Prea foarte bun, mă bate un gând să trec pe xbox
Trimis de pe al meu HTC One A9 folosind Tapatalk
Doamne, cat a tinut? O ora? :l
LE: my bad. nu m-am uitat si pe pagina anterioara...
Vreo 10 ore, am vazut oferta pe la pranz, a postat un coleg foarte repede, o sa tot avem oferte mai ales acum ca apare Xone Slim si One.5 :))
Xbox One din nou redus!
https://www.flanco.ro/consola-micros...ne-500-gb.html - 1050 lei (500GB)
Cu cardul de fidelitate Flanco ai si 15% reducere! 892,50 lei vine pretul final!
ceea ce e mai mult decât decent, în sensul că nici un Xbox 360 nu costă atât de puțin în momentul de față.
Cine are card de reducere 15 % la Franco si e dispus sa ma ajute cu o comanda, PM me
Trimis de pe al meu HTC One A9 folosind Tapatalk
Xbox One la 950. Mai ieftin decât 360 cu hdd.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Preturi bune la xbox one pe altex...
Pfff, tot sa iei xbox one :))
Attachment 269112 Attachment 269113Attachment 269114Attachment 269115
Sent from my iPad using Tapatalk
Sa ii dau retur aleia de la eMag? :))
Bucuria afaceristilor :))
Doamne ce ma poate enerva treaba asta, de ce nimeni nu vrea sa bage în pana mea PS4 la oferta, măcar 1000 lei, frate; zici ca este stas peste tot 1500. Noroc cu oferta asta care a fost pe emag, deoarece am putut sa îi fac o surpriză finului meu, că el este inebunit cu Xbox-ul și în Italia nu îl găsești sub 380 euro.
Totuși încă sper la o ofertă decentă pentru un PS4 1T, speranța moare ultima.:((
Atata timp cat Sony vinde la acel pret nu ai sa vezi asa ceva, poate dupa E3 sau de BF. Reducerile astea sunt facute datorita distribuitorului, nu face Altex pomeni.
Fac astia curatenie prin depozite, vine "slim-ul" anul asta.. ar fi fost de asteptat acelasi lucru din partea $ony (in conditiile in care urmeaza a fi lansat NEO la ei), dar cum ei vand in draci.. nu au nevoie de asa ceva.
Subscriu la ce zice Mayhem. Eu probabil voi da skip vreo doi ani lui Neo daca jocurile vor aparea si pe ps4 normal. Dar daca cineva nu si-a luat inca 4, mai bine asteapta sa vada la e3 cand se va lansa neo sau 4.5 si il ia direct pe ala
Putin off topic, dar cu promotiile de la emag/mediagalaxy micul afacerist roman s-a activat si e full de xbox uri la suprapret pe olx
Sent from my C6603 using Tapatalk
Nu stiu cat de repede o sa scape "afaceristii" de ele, au tot fost reduceri pentru Xbox.
Sincer cred ca daca mai tin promotiile o saptamana la altex, anunta si varianta noua la e3, o sa ramana blocate cu ele minimo luna cand drcid sa le vanda in pierdere...ey well
Sent from my C6603 using Tapatalk