Il cumperi cu Pira, varianta digitala![]()
banuiesc ca stiti ca in varianta asta mereu detaliile sunt mai slabe (probabil low) si in varianta full gazonul si toate cele o sa arate mai bine.
e un build foarte vechi, tot timpul a fost asa si varianta full este diferita fata de demo, uneori am simtit ca joc alt joc (exagerand putin bineinteles) cand am trecut de la demo la varianta retail.
nina, special pentru tine au bagat CO-OP Season.
http://www.easports.com/fifa/news-up...ons-first-look
iau jocul in special sa ma bucur de acel ''calm down''aka C.Ronaldo cand il inteapa putin pe Valdez!astept barcagii online chiar daca nu e real m echipa favorita o s joc cu ea cand celalalt alege barca..![]()
incercati viteza jocului pe slow...alta viata(chiar daca nu e ca la fifa13)
am jucat pe normal la legendary, un meci nu am batut
am dat pe slow, tika taka jucam cu calculatorul, chiar daca l-au facut mai inteligent ca omul....
totusi sper sa scada viteza la jucatori, zici ca au toti 99 la speed si sprint(din minutul 1 pana in minutul 90, jucatorul nu oboseste deloc, cum vine asta?)
duelurile umar la umar imi provoaca nervi, si nu exista duel sa nu injur...pune piedica la jucator, il impinge, il trage, si nu da fault???dupa 40-50 metri abia arata arbitrul fault
daca nu rezolva viteza jocului si viteza jucatorilor, nu cred ca-l cumpar
fifa13 demo mai bun ca fifa13 full, poate fifa14 full o sa fie mai bun ca fifa14 demo
Vom vedea....
FIFA 14 will feature Co-op Seasons, a brand new Online Mode. Anyone can play with a friend online against two other friends anywhere in the world in 2v2 ranked online play. Start from the bottom and make your way to the top of Division One, win a League Title and reach greatness together.
Nu vad cum ai putea juca de pe aceeasi consola (local), caci progresul/lobby-ul se face pe contul fiecarui jucator, nu al echipei. Ar fi fost interesant un co-op local, era mai usor de "injurat" coechipierul.
Sper doar sa nu strice jocul in versiunea finala, din ce am auzit, s-au grabit ei sa mareasca iar ritmul de joc, daca-i asa nu-l mai cumpar, ritmul, inertia si preluarile din Demo sunt perfecte, le-au balansat foarte bine. Am dat si eu cateva boabe, multe-s slabute dar macar sunt ale mele.
Au dat drumul la web app-ul pentru ultimate team. Vedeti ce va pica. Eu, unul, nu prea am avut noroc... singurul jucator relativ bun care mi-a picat din 2 pachete e Felipe Santana.
Primesti cand intri aici:
http://www.easports.com/fifa/footbal.../ultimate-team
Probabil nu ai "antecedente" in Ultimate Team...Cu cat ai mai multe sezoane (editii FIFA) la activ cu atat mai multe packuri primesti.
Eu am primit pe contul de Romania 4 packuri, pe contul de UK 4 packuri, pe contul de US 2 packuri, pe contul de HK 2 packuri si pe contul de BG 2 packuri.
Pe contul de HK am primit Rooney. Sa-l pastrez sau sa-l vand. Este intre 80.000 si 200.000 la vanzare.
Banuiesc ca se vor da in fiecare zi gift-uri(packuri sau coins) pe webapp, pana la lansare. Asa ca intrati zilnic acolo.
Mersi mult pentru raspuns. Eu mi-am cumparat recent PS3 si totodata si Fifa 2013, am aproximativ 200 de meciuri in Ultimate Team, dar nu cred ca asta conteaza.
Bookmarks