Consola Xbox One 500GB - 898 RON
Consola Xbox One 500GB - 898 RON
Consola PlayStation 4 - 996 lei
sabotaaaj .. :-L
anyway de PS4 am scapat .. :D
Casti gaming Hyperx Cloud Core - 98 Lei
Cred ca pot fi catalogate ca si accesoriu aceste casti pentru PS4. Daca n-am postat unde trebuie, imi cer scuze. Cred ca este un best-buy.
Attachment 272767 waiting the PS4.pro ...
Trimis de pe al meu HTC One A9 folosind Tapatalk
^ Despre ce este vorba, nu apare nimic
http://altex.ro/televizor-led-smart-...a-kd-49xd8305b
E un SONY 4K - UHD
Trimis de pe al meu HTC One A9 folosind Tapatalk
Asta e cu HDR pe bune sau vrăjeli?
Xd 83 a fost promo cam 2 ore in urma cu 2 zile. Xd 83 nu are procesor dedicat pr hdr, doar stie sa il citeasca. De la xd85 in sus are procesorul x1 de hdr...sau cel putin asa gasisem eu.
Ps: a fost 3500 in urma cu 2 zile in promo de spuneam mai sus
Sent from my C6603 using Tapatalk
Eu si nu numai eu, va recomand Samsung KS8000, este cel mai bun TV la ora actuală de pe piață pentru gaming in HDR.
Subscriu, cel putin din auzite, ks8000 sparge, dar si ks7000 e minunat. Nici high endul de anul trecut nu e rau, seria js. Dar costa...ma gandeam sa astept pana la black friday, poate se apropie de bugetul meu, dar pana la urma am rezolvat aseara cu un philips 49pus6561 cu ambilight 3 (and it is amazing)
Edit - typos
Sent from my C6603 using Tapatalk
Prețurile de pe amazon.com sunt ok pentru seria KS8000, din păcate la noi nu prea vad, nici TV-ul dar nici preț bun.
Am dat si eu comanda la astea Casti gaming Hyperx Cloud Core
Multumesc DrDeath
Si eu hopa dupa voi:http://altex.ro/casti-gaming-hyperx-cloud-core.Nu am mari asteptari ,dar a fost o reducere buna:D.
Am fost ieri in Carrefour Park Lake, in jurul orei 20, si aveau Batman Arkham Knight la 45,90 lei. Ei nu il mai aveau pe stoc. Mi-a spus baiatul de acolo, ca mai exista 2 in stoc in Carrefour Vulcan...
La emag e la fel.
Consola Microsoft Xbox ONE, 500 GB, Neagra - eMAG.ro
Masca - Darksiders 2 Death - Gaya Entertainment pentru Halloween
Sariti cat e cald [emoji16][emoji16]
Attachment 272915
Sent from my iPhone using Tapatalk
Link la postul lui iry: Controller wireless DUALSHOCK 4 SONY PS4 Glacier White - 124.95 RON
Si mai au redusa si varianta red: Controller wireless DUALSHOCK 4 SONY PS4 Magma Red - 149.94 RON