Nu am achitat nimic, am făcut precomandă cu plata la livrare şi am primit codul de beta pe mail în vreo oră.
Nu stiu de ce am impresia ca imi pierd interesul la acest joc. L-am dorit mult... dar din ce imi dau seama pana la urma o sa fiu impuscat mereu de altii care ma looteaza si o sa atac si o sa fiu atacat la un elicopter. E doar atat jocu asta oare, chiar ca pare plictisitor, nu au zis prea multe. Sigur nu il precomand. Prefer sa mai astept. Nu vreau sa iau teapa ca la Just Cause 3... in plus, chiar se goleste un incarcator pentru a dobori unul. o sa faca fix, dar se duce rpg in acest caz... Iar daca nu ai prieteni cu care sa joci si esti cuc, nu are rost sa il cumperi, ca nu faci fata...
In plus daca e doar shoot cu l2 r2 si nu da optiune r1 l1, pa pa... stiti ceva de asta ?
// totul a fost scris inainte de a viziona filmuletele de sus... dupa ce am vazut filmuletele, dau 2 saptamani de gameplay maxim acestui joc.
Ma tot invart pe site-uri de specialitate si nu stiu daca sa fac o precomanda pentru collector`s edition. Mi-e un pic teama ca dupa ceva timp o sa scada pretul destul de mult, cum se intampa de regula cu majoritatea jocurilor ubisoft. S-a riscat pana acum cineva sa faca?
LE: http://i.imgur.com/9u3QLU2.jpg
Confirm si eu - preorder de la Altex (plata ramburs) = beta key. Sa vedem pe 29 ce poate. Am asteptari destul de mari, singura frica e sa nu fie alt soulless Ubi game. Vom tine degetele incrucisate.![]()
Am primit si eu codul de la Altex. Voi anula precomanda maine, ca mi se pare nesimtit de mare pretul pentru editia standard. + ca o voi gasi la baietii de la Ubi, dupa 2-3 sapt, la 150ron.
@eastbason, de unde ai luat imagina cu editia de colectie cu statueta ? Pe ubi shop nu exista asa ceva. Exist doar asta cu ceasu.
Daca dau de pe PS Store, nu primesc beta automat ? Oricum nu am bani in cont ca sa-i ia.
Si mie mi se pare pretul la altex o tampenie.
mie mi se pare un altfel de Destiny , asta daca nu punem la socoteala dark zone , pare fun pt un 1-2 saptamani asa.
Am gasit editia asta la un search pe google. In magazine nu am gasit-o nicaieri...nici nu stiu daca se produce asa ceva. Poate se va intampla exact cum s-a intamplat si cu editia cu batmobile de la batman arkham knight.
Pentru cineva vrea sa vada mai in detaliu ceasul am gasit un video cu un mic review -
http://www.altex.ro/tom-clancy-s-the...us-hazmat-gear
Ediția cu figurină s-ar putea să fie pt US
LE: cred ca e o poză făcută la mișto, văd ca scrie Remastered Edt, nu există așa ceva, poate pt PS5
LLE: scrie în dreapta imaginii, FakesForge![]()
Eu am vazut-o la mine online cu vreo 150eur si chiar ma gandeam sa o iau, dar nu sunt prea convins de ceasul ala pana la urma, fiind singurul motiv pentru care as fi luat jocul day one.
Am dat si eu precomanda la altex pentru beta code dar cand intru pe site sa ii dau redeem imi spune ca este invalid. Vreo idee?
Asteptati sa dea drumul la download pentru beta., Adica de pe 25 in colo, cred. Degeaba incercati de acum, ca nu exista jocul in sistem si nu aveti ce sa luati.
Mai precis, primesti niste instructiuni in mailul de la Altex care contine codul beta. Te trimite catre siteul celor de la Ubi, trebuie sa-ti faci un Uplay account si dai acolo redeem. Ulterior, cu cateva zile inainte de lansare, vei primi un cod la ei la care probabil vei da redeem pe Store.
Bookmarks