu-le mai multe ocazii de gol

4. #3604 SP
    Joc pe alt cont si o iau de la capat....

5. #3605 SP
    Member bdevil's Avatar
    A venit un prieten la mine si am zis sa facem o echipa ca pe vremuri de 2 si sa jucam impotriva altora 2 pe net. Surpriza. Nu e posibil. Exista un lobby room pentru 2 vs 2, dar acolo tot timpul am jucat noi 2 vs 1. Chiar asa foame de bani sa fi fost la EA Sports de au scos 2 vs 2 in varianta in care 2 joaca pe o consola si 2 pe alta ?! Trist.

6. #3606 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    In sfarsit se poate folosi marketul pe web app.
    Attached Images Attached Images webapp-trading.jpg

7. #3607 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    asa e, doar ca pt putin timp, vor da drumul la webapp pt fifa15 din acest motiv i-au dat drumul cu siguranta

8. #3608 SP
    niste carnati

9. #3609 SP
    Eu unul nu sunt deacord cu web app, tranzactile ar trebui făcute doar când eşti online pe consolă.

10. #3610 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    tare

11. #3611 SP
    Member bdevil's Avatar
    Quote Originally Posted by Se7en Fury View Post
    Eu unul nu sunt deacord cu web app, tranzactile ar trebui făcute doar când eşti online pe consolă.
    Si fara webapp, tot sunt roboti, de pe mobil, etc. Incearca sa pui la vanzare un jucator la sub pret, de exemplu 250 in loc de 300 cu cat l-ai vinde la quick sell. Imediat iti dispare din transfer list in secunda 2.

12. #3612 SP
    Păi despre asta este vb, ar trebui să scoată celelalte variante, să lase doar de pe consolă, nu mi se pare normal ca unul care face bani şi nici măcar nu joacă să îmi blocheze mie marketul.

13. #3613 SP
    Member florent's Avatar
    Fifa14 pe PS4 ruleaza in 1080p ?

14. #3614 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    720p din cate stiu eu. Oricum, tinand cont ca este primul Fifa pe next-gen, nu a fost lucrat asa cum trebuie. Acum cu 15 pot garanta ca o sa fie cu totul alta experienta. Au avut si timp sa se acomodeze cu hardware-ul pe care il pun atat Microsoft cat si Sony la dispozitie deci ar trebuie sa fie ok.

15. #3615 SP
    Member akzation's Avatar
    Quote Originally Posted by florent View Post
    Fifa14 pe PS4 ruleaza in 1080p ?
    Ruleaza pe 1080p @ 60fps , la fel si pe Xbox One. Nu stiu unde ai vazut Marinake ca e 720p.

16. #3616 SP
    oare asa se vede pe wide? tot terenul in timpul jocului?...nu am vazut sau auzit asa ceva pana acum...ar fi prea tare sa vezi tot terenul....

17. #3617 SP
    Akzation, stiu ca citisem un articol chiar la lansarea jocului pe next-gen.

18. #3618 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Guys, l-am pus si eu pe xbox one, mi-am facut caracter si joc cu mine (inclusiv cu gameface ) dar nu inteleg cum pot sa "urc in nivel" inafara de meciurile jucate. Nu exista un loc de trainig ? Sau e vorba doar de cele "mici" dinainte de meciuri ?

19. #3619 SP
    Ca sa iti cresti jucatorul tau, fie online sau offline, trebuie sa joci. La Skill Games nu ajuta cu nimic. Mergea sa iti mai cresti jucatorul in arena in titlurile precedente, dar acum l-au scos.

20. #3620 SP
    Ok, deci am vrut sa il incerc pe Chikhaoui neaparat in FUT14 si am zis sa fac o echipa cat de cat scumpa in jurul lui. Zis si facut. Am stat cam o ora ca sa fac hybridul asta dar pot spune ca m-am intrecut pe mine din momentul in care l-am testat.

http://www.futhead.com/14/squads/17011371/

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 181 of 185 FirstFirst ... 81 131 171 179 180 181 182 183 ... LastLast

Bookmarks