Ce inseamna pace in UT?
Printable View
Ce inseamna pace in UT?
Am inteles...ms mult d raspunsuri
multi romani in ultimate ... i can't wait... chiriches "he's gone be a "GODDDDDDD" :evil:
Mda,si o sa fie super-utilizat de toata lumea,deci clar ca contra unui cuplu de fundasi Chiriches-Luiz spre exemplu,nu poti faca fata decat cu jucatori care au minim 83-84 pace.
@showman-Mai bine il pastrai pe Aguero,pana dupa ce apare jocul,cred ca il vindeai lejer cu 170k-200k...mai ales ca majoritarea celor care joaca UT sunt din UK
Dar de cuplul Chiellini-Ogbonna ce zici? Mai ales ca sunt ambii la Juve.
---------- Post added 18-09-2013 at 15:12 ----------
Si din Romania se joaca pe multe conturi de UK. Tarile care nu au store se baga pe UK sau US.
---------- Post added 18-09-2013 at 15:21 ----------
Rai astia de la EA Sports, nu l-au bagat pe Mutu la Ultimate Team?
cred ca Fizzl3 se referea la fani nu la cont neaparat.
Pregătit de UT pentru ziua de sâmbătă, când primesc Early Release-ul la FIFA 14 Full prin Season Ticket. :evil:
Pro League - 14K coins.
Din ce-ai facut pana acum 14k coins?
Din trading: iei mai ieftin, dai mai scump. :)
Imi poate explica si mie cineva cum e cu UT,imi voi cumpara si eu FIFA 14 insa nu am mai jucat nimic de la 11. Pe scurt . Ce e mai important overall sau chemestry ?
In primul rand Chemistry si mai apoi Overall. Trebuie sa ai 100% Chemistry, altfel jucatorii "nu stau bine in ghete".
Online care sunt settings-urile cu care incepe meciul , cele cu care vin demo-ul? Aici ma refer la assisted things.
Nu-si merita titulatura de next-gen, am mai zis-o si o repet. Poate la anu'.
FIFA 14 - STADIUMS http://www.easports.com/fifa/news-up...s?sf17391795=1
Aia da, e NG mai mult cu numele, dar era si logic sa faca figura asta EA, din moment ce nu are competitie un an pe PS4/Xbox One.
S-a dat drumul la early acces?
Da. Acum il descarc eu.
55% goooo baby gooo