da..peste 3 luni poate chiar in 2014 conform celor spuse de catre Adam Bhatti!
Am jucat cateva meciuri in varianta integrala pe PC, portarii sunt varza, varza cu carne. Am jucat pe Regular care este al-3-lea nivel de dificultate.
Sunt varza pentru ca ai jucat pe Regular.
Joaca pe Top Player sau Super Star si vezi atunci cum sunt.
Eu joc pe PS3 numai pe aceste doua nivele de dificultate si cu greu reusesc sa dau goluri.
Am jucat pe Regular deoarece daca iau jocul o sa joc online, unde mai sus de Regular nu sunt meciurile.
Eu joc mult si offline si pe cel mai greu nivel de dificultate iar cand intru online imi este mult mai usor![]()
Nu mi s-au parut asa varza la online, sincer.
Fifa am jucat prea putin ca sa-mi dau seama de portari iar online chiar deloc.
Here are the review scores:
IGN
*– 8.4/10
Eurogamer
*– 9/10
CVG
*– 8/10
Videogamer
*– 9/10
Digital Spy
*– 4/5
Gamespot
*– 6/10
ShopTo
*– No Score
Games.ch
*– 90/100
OPM
*– 8/10
Games.it
*– 8.8/10
GamesVillage.it
*– 7.5/10
GamerGen
*– 15/20
Mi-a venit si mie jocul, versiunea PC, ce-i drept. Imi place ceea ce am vazut in primele doua meciuri per total, in afara de portarii in continuare destul slabi si AI-ul relativ inconstant (si slab, tinand cont ca joc pe Top Player) gameplay-ul este superb, ritmul foarte bun, inertie suficienta, noul sistem barycenter din LS si RS (asa se fac si schemele) se descurca mult mai bine ca precedentul, acum poti dribla cu un singur jucator toata echipa adversa daca oponentul nu stie sa se apere, in ideea in care in PES 2013 si mai vechi se "bloca" jucatorul in animatii, animatiile sunt mult mai organice iar fizica mingii este si ea la un nivel ridicat, pacat de through ball-urile care se duc cam tare si de faptul ca suturile pe manual sunt mult mai puternice ca cele normale, la nivelul de asistenta de o bara la pase n-am intalnit dificultati prea mari de transmitere a mingii, jocul ruland foarte cursiv.
De grafica sa nu mai vorbesc, e din alta liga comparativ cu FIFA 14, cu moduri sunt sigur ca va arata mai bine si decat FIFA 14 PS4/XboxOne, fetele sunt jegoase in marea lor majoritate, iar contentul, cum se stia deja, e foarte saracacios, atat ca moduri de joc cat si ca numarul de echipe licentiate, insa, asta e o problema mai mult pe console, si nici macar acolo, caci exista Option File-uri compatibile cu modurile Online, pe care sper sa le incerc in cel mai scurt timp. Texturile sunt bunicele si iluminarea next-gen, iar tribuna este full 3D si colorata superb, sa nu mai zic de coregrafiile pe care le fac fanii. Din pacate, acestea sunt vizibile in fiecare meci, inclusiv in amicale, ceea ce mai scade un pic din realism. Atmosfera de pe stadion e in nota obisnuita, comentariul este usor imbunatatit dar deloc iesit din comun (d-abea il astept pe cel arab), iar cantecele de galerie sunt saracacioase in autenticitate. Meniul e un pic greoi dar folosibil, iar game plan-ul a ramas neschimbat, ceea ce nu e un lucru negativ, as spune.
Apropo, nu ca vreau sa fac reclama PC-ului, dar daca n-aveti un jaf de dinaintea erei noastre (no offence), merita sa-l incercati pe batranul calculator, ati putea ramane surprinsi placut de fluiditatea cu care ruleaza, chiar daca n-aveti ultima placa video aparuta, sa nu mai zic de modurile care schimba complet fata jocului.
Pe PS3/360 s-a dat drumul, eu pe PC inca n-am primit niciun mesaj legat de vreun DLC/patch, desi vad ca lumea vorbeste de el pretutindeni, sper ca pana maine, cand e lansarea oficiala, sa se deschida toate serverele, sunt curios cat de prost merge 11vs11.
Din ce vad aici, nu are 2v2, dar o sa ma uit daca si varianta finala e la fel, ar fi o mare prostie, tipica Konami, ce-i drept, sa puna 11vs11, care, la cum ii cunosc eu va avea un lag infect, iar 2v2 sa lipseasca.
Apropo, aici se gaseste la un pret bun, din pacate pe console e scump in magazine, trebuie cumparat de pe forum.
Problema PES pe PC cel putin la 2012 era ca nu prea gaseam playeri online, iar asta ma agasa destul de tare. Pe console sunt convins ca sunt ceva mai numerosi ceea ce inseamna mai putin timp pentru a gasi un adversar. Eu am jucat numai demo-ul si mi-a placut. Fifa mi se pare cam rapid.
Cum s-a dat drumul la online pe console cand serverul de PES 2014 nu apare aici: Pro Evolution Soccer/Winning Eleven Online Portal Site si jocul se lanseaza azi oficial.
Inseamna ca au aberat altii degeaba, pe PC doar azi a sosit patch-ul care adauga online, momentan imi petrec offline timpul, nu are rost sa intru in modurile Online pana nu bat SuperStar meci de meci. Cand am incercat sa iau DLC-ul, serverele erau in mentenanta, ce ma enerveaza la astia e ca rareori prinzi o perioada de 48 ore fara sa le inchida macar pentru cateva ceasuri. Din ce am auzit, si pe 360 au primit unii eroare la DLC, dar oricum adauga doar niste echipamente pentru echipele licentiate si doua stadioane, nimic special. Patch-ul 1.01 mai repara putin suturile si responsiveness-ul la nivel general, portarii sunt inca slabuti. Eu nu stiu ce naiba le tot fac, in PES 3-6 erau perfect programati. AI-ul pe superstar e si el slab, dupa 10 meciuri deja sunt la acelasi nivel, in timp ce in 2013 ma macelarea si dupa ce jucasem 2 luni.
Dupa o zi de modare jocul capata o alta fata, si pe 360 se incearca toate smecheriile posibile. Problema e, din ce citesc, ca nu se poate descarca inca Data Pack-ul pe Xbox, e corupt, Konami cred ca nici n-a realizat lucrul asta.
Cred ca ai facut foarte bine ca ai anulat precomanda, si eu am facut precomanda de pe shopto dar nu mi-a ajuns inca, poate luni, dar din ce am citit pe forumurile pesfan, online jocul e cam incomplet, sunt o gramada de probleme si lipsesc multe moduri care vor fi adaugate printr-un patch in cine stie cate saptamani... nici nu ma gandeam ca nu o sa se intoarca si o sa fie incert modul 2vs2
P.S.: vad ca deja se poate cumpara si de pe PS Store...
By nutzule in forum Console Club
By Dant3 in forum Console Club
By OEE in forum Console Club
By AndRewqp in forum Sony PlayStation 3
By richardm27 in forum Microsoft Xbox 360
Bookmarks