am vorbit si eu cu cineva si mi-a zis ca intradevar au facut si ceva schimbari la grafica, culori mai vi detalii etc.
Printable View
am vorbit si eu cu cineva si mi-a zis ca intradevar au facut si ceva schimbari la grafica, culori mai vi detalii etc.
Văd ca pe OLX e deja 150 de lei pt PS4, bun așa :))
nu o sa mai tina mult cu preturile astea :)
Clar, o să fie și mai ieftin :))
cum a fost cu destiny, am dat pe el 270 in ziua lansarii si dupa cateva zile era in jur de 150. acesta fiind de la ubisoft o sa fie si mai ieftin :))
e mult peste destiny, the division. pacat ca nu are un pret bun
ps. sunt si tepe pe olx mi-a transmis cineva acum 2 ore . feriti-va daca vanzatorul va zice sa va intalniti in zona militari sau drumul taberei
L-ai jucat deja sau vorbești după ce ai încercat Beta? Eu sper să fie cum spui tu, chiar îmi doresc să reușească, fac iar un pariu, peste două săptămâni, 65 pe Metacritic :)
PS cum nu are preț bun, 150 nu e preț bun? :))
clar de acord cu punctajul de pe metacritic
Il joc si eu pe PC de cateva ore ( cu VPN de noua zeelanda ).
So far so good , nu am jucat niciun beta dar asa ca prima experienta mi se pare lafel de fun cum a fost si Destiny prima data cand l-am jucat , sper sa nu imi lase aceeasi senzatie amara dupa 20-30h.
Asa cu preturile la jocuri lasatile , oricum gasiti orice joc dupa o luna doua la 50-100 lei :))
la fel si eu il joc pe ps4 acum si pot sa zic ca e imbunatatit cu mult fata de beta!
Aspectul vizual este absolut demential. Indiferent de (probabilele) defecte, nu vad cum cineva ar putea fi dezamagit de atmosfera. Si, culmea! Are si poveste! Credeti-ma, capturile de mai jos nu fac cinste jocului (imi par de asemenea destul de comprimate, n-am facut altceva decat sa le transfer pe un stick USB din PS4).
Vezi ca poți să le salvezi în format png, dar nu cred ca poți să le mai urci pe forum, o singură poză depășește 3 mega
Pașii pe care ar trebui să-i urmezi :)
http://www.pushsquare.com/news/2015/..._in_png_format
cum de puteti deja juca pe ps4 cand de abia azi este ziua lansarii? cum de ati pus mana pe jocuri asa repede
Despre ce e vorba in jocu asta , ca imi face cu ochiu, e cumva team based il poti juca si de unu singur !!?
Pentru cine-l joaca deja, cum e character creation ? Tot iti alegi din cateva modele disponibile, pe care le customizezi cu cateva lucruri ? Sau e ceva mai complex ?
Pentru cine a jucat beta, ce diferente sunt dpdv grafic ?
LE: nevermind, am vazut acum asta:
https://youtu.be/U1T-skQ94ts
E destul de rudimentar, dar putin mai complet decat in beta. Oricum, slabut rau de tot, pentru scopul jocului. Vom vedea foarte multi oameni identici.
Numai de maine o sa-l joc dar am citit undeva ca o sa iti poti customiza caracterul cum vrei cand se lanseaza. In beta a fost asa random, dar dupa cum se putea observa si atunci erau multe optiuni de costumizare numai ca era inchis.
---------- Post added 08-03-2016 at 09:02 ----------
:) ti-ai dat edit cand am dat deja send
Scump rau season pass...
Cat costa separat ? Ca pe Xbox imi zice ca e disponibil doar in bundle...
180 Ron pe PS Store Romania
Holly Molly. E cat un joc separat... Oare cat o fi fiecare DLC in parte ? Ca poate e mai rentabil asa...