Nu conteaza cate meciuri ai jucat, ci cate editii de FIFA ai jucat in Ultimate Team. Eu joc de la FIFA 2010 UT, pastrand acelasi nume pentru echipa.
Nu conteaza cate meciuri ai jucat, ci cate editii de FIFA ai jucat in Ultimate Team. Eu joc de la FIFA 2010 UT, pastrand acelasi nume pentru echipa.
Pe contul de PC mi-a picat Fellaini de la Man United. Mai am 4 conturi de PS3.
---------- Post added 14-09-2013 at 10:17 ----------
Si pe conturile de PS3 cel mai bun mi-a picat Feghouli RM cu rating de 81.
cum se poate cumpara fifa 14 impreuna cu un prieten? am cautat un link ceva dar nu am gasit. imi poate lasa cineva un link cu detaliile?
Ce bulangii astia de la EA Sports, numai pe tepe sunt pusi. Am decartat fara sa vreau jucatorii pe care i-am primit default si te lasa sa le dai Quick Sale pe 0 coins.
Banuiesc ca la varianta digitala te referi. Pentru ca la varianta fizica nu se poate. Adica il puteti cumpara impreuna dar nu-l puteti folosi in acelasi timp(il foloseste doar cine are DVD-ul).
La PS3 este in felul urmator:
- puneti bani impreuna si alimentati un cont PSN(neaparat sa fie cont din zona cu Store)
- cumparati de pe acel cont FIFA14 de pe Store
- puneti contul pe ambele consola(a ta si a prietenului)
- intrati pe prima consola in cont si descarcati FIFA14, lansati jocul pe consola aia sa va asigutari ca mergre.
- intreti pe a doua consola si si descarcati FIFA14, lansati jocul pe consola aia sa va asigutari ca mergre.
- ulterior va putea fi jucat FIFA14 in acelasi timp pe cele 2 console de toti useri de pe consolele respective(cu mentiunea ca un cont PSN nu poate fi logat in acelasi timp pe 2 console PS3)
Sper ca la asta te refereai.![]()
Deci astazi am jucat in jurul la vreo 6 ore Fifa cu un prieten si am ajuns la concluzia ca PSG sufera de un "bug",la fiecare centrare Cavani si Ibra dadeau gol cu capul iar portarul statea gura gasca fara sa schiteze un gest sau ba da mint se arunca dupa ce trecea mingea de el.
sunt absolut socat cum reusesc unii sa faca din prima zi 100k din trading. are cineva ponturi pentru un buget de 300 coins? mi-a picat Khedira in pachet si ma gandeam sa il pastrez pana se lanseaza jocul deoarece cred ca in functie de suma de coins pe care o sa o primesti pe meci, jucatorii o sa devina mai scumpi, ce ziceti?
Am jucat extrem de puțin UT in FIFA( nici măcar 10 meciuri) si am observat ca nu contează daca pierd sau câștig meciul pentru ca tot același număr de coins iau...poate cineva sa-mi explice de ce?
Pai cumpara pack-uri la greu din prima zi, pe bani reali.
---------- Post added 15-09-2013 at 09:39 ----------
Fiecare gol marcat pana la golul 5 se puncteaza cu 20 coins, iar la fiecare gol primit se scad cativa coins. La fel si la posesia mingii se dau coins, la faulturi si offside-uri parca se scad coins.
---------- Post added 15-09-2013 at 13:25 ----------
Eu am facut azi un cont nou in UT 13 si am intrat pe Web Apps si mi-a dat gift de 500 coins. La fel si pe celelalte 4 conturi de UT pe care le am de 3 ani.
Pentru cei cu conturi vechi nu au dat decat cele 2-3 pack-uri in rpima zi de logare in Web Apps.
Am o problema cand incerc sa intru pe aplicatia fifa ult. team
PS eu stiu ca am security question
Aha, si eu o aveam setata si cand am intrat in UT pe consola nu mai era setata.
---------- Post added 15-09-2013 at 14:50 ----------
Vad ca jucatorii dati in starter pack au cate 45 contracte. Se pot juca vreo 88 jocuri cu ei. 88 ori 4-500 coins pe meci rezulta in jur de 35.000-36.000 coins fara bonusurile din Divizii (daca vor mai fi).
Eu am primit 4 pack-uri + cel Starter. Am vandut tot ce aveam si deja am 12000 de coins, lejer. Sa inceapa trading-ul, zic!![]()
Dant3, problema asta am avut-o eu in FIFA 13, desi aveam setat de la FIFA 12 security question... insa pana nu am avut jocul full nu am putut accesa web app-ul. Si tin minte ca o gramada de lume avea problema asta, era defapt o eroare de la server-ul lor si s-a remediat abia cand a aparut jocul full. Stiu sigur asta, ca ma informasem atunci.
Incearca asta:
https://help.ea.com/uk/article/how-t...-ultimate-team
Dar e cam aiurea la pasul 3 pentru ca nu mai este activa aplicatia pentru FIFA13, iar FIFA14 nu ai inca...
Bookmarks