Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast
Results 161 to 180 of 204

Thread: E3 2013

1. #161 SP
    Senior Member solecon's Avatar
    Microsoft is certainly in damage control mode with Xbox One right now. They're trying to sway people back in their direction. Apparently, one of the ways they're trying to do so is by hitting up Nintendo's Best Buy E3 Experience Event.

Believe it or not, multiple reports are coming in stating that Microsoft employees are hitting up the line and asking people why they would bother with Wii U when Xbox One is right around the corner
    Best Buy E3 Experience events being ambushed by Microsoft in order to push Xbox One? | GoNintendo - What are YOU waiting for?

Daca e adevarat, cred ca putem cataloga asta ca fapt trist.

2. #162 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    Multa lume pe gamefaqs zice ca ar fi adevarat, nintendo nu a recurs niciodata la asa ceva... ms in schimb sunt din ce in ce mai nebuni la cap de cand a plecat bill gates.

3. #163 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Ce disperati...

4. #164 SP
    Member monstrul's Avatar
    foame?

5. #165 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Ce a avut omul ala cu mine?

Quote Originally Posted by Shazayum View Post
    In plus ar trebui ca sa-ti iei un job adevarat si sa lasi moderarea pe forumuri. Mie mi-ar fi rusine daca la 40 de ani mi-as castiga existenta din chestii ca astea.
    Poate totusi citeste. Iti dau tie toti banii pe care ii castig din moderare. Pe cuvant... pana la ultimul leut. M-ai mai si imbatranit. Am vazut in postul care ti-a fost sters cat respect stii sa arati.

Si nu m-am ofticat, copil agitat. Doar m-am luat de cei care se leaga de faze petrecute in ambele tabere, dar le vad doar pe cele ale MS. Gen "nu era sunet la jocul ala pe Xbox, dar freezurile de la Sony nu se iau in seama" sau "joc rulat pe pc, blasfemie, cand si la sony a fost la fel".

In fine. Nu mai scriu nimic de nici o consola ca prea imi sariti in cap. Mai vine si cate unul si ma mai si jigneste si deja mi-a ajuns. Am inghitit la injuraturi si luari peste picior de nu le mai pot duce.

Shaza...whatever, astept sa imi dai prima bere din salariul de moderator. V-am pupat. Spirala.

6. #166 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Chiar m-am simtit rau pentru tipul de la BF4 dupa ce a dat crash. Era foarte optimist si vroia sa uimeasca lumea cu noul joc si apoi s-a intamplat, ce s-a intamplat. La fel si la AC si la problemele audio la acel "Panzer Dragoon" sequel (sau spiritual succesor sau ce era?) si la toate celelalte jocuri care au lagat.

Eu sunt curios: cand au facut testele respective chiar nu au avut nici o problema? Nu au incercat acel segment de cel putin 10-20 de ori (desi avand in vedere ca e E3 care e cel mai mare eveniment anual de gaming pt foarte multi si care e difuzat live in toata lumea, eu as fi zis sa faca cel putin 50 de teste pe consola care urma sa ruleze...sau devkit sau pc sau ce o fi).

Inteleg ca e o consola noua si ca developerii inca nu i-au dat complet de capat dar sunt curios daca au fost la fel de multe probleme si cand au prezentat alte console in trecut (PS1/2/3, Xbox, Dreamcast, Wii etc). Cel putin 2-3 probleme mai mici au fost atat la Sony cat si Microsoft, iar un crash/freeze nu a lipsit de la nici unu... mi se pare un pic cam mult avand in vedere de cat timp lucreaza oamenii la acele jocuri (EA si Ubi cred ca au fost printre primii care au pus mana pe dev kit-uri), cat de multa experienta ar trebui sa aiba acei oameni in domeniu si cati oameni au lucrat la jocul respectiv (la indie game-uri la care au lucrat 3-4 oameni nu au fost probleme, in timp ce la AC IV lucreaza 6 studio-uri Unisoft. Bine-nteles ca nu putem compara AC IV sau B4 cu Don't Starve sau cine stie ce alte jocuri mititele. Da ziceam asa ca fun fact ).

