@cipvas, crazi epic awesomeness :D
Printable View
@cipvas, crazi epic awesomeness :D
Dafuq..
Deja sunt streamuri de la cei cu EA Early Access
Twitch
Holy sh*t ce bine arata jocul! Am vazut un meci pe plansa aia cu padurea...:memeyes:
da, clar e must buy.
arata de nota 10.. si padurea si modul de joc aerian... imi place mult :)
de abia il astept!
Ma bucur ca cei de la EA nu fac downgrade-uri la jocuri ca si Ubisoft insa au un prost obicei cu microtranzactiile si cu always online etc...
Sa vedem ce vor face si cu SWB ................
Vad ca mi-au dat prin EA Access, 10 ore de trial, jocul full. Acum se instaleaza.
http://twitch.tv/djmo79
---------- Post added 12-11-2015 at 19:32 ----------
Pff.. Pentru mine este haos jocul asta. Nu inteleg nimic. Mai mult ma adun de pe jos decat sa joc :))
Si pe mine m-a terminat haosul ala "organizat" din beta ... poate o sa te obisnuiesti.
Pacat ca nu are single player si space battles :(
Acele batalii aeriene sunt doar ceva in genul Air Superiority din Battlefield..
Altfel jocul arata smecher, este fidel universului / filmelor. Capteaza foarte bine atmosfera.
Ce bine arata harta respectiva :)
https://www.youtube.com/watch?v=IoENzrxiLWA
Sa vezi ce haos este pe harta respectiva :))
Nu conteaza, ii pretty :))
Al meu SWB e descarcat si instalat de aseara. Aveam pre-order din primavara pe Store-ul romanesc. Astept sa-mi ia banii de pe :visa: Dar cu toate ca aveam bifata casuta pentru Auto-download, a trebuit sa intru si sa dau manual dwn. Mai sunt 3 zile....
A, si vedeti ca este activa aplicatia Star Wars Battlefront Companion si pe AppStore si pe Google Play.
As vrea sa-l iau de pe US store, PSN, avand in vedere ca se lanseaza in 17. Voi avea probleme la matchmaking daca iau versiunea americana? Ma tem sa nu fie ceva restrictii si sa ma puna sa joc pe servere americane. Stiti ceva despre asta?
Nu cred sa fie probleme de matchmaking, ci o sa conteze pe ce servere o sa joci, americane, europene, etc. Si eu em fost tentat sa-l iau de pe USA, dar daca tot am insistat sa se faca Store si la noi...
Au inceput sa apara review-urile si e cum ne asteptam dupa beta, mai casul asa:)), dar si fun in acelasi timp:)
Mai jos review de la Gametrailers ca am vazut ca pe astia ii ascultati mai multi:
https://www.youtube.com/watch?v=JqPd8YbiJWo
Supremacy si Blast pare genul meu de joc ca si mod MP :)
si Walkeru e ok daca au mai echilibrat rebelii
---------- Post added 17-11-2015 at 14:10 ----------
l.e. auzi "pare" .. LOL !
Am jucat de dimineata walker assault cam 3 ore, mi se pare destul de echilibrat, am avut o echipa buna si am castigat lejer cu ambele tabere. Se simte cam basic totusi, cu doar 4 harti, dar e fun si compenseaza. Casual mi se pare in sensul ca nu ai 1000 de optiuni de customizare a armelor si nu prea mori asa din senin, fara sa stii de ce, ceea ce eu chiar asteptam de la un shooter, m-am saturat de customizari gen battlefield 4. ID-ul de PSN e acelasi ca si userul, daca vreti sa jucam :)
Da, si eu is satul de mega customizari si clase multe de nu mai sti cu ce si cu cine sa joci. Imi e dor de un joc gen Killzone 2, simplu si fun in multiplayer.
@Uzi l-ai luat din magazin de pe la noi sau PS store?