Mda... Si editia Gold a sarit de la 440 ron acum cateva zile la 549 Ron. Tot pe PS Store Romania...
Mda... Si editia Gold a sarit de la 440 ron acum cateva zile la 549 Ron. Tot pe PS Store Romania...
Pe store-uri, da, e scumpa. in schimb, daca ieri a fost la 300 ron la baieti, sigur in 2-3-4 sapt o gasim la 200. Si mi se pare un pret foarte ok.
A fost ieri, inclusiv aici pe forum, dar s-a dat instant. Si a fost chiar de PS4 iar eu il vreau pe Xbox![]()
Probabil o sa fie undeva pe la 60-70 de Ron. Singurul lucru care nu imi place la jocul asta e ca nu ma pot intalni cu alti jucatori in oras care fac "freeroam", asa cum era in Destiny. Stiu ca poti sa-i vezi in camp-ul acela de la inceput si Dark zone (dar asta e pvp zone). Sau macar sa iti poti intalnii prietenii, dar ei apar numai pe harta si dupa ce te duci acolo nu e nimeni. In felu asta ar fi putut sa fie mai viu un pic orasul.
Cum sa nu. Eu m-am intalnit cu prietenii in oras, fara sa fim in crew sau cum ii zice.
Asta cand a fost in open beta? Eu in closed beta am fost langa multi din lista si nu i-am vazut in oras, ci numai pe harta imi aparau. Daca tu zici ca ii poti vedea atunci e ok.
Aaaah pai asta e o prostie dupa parerea mea, dar pana la urma toti o sa fie 30 la un moment dat.
Sincer, am vazut si in alpha si in closed beta si in open betaDar da, aveam cu totii level apropiat, fiind limitati de ei. Asa ca poate asta este explicatia. oricum, stiu ca daca-i bagi in crew ii vezi.
"The Division Season Pass grants you access to all 3 major expansions over the course of a year, an array of exclusive gear and day 1 customization options, and special perks each month just for Season Pass owners—all at one great price.
Each expansion builds on The Division, continuing your agent’s journey with new content, gear and gameplay as you fight to take back New York:
• Expansion I: Underground
• Expansion II: Survival
• Expansion III: Last Stand
With the Season Pass, your Agent will stand out from the rest. On Day 1, you’ll unlock the exclusive Sawed-off Shotgun, a unique salvaged sidearm customized for short-range destruction. You will also receive a set of exclusive outfits and weapon skins.
In addition, Season Pass owners gain the benefit of special monthly perks, including exclusive content drops and events."
Nu stiu ce sa zic, mai mult recomand sa va lua-ti jocul editia standard la un pret ok, iar daca va place continuati cu season pass. Mi se pare cel mai safe asa. Doar daca apare la un pret banal editia gold asa se merita dar dupa cum observ ca stau lucrurile "baietii" tin de pret ba chiar l-au marit pe ici pe colo.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Dacă găsiți jocul la un preț bun, 130-150, împărțiți Season Pass-ul cu un amic, problem solved.
Asta cu year one...asa a fost cazul si la Destiny. Editia Limited iti dadea expansion pass la 2 DLC-uri (year one). Dupa, in Year 2, au lansat TTK, fara expansion pass.
A primit cineva jocul de la altex? Am sanse sa-l primesc azi in Cluj?
Sent from my D5803 using Tapatalk
daca ai luat jocul normal ( editia standart) da, aceleea vor fi trimise, daca ai dat la editia gold nu ,deoarece nici nu au avut stoc suficient doar 3 bucati am auzit
Bookmarks