Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 9 FirstFirst ... 6 7 8 9 LastLast
Results 141 to 160 of 171

Thread: Wolfenstein: The New Order

1. #141 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    RaverX, mai bine recunoaste ca tie-ti place pt. ca e super usor...lasa textele

2. #142 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    RaverX, mai bine recunoaste ca tie-ti place pt. ca e super usor...lasa textele
    True. L-am jucat pe "Can I play Daddy?" si nu am avut probleme E bine ca ai zis, e si asta un plus, fata de alte jocuri care si pe super easy au faze stupid de dificile.

3. #143 SP
    Banned tacconi's Avatar
    Poate cineva sa-mi zică ce este cu doom beta? Ce reprezinta? Un joc sau ce?

4. #144 SP
    Member paulone's Avatar
    mda...l-am jucat eu...nu pot sa spun ca e slab dar sincer mie mai mult mi-a placut Wolfenstein decat New Order...aici sunt mult mai putine elemente paranormale...nu-s ce sa zic fiecare cu gusturile lui....

5. #145 SP
    Member micul_'s Avatar
    Quote Originally Posted by paulone View Post
    mda...l-am jucat eu...nu pot sa spun ca e slab dar sincer mie mai mult mi-a placut Wolfenstein decat New Order...aici sunt mult mai putine elemente paranormale...nu-s ce sa zic fiecare cu gusturile lui....
    Mie îmi place mult. Iar elemente paranormale chiar nu vreau. Îmi plac jocurile normale (gen Uncharted, TLOU etc)

6. #146 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    @paulone daca si asta e joc slab , mai laso in ... Jocul este absolut superb , combina old school cu new school foarte bine.Bj foarte cool si butch facut , vocea e de la tipul care a fost protagonistul principal in Darkness 2.Prefer nazzi robots , decat ce a fost in ultimul joc wolfenstein ... Plus jocul ofera nivele foarte cool , cu varietate si stealth f misto.Perks foarte usore si cool pentru upgrades.

7. #147 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Poate sa ma lamureasca cineva ce versiunea a jocului are swastika si ce versiune are vulturul? Eu vreau sa joc cu swastika, lol. Ma DISPERA sa joc jocuri cenzurate...wtf suntem in 2015...

Sau ok, joc jocuri cenzurate da atunci sa fie reduse cu 10$ sau 20$...

Merci

*p.s.

Stiu ca probabil scrie pe net...undeva...dar sunt cam limitat cu timpul, zilele astea, de aia am intrebat aici de obicei caut raspunsuri singur...

8. #148 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Din cate știu doar varianta de la nemți e cenzurată.

9. #149 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Poti sa faci dual-wield cu 2 arme diferite ? Parca vazusem asta intr-un video, dar in joc nu am gasit.

10. #150 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Doar acum am pus si eu mana pe joc, e foarte faind, nici nu stiu de ce l-am amanat atata. Problema e ca pe undeva spre sfarsitul jocului am dat de un bug inaceptabil, mia dat ceva eroare, ma scos din joc, am intrat inapoi si spre mirarea mea nu mai aveam resume game doar new game, s-au dus salvarile pe .... Bine ca la chaptere imi apar toate inafara de cel unde mi-a dat eroare.

11. #151 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Joaca challenges pe UBER, that's when the real sh!t begins!

Ups stai ca am confundat jocurile, eu acum ma lupt cu The Old Blood.

12. #152 SP
    Nu prea is eu cu chalange-urile, ma enervez repede, nu am rabdare. Old Blood e un prequel la New Order? Cate ore de gamplay are?

13. #153 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Nu prea is eu cu chalange-urile, ma enervez repede, nu am rabdare. Old Blood e un prequel la New Order? Cate ore de gamplay are?
    Mie mi-au trebuit cam 8 ore sa-l termin.
    Da este un prequel si vine sa completeze the new order.

14. #154 SP
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Depinde pe ce dificultate il joci, dar intr-adevar in jur de 8 ore. Este prequel si e fenomenal, chiar ti-l recomand calduros daca ti-a placut New Order.

15. #155 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Depinde pe ce dificultate il joci, dar intr-adevar in jur de 8 ore. Este prequel si e fenomenal, chiar ti-l recomand calduros daca ti-a placut New Order.
    De aceeasi parere cu rasko, jocul e super.

16. #156 SP
    Mersi de ponturi, da mi-a placut mult NO, l-am terminat azi noapte. Un FPS like in the old days, dragut, action packed si diversificat. De la Metro Redux in coace nu am mai prins un shooter sa ma distreze asa bine. Voi cauta dupa Old Blood.

17. #157 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    A aparut sau o sa fie un bundle cu jocul original + prequel?

18. #158 SP
    A aparut acum aproximativ o luna, poti sa-l cumperi digital sau retail. Il gasesti la Altex/Mediagalaxy.

19. #159 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Eu nu vad bundle-ul la Altex. Sigur este in format fizic?

20. #160 SP
    Scuze poate n-am fost clar - nu vorbeam de bundle, ci de Wolfenstein The Old Blood standalone. Nu cred ca este un bundle momentan.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 9 FirstFirst ... 6 7 8 9 LastLast