Same here. :D
Printable View
Same here. :D
E fake, e facuta de un user de pe reddit.
Chiar nu si-a dat nimeni seama ca Microsoft copiaza Sony pe fata?
- Ryse - Copie GoW
- Doua jocuri pe luna pt abonamente Gold - Copie PS+
- Preturi in valute reale, abandoneaza MSP - Copie PSN
- Noua consola X360 - Initiativa de a lansa o a treia consola copiata dupa Sony (cu Super Slim)
S-a vazut asemanarea (Ryse e Assassins Creed meets GoW daca ma intrebi pe mine :)) ). Si ideea cu Gold e "furata" de la Sony. Dar prin chestia asta intr-un fel trebuie sa ne bucuram deoarece competitia asta aduce beneficii noua gamerilor. Acum astept ca Sony sa ia exemplu (de parca nu au facut-o de nu stiu cat timp) si sa ne dea pe spate cum au facut-o cei de la MS.
Microsoft a invatat din greseli si de aceea au aratat in mare parte traiere, gameplay video sau cutscene-uri cu un pic de gameplay. Au observat ca Sony pune accept pe indie, au facut si ei la fel.
Pentru prima data consider ca merita cu adevarat sa ai si o consola Sony si una MS in acelasi timp.
Si mai era un joc care seamana cu LBP, ala de crea lumi si cu goblini n stuff :)). Pai au vazut si ei ce se vinde si mna, incearca sa reproduca. E de bine totusi, normal ca daca vezi un pattern care merge bine, te iei dupa el. Si Ryse ala imi place foarte mult, cred ca e cel mai interesant joc pt mine din cate am vazut azi.
Este vreun site care face live stream la E3 care merge si pe browserul PS3-ului?
vezi asta:
- gametrailers.com/netstorage/e3/live.html
Cat e asta pe langa el :)))
iata ce zice un nene de la Ubisoft la prezentarea AC4:
siQuote:
"It's not like the game is going to stop functioning or that you're not going to be able to experience Assassin's Creed because you're not connected," he reassured. "[This feature], the companion app - all of this stuff is extensions of the game. It's adding comfort or it's adding new layers that you can delve deeper if you choose to, if you want to.
valabil si daca cumpar jocul pentru xbone oare?Quote:
I completely understand that people have misgivings about being forced to be connected. For our games, we're not forcing that. It is optional, if you don't like it that's OK, you don't have to deal with it.
care a fost cel mai bun stream la microsoft? ca la mine pe telefon a cam cazut si se vedea cam prost cel de pe GT ca sa ma pregatesc pentru Sony :)
Mie GT mi-a mers ireprosabil.
GameTrailers all the way!
La pretul asta nu au nicio sansa. Stiu ca e fake contul, dar ar fi prea de tot.
cred ca face referire la X1 :)
Unde pot sa vad conferinta Sony inregistrata cap-coada? N-am reusit sa stau treaz si nici nu vreau sa ma spoilaresc.
http://www.youtube.com/watch?v=DmoZAPDV3ew
Incepe de la minutul 33.