RaverX, mai bine recunoaste ca tie-ti place pt. ca e super usor...lasa textele![]()
mda...l-am jucat eu...nu pot sa spun ca e slab dar sincer mie mai mult mi-a placut Wolfenstein decat New Order...aici sunt mult mai putine elemente paranormale...nu-s ce sa zic fiecare cu gusturile lui....
@paulone daca si asta e joc slab , mai laso in ... Jocul este absolut superb , combina old school cu new school foarte bine.Bj foarte cool si butch facut , vocea e de la tipul care a fost protagonistul principal in Darkness 2.Prefer nazzi robots , decat ce a fost in ultimul joc wolfenstein ... Plus jocul ofera nivele foarte cool , cu varietate si stealth f misto.Perks foarte usore si cool pentru upgrades.
Poate sa ma lamureasca cineva ce versiunea a jocului are swastika si ce versiune are vulturul? Eu vreau sa joc cu swastika, lol. Ma DISPERA sa joc jocuri cenzurate...wtf suntem in 2015...
Sau ok, joc jocuri cenzurate da atunci sa fie reduse cu 10$ sau 20$...
Merci
*p.s.
Stiu ca probabil scrie pe net...undeva...dar sunt cam limitat cu timpul, zilele astea, de aia am intrebat aicide obicei caut raspunsuri singur...
Poti sa faci dual-wield cu 2 arme diferite ? Parca vazusem asta intr-un video, dar in joc nu am gasit.
Doar acum am pus si eu mana pe joc, e foarte faind, nici nu stiu de ce l-am amanat atata. Problema e ca pe undeva spre sfarsitul jocului am dat de un bug inaceptabil, mia dat ceva eroare, ma scos din joc, am intrat inapoi si spre mirarea mea nu mai aveam resume game doar new game, s-au dus salvarile pe .... Bine ca la chaptere imi apar toate inafara de cel unde mi-a dat eroare.
Joaca challenges pe UBER, that's when the real sh!t begins!
Ups stai ca am confundat jocurile, eu acum ma lupt cu The Old Blood.![]()
Nu prea is eu cu chalange-urile, ma enervez repede, nu am rabdare. Old Blood e un prequel la New Order? Cate ore de gamplay are?
Mersi de ponturi, da mi-a placut mult NO, l-am terminat azi noapte. Un FPS like in the old days, dragut, action packed si diversificat. De la Metro Redux in coace nu am mai prins un shooter sa ma distreze asa bine. Voi cauta dupa Old Blood.
A aparut acum aproximativ o luna, poti sa-l cumperi digital sau retail. Il gasesti la Altex/Mediagalaxy.
Scuze poate n-am fost clar - nu vorbeam de bundle, ci de Wolfenstein The Old Blood standalone. Nu cred ca este un bundle momentan.
Bookmarks