Prefer sa astept un bundle sau GotY edition care sa contina amandoua jocuri.
Eu nu am jucat niciunul pana acum. Ar trebui sa joc Old Blood inainte de The New Order?
Eu iti recomand sa joci Old Blood prima data, se termina FIX cand incepe New Order si trebuie sa fie un deliciu daca nu le-ai jucat pana acum.
Tocmai ce voiam să pun și eu întrebareaDeci ar trebui să încep cu cel care s-a lansat ultimul. Azi le descarc și eu, o sa revin cu impresii
No azi m-am apucat si eu de el0/1000 (il aveam de ~ 7-8 luni, ambele defapt) dar am fost ocupat sa termin alte jocuri
Am ramas placut impresionat de Maine Menu Theme- NOTA ZC!
...sper doar sa nu fie cenzurat!![]()
Tocmai ce am terminat si eu jocul.M-a lasat placut surprins,la inceput nu aveam mari sperante dar m-a lasat placut impresionat.Grafica buna,poveste bine inchegata si sunet bun.Un singur minus pe care i l-am dat a fost faptul ca au introdus Roboti si masinarii SF.Este primul joc din aceasta franciza dar mie imi placea mai mult sa fie fara elemente SF,acum parerile pot fi impartite.
Per total un mustbuy dupa parerea mea
Am teriminat si eu jocul. E foarte bun. Povestea face totul in jocurile actuale. Cat despre grafica, e superba ca la toate jocurile lansate. Cand aud cate unu ca "grafica de rahat" imi dau seama ca e un copil care nu a trecut prin evolutia gamingului. Cine a inceput sa se joace pe ZX Spectrum, incarcand jocuri de pe caseta audio si sarind in sus de bucurie cand mergea totul ok pana la capat, intelege. Cine nu, sa se planga si sa zica ca un telefon fara 4k e de rahat. Nu exista grafica de rahat, eventual optimizare de rahat exista, dar pt asta exista si pc-ul. Oricum pt cine nu a jucat jocul il recomand, si recomand sa nu dea skip sa urmareasca povestea. Povestea e ce ma face personal sa joc un joc pana la capat nu grafica. Aia e frumoasa oricum.
Pe mine m-a plictisit rau.
Povestea-faze penibile, clisee, stereotipuri, personaje neinteresante, replici banale, un BJ anost care monologheaza la greu si o da in sentimentalisme, un personaj opus total lui BJ asa cum il stiam anterior.
Pacat de tematica ca n-au abordat-o cum trebuia pentru ca chiar suna bine sa explorezi o o lume in care nazistii castigasera razboiul. Iar robotii si ubersoldierii ma lasa total rece. Poate ca nu va vine sa credeti, dar zombies si ubersoldierii aia din RTCW (joc aparut prin 2001) inca mai imi fac pielea de gaina cand ii vad de fiecare data cand rejoc jocul. Si povestea....doamne, la un moment dat aveam impresia ca urmaresc o parodie cu evrei ala South Park sau ca urmaream o adaptare dupa filmul Iron Sky cand ma aflam in misiunea cu Luna.
Grafica-sa te prezinti cu asemenea texturi si motor grafic in 2014 e de tot rasul. E bine ca au pus accent pe detalii, dar texturile iti cam iau pofta de joc.
Gameplay-sincer, parca sistemul de gameplay din Wolfenstein (2009) mi se pare net superior fata de asta din 2014 care pare mai de tip arcade. In asta, doar te ascunzi si tragi, mai culegi munitii, arme (treaba e ca nici nu mi s-au parut foarte interesante), decupezi sarma, mai urmaresti dialoguri interminabile si plictisitoare.
Asta e, nota 5 doar pentru ca s-a depus munca in crearea jocului si atentia pentru detalii.
Pana una alta, la vremea respectiva a fost un shooter de incalzire pentru DOOM .
Bookmarks