Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 158 of 185 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 ... LastLast
Results 3,141 to 3,160 of 3692

Thread: Fifa 14

1. #3141 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    am reusit sa iau si eu cupa in W.C. in cele din urma ,am fost in forma mai buna azi( 5-4 in semi si 3-2 in finala),tores in forma mare
    U.T. nu mai joc am incercat ieri 1-2 meciuri dar acum mi se pare nasol fata de wc orice centrare gol aproape sau corner pe cand in wc e alt gameplay putin mai realist

2. #3142 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Si eu am reusit sa imi fac o echipa de europeni in World Cup. Mi-au picat Mata, Iniesta, Hummels, Remy, Evra, Gomez, Chadli, Bruma si inca cativa. Am probleme pe toata partea dreapta si la CDM. In rest merge ok.

3. #3143 SP
    Senior Member reddyBo's Avatar
    am promovat din div 5 pana in div 1, fara sa stau in acelasi sezon de doua ori...se pare ca mi-am mai revenit... Totul s-a tras de la faptul ca mi-am spus ca nu am cum sa ajung in divizia 5 la fel cum o facuse unul din userii care a postat aici...si am primit o lectie...sa realizez ca in viata orice se poate intampla, indiferent de cine suntem

---------- Post added 09-06-2014 at 12:09 ----------

voua va arata la ceva la Match History pe site? eu pot vedea doar pe contul de x360..pe cel de x1 imi spune ca nu am nici un meci jucat in ultimele 180 de zile

4. #3144 SP
    Doar la mine nu merg serverele?!

5. #3145 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    nu merg nici la mn...

6. #3146 SP
    Dayro Moreno TOTS e fenomenal...da goluri geniale..mi-a marcat primul gol din lovitura libera de cand joc UT...plus super finesse shot..voleuri...suturi de la distanta, finishing,,,genial

7. #3147 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Pogba Tots foarte bun si el, am vreo 7-8 goluri cu suturi de la distanta incredibil ce fel se duc in atze.

8. #3148 SP
    Banned SWTFU's Avatar

9. #3149 SP
    Member nerazzurr's Avatar
    Cine are Xbox One pe aici?

10. #3150 SP
    Bogdy84

11. #3151 SP
    Member gl79lui's Avatar
    Ce s.au scumpit jucatorii, pff acum e momentul sa vand. Dar ce sa fac cu banii? Am dat sapt trecuta Pogba Tots duplicate cu vreo 130 k acum e mai bine de dublu

12. #3152 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    pai ce sa faci cu banii...probezi alti jucatori

13. #3153 SP
    Member Alexandru97's Avatar
    Ce bine merge echipa asta

imageuploadedbytapatalk1402430444.285959.jpg

14. #3154 SP
    Este ceva diferenta in Suarez de 86 si cel de 88? L-am luat pe cel de 86 cu 30k dar nu ma da pe spate.

15. #3155 SP
    suteaza des cu el, sa vezi ce bun e

16. #3156 SP
    Junior Member magneziu's Avatar
    Salut! Am achizitionat o consola si am primit fifa 14 bundle copy si o luna de xbox live intrebarile mele sunt : ma pot juca ultimate team ? daca da cum ? nu se conecteaza la ea sport de ce ? ma pot juca online cu prieteni cu acest cd bundle copy?

17. #3157 SP
    pai daca ai activat gold-ul pe o luna si ai instalat fifa 14, ar trebui sa mearga, ideea e ca acel cont live trebuie facut pe alta tara, care e acceptata de microsoft

18. #3158 SP
    Junior Member magneziu's Avatar
    L am făcut pe uk .. Call of duty pot sa ma joc online ... La fifa nu se conectează la ea sports nu știu ce are

19. #3159 SP
    cat de idiot am putut sa fiu aseara... primul meci in Div 1, joc cu unu care ultima data mi-a dat 7-1, il are pe Ronaldo in echipa..super skill etc... Am 3-1 in minutul 89...si ma mananca in fund sa dau pasa scurta cu portarul...se face 3-2...in min 93, incerc sa driblez cu Dante...pierd mingea, face Neymar niste giumbuslucuri, trece de jaloane si suteasa finesse cu stangul..3-3... Am peste 600 de meciuri la activ, dar tot nu am invatat nimic

---------- Post added 11-06-2014 at 12:45 ----------

Quote Originally Posted by magneziu View Post
    L am făcut pe uk .. Call of duty pot sa ma joc online ... La fifa nu se conectează la ea sports nu știu ce are
    sa nu fie o pb cu serverele momentan...de cand incerci sa te conectezi?

---------- Post added 11-06-2014 at 20:23 ----------

Ce adversari am avut astazi... primul mi-a dat un sec 4-1. Ronaldo, Ibra, neymar si Gullit in atac. Gullit ala e incredibil de bun. Al doilea 3-3. Avea Liga BBVA. Ronaldo si Bale TOTS si benzema if. Restul erau si ei tot Tots..te ia ameteala in div1 deja..se vede ca e final de editie

20. #3160 SP
    Yuhuu. M-au ajutat niste prieteni buni cu coins, am mai jucat eu, am facut putin trading si mi-am cumparat 2 echipe. Le-am scos cu cel putin 15% mai ieftin decat pretul total de pe FUTHead.

Colombiana FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead
    The Boateng Bros FIFA 14 Ultimate Team Squad | Futhead

Urmatoarele tinte sunt Cuadrado TOTS, J.Boateng MOTM si P.Boateng IF.

P.S.: Prima echipa am facut-o dupa ce am vazut-o la reddyBo

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 158 of 185 FirstFirst ... 58 108 148 156 157 158 159 160 168 ... LastLast

Bookmarks