Ce diferente de content sunt intre Sleeper Agent si Gold ?
Printable View
Ce diferente de content sunt intre Sleeper Agent si Gold ?
Cam astea
Si eu as prefera sa cumpar de data asta editia gold dar nu prea este. Si as vrea sa stiu o chestie. Iti trebe ps+ pentru open beta? Un prieten nu are si ar dori sa incerce division.
Din moment ce jocul e online.. cam trebuie PS Plus :)
Hm, nu trebuie PS Plus? Eu aveam impresia ca-ti trebuie PS Plus pentru orice joc care se joaca online (fie ca e in BETA sau nu). Ok, my bad :)
Nicio versiune Beta nu a a avut nevoie de Plus, am încercat o grămadă de jocuri în Beta, pe pagina/site-ul fiecărui joc scrie asta :)
Daca aveti cunostinte la Ubisoft, vreau si eu varianta Sleeper Agent pt X1 :)
Nu iti trebuie Plus ca sa il joci, dar iti trebuie daca vrei sa-l joci online. In beta-ul trecut am intrat initial fara Plus si, desi puteam sa fac questurile si tot ce mai era, nu puteam sa intru in party cu nimeni.
Varianta gold se poate cumpara direct de pe magazinul lor la pretul de 100e + 5e pentru express 5 day shipping.
Tom Clancy’s The Division™ - Gold Edition
Baracuda Tom Clancy's The Division - [PlayStation 4]: Amazon.de: Games 157 euro , pretul e la fel si ptr xbox one
Mersi. Este cam acelasi pret ca si pe gamerland.ro.
Cel mai ieftin am gasit pe Ebay UK cu 90 lire.
Gamerland.ro? Glumesti? Sunt mai seriosi decat multi de la noi din tara. Atat din punct de vedere al impachetarii coletelor cat si al timpului relativ scurt de livrare.
Nu glumesc :)) inca nu am luat de la ei si nu stiu cum sunt baietii, de aia am intreabat doah.
Cumpara linistit de la ei. Eu fac asta de ceva timp...si niciodata nu am intampinat probleme.
Ok mersi de raspuns, asa o sa fac.
Mi se par preturile la jocuri mult prea mari. Multe jocuri sunt mai scumpe decat cele din magazin. Alte siteuri de la noi fara preturi exagerat de mari mai exista in afara de gamersland.ro? Mai vor si bani pe transport [emoji16]
Nu știu pe ce site te-ai uitat tu, dar de exemplu la titlul despre care discutăm în acest topic, Gamerland (magazin din Ungaria) are prețuri mai bune (la toate variantele) decât retailerii din România. Pe lângă asta, oferă și bonusuri.
Gamerland: Tom Clancy's The Division PS4 + tricou + poster + Fire Fighters DLC / 256,90 Lei
Emag: Joc The Division pentru PlayStation 4 / 279,99 Lei
Altex: Tom Clancy's The Division PS4 + Cod DLC-ul Firefighter / 279 ,90 LEI
-
Bine, acum dacă vrei neapărat să fii cârcotaș, poți să te legi de cei 20 de lei pe care-i cere Gamerland pentru transport, dar pentru bonusurile oferite eu zic că merită. Și chiar și așa, ajungi fix la prețul magazinelor de la noi.
sa inteleg ca e ok sa comandam de pe gamerland?
Sent from my iPhone using Tapatalk