@1:06
Deja ne rasfata. Nu a fost suficient fish AI, au introdus si bird AI. :o GOTY, ce sa mai! =D>
Sa nu mai spun ca pasarile alea apar de nicaieri, ies din pamant.
Printable View
Si ce-i cu texturile alea jenante? Sper ca demoul acesta e pe current gen....Sper!!
Pai e GHOSTS... la ce te astepti.. orice vietate apare de nicaieri :))
Rasko tu nu intelegi ca o sa ai un caine si o sa poti crea o "legatura emotionala" cu el ?Te asteptai la ceva atat de next gen?
La final cred ca o sa fim in lacrimi
Ma gasiti in joc gamer tag ul meu este IwannaFmydog
"legatura emotionala" ....cat de emotionala? Kappa
Tot faceti misto de jocul asta, dar la data lansarii sunt sigur ca nu am loc de voi in magazine...
Nu cred ca ai nostri colegi forumisti fac misto..nu sunt clipurile lor.. ei doar ne fac sa zambim.
Pana la urma singurul - la Ghosts este grafica .. in rest e un fps mai schimbat din seria COD foarte smec.. eu cu siguranta il iau day 1.. sper sa am ps3 pana atunci btw..
Si pe forumul asta nu prea am vazut multi iubitori de FPS. sunt putini..cred eu..
Hai ca maine o sa zici ca nimeni nu joaca nimic.. ci toti o ard aiurea pe aici.. consola inseamna o chestie cu care joci jocuri pe tv, iar seria cod este cel mai jucat joc online din lume! Eu de ex nu suport fifa dar nu pot spune ca nu prea sunt jucatori de fifa pe aici!
Imi spui si mie ce legatura are definitia irelevanta a consolei spusa de tine.. pe subiectul ca toti fac misto de acest joc.. in threadul call of duty ghosts ?
in plus.. eu doar ti am spus ca singurul minus(pt. mine in special..) este grafica.. care e aceeasi, dar putin mai slefuita.. in rest. n am nimic cu jocul. . mai ai putin si mi dai in cap :-SS
Cine poate rezista sa nu ia cod peste picior la faza cu cainele si AI la pesti ... mai usor cu pianul pe scari.radem, glumim
Spun doar faptul ca toata lumea il critica dar toata lumea il cumpara in prima zi! Seria mw este ca o boala, odata ce te-ai jucat online si ti-a placut, esti terminat! Eu sumt unu din milioanele de victime ale acestui drog!
Mare dreptate ai tacconi :D
News: Call of Duty: Ghosts leading software preorder sales - analyst - ComputerAndVideoGames.com
The list:
1. Call of Duty: Ghosts (73)
2. Watch Dogs (69.6)
3. Grand Theft Auto V (58.4)
4. Battlefield 4 (54.7)
5. Killzone: Shadow Fall (30.3)
6. Assassin's Creed IV (29.2)
7. Forza 5 (18.8)
8. Diablo III (18.2)
9. Batman: Arkham Origins (17.2)
10. Dead Rising 3 (15.0)
11. Ryse (13.2)
12. Saints Row IV (10.1)
13. Knack (7.7)
14. Gran Turismo 6 (5.0)
15. Beyond: Two Souls (3.3)
16. Wolfenstein: The New Order (3.2)
17. Drive Club (3.0)
18. Splinter Cell: Blacklist (2.9)
19. The Bureau: Xcom Declassified (0.4)
20. South Park: The Stick of Truth (0.2)
"Activision Publishing president Epic Hirshberg has revealed that pre-orders for Call of Duty: Ghosts are “well below” that of Call of Duty: Black Ops 2."
Call of Duty: Ghosts Pre-orders Well Below Black Ops 2 | EGMNOW
Se poate scapa repede de dorinta de CoD, cand realizezi ca sunt alte jocuri mult mai bune, in special SP dar si in MP.
La BO2 nu cred ca am mai mult de 10-15 ore jucate SP si MP, compartiv cu celalte jocuri din serie unde am luni, iar Ghost nu m'a impresionat de loc.
Au fost jocuri mai bune aratate la E3 si pt MP
inca putin... :fish:
Call of Duty®: Ghosts || Multiplayer Reveal
---------- Post added 14-08-2013 at 21:29 ----------
Asta e frateee.. ruperee <3
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=K2uN1gwxM8o
Lasand gluma la o parte , de ce atata hate pe saracul patruped ? :)) Probabil ca o sa fie un K9 unit solitar cum este Hunter Killer-ul la Swarm.Nu e GOTY dar merge la plictiseala.