Si eu tot caut pentru un prieten. Cel mai ieftin pana acum am gasit aici:
CONTROLLER SONY PS4 DUALSHOCK 4 - 199 Ron
Daca nu e graba poti astepta poate iar il reduc la Altex, a fost pe la 165 prin toamna.
Si eu tot caut pentru un prieten. Cel mai ieftin pana acum am gasit aici:
CONTROLLER SONY PS4 DUALSHOCK 4 - 199 Ron
Daca nu e graba poti astepta poate iar il reduc la Altex, a fost pe la 165 prin toamna.
@Hazer: Cred ca majoritatea au "pret impus" de genul acesta: Controller Sony Wireless Dualshock 4 pentru PS4, Negru - 241 RON.
Din cand in cand (azi de exp.) mai apare cate un DS4 la reducere (199 RON). Exemplu: CONTROLLER SONY PS4 DUALSHOCK 4 BLACK SO-9211983 - 199 RON. Dar cum livrarea nu este gratuita (decat peste 999 RON) la Sony, probabil ajungi cam la acelasi pret cu eMag (unde ai gratuita livrarea).
Au bagat Altex/MG ceva reduceri la console:
PS4 LE + Star Wars Battlefront Deluxe Ed. - 1.799,90 lei (pana de curand era 1.999,90 lei);
PS4 Ultimate Player Edition (1 Tb) + Star Wars Battlefront | ALTEX - 1.699,90 lei (pana de curand era 1.799,90 lei);
Ar mai fi si PS4 + Uncharted: The Nathan Drake Collection + 90 zile PlayStation Plus - 1.599,90 lei (asta daca mai aveti noroc sa gasiti stoc in unele magazine, dar are HDD de 500 Gb nu de 1 Tb cum au cele 2 de mai sus).
Inca e loc de ceva reduceri suplimentare, mai ales ca la anumite deschideri de magazine au avut stocuri (limitate ce-i drept) de PS4 Ultimate Player Edition + Star Wars Battlefront la 1400 lei si PS4 + joc Uncharted: The Nathan Drake Collection + 90 zile PlayStation Plus - 1.200 lei (astea ar fi preturile all-time low).
La preturile de mai sus beneficiati si de o reducere suplimentara datorata reducerii de TVA de la 24% la 20%.
Oameni buni, 24 de posturi de off-topic. Reveniti la subiect si continuati discutiile pe topicurile care trebuie, nu se mai intelegea nimic din topicul asta.
Pentru colecționari, Atari Linx la 300 de lei![]()
http://olx.ro/oferta/atari-lynx-1-ca...r-ID5hVXO.html
---------- Post added 11-01-2016 at 17:53 ----------
Consola PlayStation 4 + joc Destiny: The Taken King Legendary Edition - 1279 lei
Consola Xbox One 1TB SSHD Elite Bundle | ALTEX, ma tenteaza sa schimb consola cu una de 1 TB
. Acum sa vad ce oferte mai apar in magazin/site'uri vanzari si daca diferentele sunt mari am sa risc din nou si cumpar cu "garantie internationala"
La momentul actual 2 oferte de ps4 imi fac cu ochiu':
Sony Playstation 4 500GB (model: CUH-1216A), 2 ani garantie - 1449 lei:
Sony Playstation 4 500GB (negru) (CUH-1216A) - 220volt.ro
si PlayStation® PS4 1 TB Mega Bundle (model: ? neprecizat, cu jocurile incluse Uncharted Collection + God of War + The Last of Us), 1 an garantie (la specificatii zice 2 ani) - 1922 Lei
PlayStation® PS4 1 TB Mega Bundle | Extreme Digital magazin online
Ultimul sigur nu se merita zic eu. A prins un prieten aceeasi oferta in Anglia de Craciun, tot bundle-ul era £290, in conditiile in care doar consola era £310 in mod normal. Doar daca aveai de gand sa joci cele 3 jocuri neaparat. Chiar si asa, le gasesti pe la 100 ron/buc pe Olx. Si le poti revinde dupa ce termini, presupun ca in cutie ai codurile pentru ele, nu discuri. Garantia ar trebui sa fie de 2 ani peste tot.
Edit: M-am uitat si s-ar putea sa fie jocurile in format fizic. Asa mai merge parca. Ideea e ca dai o diferenta de aproape 500 de lei pentru 500GB in plus si 3 remaster-uri, dar macar le poti vinde apoi.
discuri
la noi nu gasesti asa oferta nici de black friday - (absolut) toti sunt pusi pe japca
imi puteti spune daca bluray-urile se uzeaza la fel de repede ca dvd-urile?
De Craciun au mai fost oferte bune, acum au revenit la preturile normale din pacate. Era 1400 bundle cu Uncharted sau cu God of War, nu mai tin minte exact.
Blu-ray-urile sunt mult mai rezistente din cate stiu, au un strat special protector. Nu-ti face griji zic eu.
Nu au fost mai bune. Tu aici primesti jocurile noi, comlaratia cu jocurile la mana a doua nu isi are rostul. Oare de ce nu aduce si un magazin mai mare pachetul ala? Cred ca s-ar vinde exceptional.
Consola Microsoft Xbox ONE 500 GB + Joc Gears of War Ultimate Edition
Merita prețul actual? Mă tentează să iau One pentru exclusives. PS4 rămâne main console.
^^^ La Altex o găsești mai ieftin, dar mai bine asta, are și HDD de 1TB plus 3 jocuri
Consola Xbox One 1TB + 3 Jocuri (GOW: Ultimate Edition, Rare Replay, ORI and The Blind)
Bookmarks