Eu cred ca iau consola de la flanco, si pastrez controlerul pentru mine. Mai ma gandesc pana pe 11. La flanco e misto ca poti mari garantia cand ramai cu minim 3 luni... Era bun si cardul lui payperview.
Eu cred ca iau consola de la flanco, si pastrez controlerul pentru mine. Mai ma gandesc pana pe 11. La flanco e misto ca poti mari garantia cand ramai cu minim 3 luni... Era bun si cardul lui payperview.
Era... Tampita aia care mi-a raspuns a zis ca nu merge decat in magazin dar se pare ca si online e valabil
Uite asa, pe prostia ei am pierdut 200 lei :)
PS: oricum l-am comandat
Atunci sa vorbesc eu cu payperview, macar sa castig eu:P
Deci merge sigur?, sa nu cumpar cardul degeaba, si sa nu pot comanda online, ca eu oricum nu pot rezerva in Ploiesti consola, ca nu au cei de la flanco, asa dau comanda online...
Da, dar daca o prelungesti dupa ce ai cumparat produsul garantia iti va intra in urmatoarea luna :).
Oricum ai garantie de la magazinul de unde ai cumparat produsul ;) Anul viitor cumpăr si eu 2 ani in plus
Asa ma gândeam și eu, Dant3.
Consola PlayStation 4 | Fabrica de Discounturi - 900 lei
Plata doar prin card si livrare in 3-4 saptamani :-?
TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea sau promisiunea de vanzare a unui produs / serviciu de catre FABRICA DE DISCOUNTURI catre Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre FABRICA DE DISCOUNTURI, indiferent de modalitatea de livrare;
7.4.1. Clientul / Membrul FABRICA DE DISCOUNTURI nu poate efectua comenzi telefonice.
Pentru toate aceste procese avem nevoie in medie de 4 saptamani pentru livrare.
Pot sa-mi aleg data la care sa fie livrat coletul?
Nu. Poti insa sa ne trimiti un mail in cazul in care nu vei putea fi gasit la adresa de livrare, mentionand intervalul in care nu poti fi gasit, numele, prenumele si codul comenzii.
singura problema ar fi cu garantia. scrie garantie 24 de luni, dar nu e specificat cum functioneaza aceasta. citind FAQ-ul lor am vazut ca ei pretind ca iau produsele direct de la producator, ceea ce ar insemna ca si garantia ar fi tot la producator. iar in conditiile in care producatorul e in alta tara, probabil ca trimiterea unei console in garantie ar ridica ceva dificultati.
Oare cum sunt astia ca firma ? Nu e vreo teapa ? Vad ca trebuie neaparat plata in avans. Nu s-o putea cu plata la destinatie ? Ca sigur merita daca e asa, chiar si asteptarea de 4 saptamani...
BTW, la campanii viitoare:
Consola PlayStation 3 Ultra Slim | Fabrica de Discounturi
din ce vad situl e abia aparut si firma e infiintata in 2014. am vazut pe ejobs ca au un anunt prin care angajeaza postat in data de 24 septembrie. deci s-a putea sa fie cam devreme pentru o parere avizata.
administratorul e un oarecare Yuval Ben Yehuda (e probabil din Israel)
observ ca au si canal de youtube, desemenea foarte recent: https://www.youtube.com/watch?v=RIC_9XKciKI
Hai sa fim seriosi,cu cat o iau astia de la Sony ca sa o vanda la 300 lei?
Are camera +joc +2 controllere.
Parerea mea este ca e o mare teapa.
"Pentru ca eliminam orice intermediar dintre noi si producator si pentru ca achizitionam produsele de pe linia de fabricare. Aceasta abordare, permite producatorului imbunatatirea procesului de planificare a productiei, elimina investitia in stocuri si reflecta in mod direct cererea din piata. Aceste elemente permit un cutting cost semnificativ"
inca mai rad =)) dar, vedeti voi, fraieri tot gasesc ei cativa
Nu va aruncati pe website-uri de genul, e imposibil ca pretul sa fie atat de mic. O mica/ mare teapa...
Când începi sa citești termenii si condițiile iti dai seama ca e o teapa mare, dar sigur prind ei pe cineva...
Au investit ceva in teapa asta. Au reclame si pe TV...
https://www.youtube.com/watch?v=RIC_9XKciKI
Am vazut-o de dimineata. Vom auzi probabil intr-o luna jumate daca este teapa(daca dureaza o luna livrarea; probabil in 2 saptamani de la primele tepe vom auzi ceva pe net).
Mai e si reversul medaliei.
Sa nu fie teapa si sa vezi atunci unghii in gat=))=))8-}