Eu :)
Printable View
Eu :)
Si eu mai joc :)
am intrat ieri sau alalteieri in ut world cup si ut seasons si nu imi gasea nici un adversar pe x1
Bagati id-ul meu de Origin poate dam un amical ceva si sa tinem legatura ca nu prea mai sunt asa multi care joaca Fifa 14 :)
ID: Georgexyy
salutare. nu stiu daca s-a mai postat despre acest subiect pe un alt topic, insa am o problema si o supun atentiei voastre, in ideea ca poate ii gasesc vreo rezolvare. Am luat FIFA 14 pentru PS2, insa am o mare problema la a juca jocul. Mai exact, desi in meniul cu Messi se incarca mai greu, reusesc sa intru in joc si navighez prin meniu foarte simplu. Problema cea mare si fara rezolvare apare cand ii dau sa joc un meci, fiindca dupa ce imi incarca loading barul si se aud spectatorii, ramane blocat. O singura data am reusit sa vad jucatorii pe teren, insa dupa ce am asteptat vreo ora cu loading barul plin, ca la 3 secunde dupa ce am vazut terenul sa se inegreasca ecranul tvului si sa mi se blocheze de tot.
Daca ati mai avut vreunii dintre voi problema asta, va rog mult de tot sa imi dati o solutie ori sa ma redirectionati catre topicul la care s-a discutat despre aceasta eroare. va multumesc anticipat
Nu cred că te poate ajuta cineva, majoritatea îl joacă pe console de generaţie mai nouă.
99,9% [emoji14]
Scuzati ca resuscitez un thread mort de ceva timp dar as vrea sa rog pe oricine mai are coins de Xbox, daca poate sa imi dea si mie. As vrea sa-l incerc pe Ronaldo dar mai imi trebuiesc ceva bani.
https://www.youtube.com/watch?v=ojboYxBWX8U
mai joaca careva fifa 14?
Eu il joc la seasons.
va merge fifa 14 online ? ma refer la cei cu xbox 360 , ca la mine nu merge sa se conecteze la servere...
mai are careva coins de fifa 14 pe ps4 si vrea sa ii doneze cumva ? :D
Ceva ceva eu
Atunci mai vorbim maine daca vrei sa ma ajuti ca acuma ma pun la somn . mersi mult
imi cer scuze dar am avut tot felu de treaba cu lucrul, revin acuma cu aceeasi intrebare. e ispus careva sa imi doneze fifa coins pt fifa 14?
În jumătate de ora ajung la consola și pot sa Îți dau câți am. Nu stiu câți
mersi mult , da`mi un mesaj cu suma pe care mi`o poti da ca sa pun la vanzare un jucator, mersi
250k este în cont. Eventual dacă vrei și ceva jucători de pe banca, îmi spui ca Îți dau.
da cum poti da jucatori? merge cu offer ?
În 14 mergea. Nu cred ca au schimbat ceva.