Nu stiu ce sa zic de E3-ul acesta: a fost mai bun ca anul trecut (tin minte cat Move si Kinect ne bagau pe gat), dar parca nu a fost cel mai bun din ultimii 3-4 ani (in ciuda faptului ca au oferit detalii despre consolele noi). La sfarsit am ramas oarecum cu un gust amar...dar poate era de la ciocolata . O sa ma uit si la conferinta Nintendo inainte sa merg la somn si mai postez dupaia pareri.

7. #167 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Attached Images Attached Images ay5740q_460s.jpg

8. #168 SP
    Member MSlv's Avatar
    a scris unu pe neogaf, care a fost la E3, ca la sony acele freeze-uri ar fi fost de la stream si nu de la joc. cica tipul de la assassin's creed nici nu a observat in prima faza ca se blocase si el continua sa se joace pe ecranul ala de jos.

Dar asta e doar o opinia a cuiva, nu avem niciun raspuns oficial legat de problemele astea. Mai ales ca la sony devenea chiar problematica situatia, aproape orice live gameplay a avut cel putin un mic freeze.

9. #169 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar

10. #170 SP
    Oricum asta usureaza mult alegerea de consola:

Nu o sa mearga ca si cu 360 ca te poti conecta pe cont jp sau UK, daca nu esti in aria de acoperire nu te poti juca si cu asta gata:

11. #171 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Mai bine asa (la mine se vedea crappy pe IGN):

12. #172 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    But, but... the fish AI, the companion dog...

13. #173 SP
    Member monstrul's Avatar

Kappa

14. #174 SP
    Banned darkpaul13's Avatar

15. #175 SP
    Senior Member CSergiu's Avatar
    ^ Nu am timp sa ma uit, dar te rog spune-mi care e ca sunt curios

16. #176 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Legat de prețul de la lansarea PS3 și cel de la Xbox One, la ambele anunțuri se așteptau la ropote de aplauze și n-au fost.

17. #177 SP
    Member b615dub's Avatar
    Daca tot se vorbeste asa multe de "The Next Gen Graphics", oare n-am nevoie si de Next Gen TV's ca profitam de aceste minunatii

18. #178 SP
    Member monstrul's Avatar
    Quote Originally Posted by b615dub View Post
    Daca tot se vorbeste asa multe de "The Next Gen Graphics", oare n-am nevoie si de Next Gen TV's ca profitam de aceste minunatii
    doar un monitor sau tv hd 1080p

19. #179 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by monstrul View Post
    doar un monitor sau tv hd 1080p
    cred ca incepand cu generatie care vine, vor exploda jocurile cu feature-uri 3D. Sony a incercat sa grabeasca procesul pe PS3, dar televizoarele 3D erau prea scumpe pe atunci... in cativa ani vor fi la un pret mult mai acceptabil. Deci HD 1080p si 3D pentru cea mai buna experienta, daca ma intrebi pe mine.

20. #180 SP
    MS sau chiar stricat la cap rau de tot:

Pe scurt:

And the negativity? Well, it may not matter so much to Microsoft. Sure, core gamers complain, but the folks who don't really pay attention and who just want a fancy box will be fine with Microsoft's Xbox One. "In a broader set of community, people don't pay attention to a lot of the details," said Mehdi. "We've seen it in the research, we've seen it in a lot of the data points."
    Surse pentru mai multe informatii:

The Escapist : News : Microsoft's Yusuf Mehdi: We Need To Educate Consumers

Microsoft defends the Xbox One’s licensing, used game policies | Ars Technica

Cu alte cuvinte MS crede despre fani ce si-au creat pana acuma ca sunt gata sa cumpere tot ce ne "arunca pe tava" doar pentru brand... Trist este ca partial cel putin au dreptate sunt si cei care cumpara doar pentru brand... dar totusi... astia isi bat joc deja... numai ca nu ne spun "brainless zombie" la clienti...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 11 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 LastLast