pew pew pew !!!
Star Wars Battlefront used the Frostbite 3 engine to render its visuals and on Twitter the engine’s technical director, Johan Andersson, explains why DICE chose to run the shooter on lower resolutions on both consoles. Andersson also answered a question about using adaptive resolution and the use of the TAA option in the beta.
Am jucat si eu putin ieri, nu m-a dat pe spate, gameplay-wise.
Cu atmosfera in schimb au nimerit-o.
Poate reusesc sa mai butonez diseara, ca tot au prelungit beta-ul, dar ma indoiesc ca imi va schimba mult parerea.
Daca ar avea si o campanie sp, l as lua fara ezitare, dar asa...mindless shooting. E fun, dar astept un price drop
M-am bucurat degeaba. Eram ferm convins ca o sa aiba un si un SP pe masura...I'm gonna cry now
pentru mine personal jocul reprezinta o mare dezamagire...eram hotarat sa il cumpar..insa am avut noroc cu acest beta sau demo, ce o fi el.. Acum 10-15 ani cred ca mi-ar fi placut jocul
Repet, este doar o parere personala
Din lipsa unui alt fps (tps) si fiind si Star Wars il voi lua negresit.
Mai rau ca Hardline nu poate fi ... sau cine stie
E mai bun decat hardline , dar nu atat de "incitant" ca si un BF , in sensul ca joci cateva runde si te plictisesti.
Mie tocmai asta imi place, ca e mai "casual". Intru, pew pew, ma relaxez, atmosfera fain, grafica fain, control foarte bun, muzica fain.
Aveti idee daca EA are ceva de genul region lock la jocurile lor online? (vezi MK 9, X, Injustice, etc.)
Eu nu voiam sa-l iau, pentru ca EA, dar beta-ul chiar e superb. Nu cred ca am vazut asa atmosfera intr-un joc MP, cand am inceput sa-l joc imi trecea prin cap numai "I'M IN STAR WARS ! OMG, THERE'S AN AT-AT NEXT TO ME. HOW COOL IS THAT ?". In plus, se misca si arata cat se poate de bine.
Bookmarks