Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 185 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... LastLast
Results 261 to 280 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #261 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Il cumperi cu Pira, varianta digitala

2. #262 SP
    Member TheSpider's Avatar
    banuiesc ca stiti ca in varianta asta mereu detaliile sunt mai slabe (probabil low) si in varianta full gazonul si toate cele o sa arate mai bine.

3. #263 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    e un build foarte vechi, tot timpul a fost asa si varianta full este diferita fata de demo, uneori am simtit ca joc alt joc (exagerand putin bineinteles) cand am trecut de la demo la varianta retail.

4. #264 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Dar se uita chestiile astea de la an la an...

5. #265 SP
    Senior Member nina's Avatar
    cum fac acel pressing nebun ca si AI-ul?

6. #266 SP
    nina, special pentru tine au bagat CO-OP Season.
    http://www.easports.com/fifa/news-up...ons-first-look

7. #267 SP
    Banned asperas's Avatar
    iau jocul in special sa ma bucur de acel ''calm down''aka C.Ronaldo cand il inteapa putin pe Valdez!astept barcagii online chiar daca nu e real m echipa favorita o s joc cu ea cand celalalt alege barca..

8. #268 SP
    Member Nestea's Avatar

9. #269 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    nina, special pentru tine au bagat CO-OP Season.
    Co-op Seasons Coming to FIFA 14 | FIFA | EA SPORTS
    CO-OP Season nu e co-op local, e doar co-op impreuna cu un prieten din lista de prieteni din PSN/XBOX LIVE, nu?

10. #270 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Ma interesează si pe mine varianta digital dacă vrea cineva sa luam împreuna

11. #271 SP
    Member sollo's Avatar
    incercati viteza jocului pe slow...alta viata(chiar daca nu e ca la fifa13)

am jucat pe normal la legendary, un meci nu am batut
    am dat pe slow, tika taka jucam cu calculatorul, chiar daca l-au facut mai inteligent ca omul....
    totusi sper sa scada viteza la jucatori, zici ca au toti 99 la speed si sprint(din minutul 1 pana in minutul 90, jucatorul nu oboseste deloc, cum vine asta?)
    duelurile umar la umar imi provoaca nervi, si nu exista duel sa nu injur...pune piedica la jucator, il impinge, il trage, si nu da fault???dupa 40-50 metri abia arata arbitrul fault

daca nu rezolva viteza jocului si viteza jucatorilor, nu cred ca-l cumpar
    fifa13 demo mai bun ca fifa13 full, poate fifa14 full o sa fie mai bun ca fifa14 demo

12. #272 SP
    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    CO-OP Season nu e co-op local, e doar co-op impreuna cu un prieten din lista de prieteni din PSN/XBOX LIVE, nu?
    Vom vedea....
    FIFA 14 will feature Co-op Seasons, a brand new Online Mode. Anyone can play with a friend online against two other friends anywhere in the world in 2v2 ranked online play. Start from the bottom and make your way to the top of Division One, win a League Title and reach greatness together.

13. #273 SP
    Member Merdiso's Avatar
    Nu vad cum ai putea juca de pe aceeasi consola (local), caci progresul/lobby-ul se face pe contul fiecarui jucator, nu al echipei. Ar fi fost interesant un co-op local, era mai usor de "injurat" coechipierul.
    Sper doar sa nu strice jocul in versiunea finala, din ce am auzit, s-au grabit ei sa mareasca iar ritmul de joc, daca-i asa nu-l mai cumpar, ritmul, inertia si preluarile din Demo sunt perfecte, le-au balansat foarte bine. Am dat si eu cateva boabe, multe-s slabute dar macar sunt ale mele.

14. #274 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    Da...

---------- Post added 13-09-2013 at 14:36 ----------

Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Da

15. #275 SP
    Junior Member RobertChiper's Avatar
    Au dat drumul la web app-ul pentru ultimate team. Vedeti ce va pica. Eu, unul, nu prea am avut noroc... singurul jucator relativ bun care mi-a picat din 2 pachete e Felipe Santana.

16. #276 SP
    Junior Member iamennys's Avatar
    De unde ai facut rost de 2 pachete ?

17. #277 SP

18. #278 SP
    Mie mi-a dat un singur pachet mai mare.

19. #279 SP
    Probabil nu ai "antecedente" in Ultimate Team... Cu cat ai mai multe sezoane (editii FIFA) la activ cu atat mai multe packuri primesti.
    Eu am primit pe contul de Romania 4 packuri, pe contul de UK 4 packuri, pe contul de US 2 packuri, pe contul de HK 2 packuri si pe contul de BG 2 packuri.
    Pe contul de HK am primit Rooney . Sa-l pastrez sau sa-l vand. Este intre 80.000 si 200.000 la vanzare.
    Banuiesc ca se vor da in fiecare zi gift-uri(packuri sau coins) pe webapp, pana la lansare. Asa ca intrati zilnic acolo.

20. #280 SP
    Mersi mult pentru raspuns. Eu mi-am cumparat recent PS3 si totodata si Fifa 2013, am aproximativ 200 de meciuri in Ultimate Team, dar nu cred ca asta conteaza.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 185 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 64 114 ... LastLast

Bookmarks