e genial jocul... nu am jucat fifa 13, cat de bine se simte... are cateva buguri dar sunt sigur ca versiune e finala e ok. cred ca o sa fac un mic review al demo-ului in curand
![]()
chiar sa il faci,man .. o parere in plus nu strica pentru cei,inca,nehotarati daca sa sau sa nu cumpere jocul ..![]()
jucatorii se misca mai natural, merge mai repede jocul, suturile de la distanta intra prea usor, grafica meniului e foarte misto, destul de tare dupa primele cateva meciuri.
am gasit si un bug, aveam de batut o lovitura libera rapid si jucatorul a fugit de langa minge undeva in afara terenului si nu mai puteam sa fac nimic, plus ca timpul mergea si am asteptat aproape o repriza dupa care am dat quit (ca ramasese in min 90)![]()
avem un alt joc,e schimbat intradevar!ca off aveti si pes demo pe psn US!si pesu' e alt joc anul acesta mai multe nu spun![]()
L-am jucat si eu aseara...cu siguranta gameplayul e mai bun,fizica mingii si a jucatorilor e alta acum parca par mai grei..,duelurile 1contra1 se simt mai bn,driblingurile se fac fara sa mai apesi LT,ca si grafica parca arata mai.bine dar ma asteptam.la mai mult..am dat gol iar cand se bucurau jucatorii unul i a trecut altuia mana prin corp parca avea sabie...probabil cand va aparea jocul va fi ok...oricum jocul mi a placut si cred ca merita cumparat fara ezitare!
---------- Post added 11-09-2013 at 06:30 ----------
Va astept pe Live pe cei care va veti lua jocul ..gamertag nerazzurr10
Din pacate pe mine nu m-a impresionat. Am FIFA13 si imi place , dar la FIFA14 nu vad diferente de gameplay asa mari incat sa se justifice cei 200 de RON pentru a face un mic upgrade. Poate si asteptarile mele au fost prea mari , dar credeam ca o sa se simta o diferenta mai mare la gameplay.
In afara de Origin, mai exista vreun site (FARA TORRENT) de unde poate fi downloadat DEMO pt PC? Thx! (origin sucks, imi da n erori la download, don't know why)
A dat cineva pre-comanda pe shopto , ca ma bate gandul sa.l iau de la ei , vine in ziua lansarii? Trebuie sa semnezi ceva la postas , ca pe adresa din buletin , stau dor bunicii mei.
Eu am facut precomanda pe ShopTo. Ma astept sa-l primesc in ziua lansarii, avand in vedere sa anul trecut asa s-a intamplat
Din ce tin eu minte anul trecut se organizase un concurs FIFA13 de catre cei de la GameShop , pentru anul acesta s-a discutat cumva existenta unui nou concurs?
Pare schimbat in bine FIFA 14,gameplay-ul e mai realistic,fundasii chiar stiu sa iasa la offside,de asemenea atacantii se demarca bine,suturile de la distanta intra mai greu,ceea ce e un plus fata de precedentul FIFA,am observat ca e destul de usor sa marchezi prin suturi cu efect(R1+O),asta ar cam fi singurul bug vizibil dupa vreo 4-5 meciuri jucate..
Imi poate imprumuta si mie cineva un cont de Origin sa-l pot lua si eu pentru PC?
Nu ma lasa de nici o culoare sa-mi fac cont.
Stie cineva daca se aplica si la Fifa 14 faza cu cei 10$ in plus ca sa poti sa-l joci de pe PS3 pe PS4?
Bookmarks