Hai ca avem ceva incurajator. Hideo Kojima a vazut jocul la PAX pe un PS4 devkit si a afirmat ca "It's so good, 'it makes me want to quit my job". Deci e de bine: Hideo Kojima on 'The Division': It's so good, 'it makes me want to quit my job' - Greenville Video Games | Examiner.com.
Se pare ca ''Watch Dogs '' e bun la ceva pana la urma : Watch Dogs Delay “Important” to The Division Dev - IGN .
Din pacate o veste proasta: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...e-pana-2015-a/![]()
Cea mai proastă veste legată de gaming din ultima vreme
Este singurul titlu cu adevărat next-gen pe care îl așteptam cu nerăbdare.
Sper totuși să se țină de cuvânt. Or else.Working on The Division is a once in a lifetime opportunity for all of us at Massive, Reflections, and Red Storm Entertainment. We are creating something we are really proud of and we don't want to compromise on quality. We are going to release the game when it's ready.
Eram sigur ca va fi amanat MonkY , dar sper sa fie de bun augur si jocul sa fie senzational.Pentru mine va fi must buy
LE: @Graft same here , pentru el vroiam sa cumpar ps4 in dec
@MonkY cine stie man , eu doar sper sa fie ce au promis...
Eu nu mai inteleg ce se intampla la Ubisoft... parca dau prea mult inapoi lately. Amanari, engine-uri care nu pot suficient de mult (fata de altii). Ce Dzeu, ca aveau niste programatori de mare clasa... Bine, poate nu o fi atat vina lor cat a celor de la (citez): "Massive, Reflections, and Red Storm Entertainment"...
Am o senzatie de deja vu, tot ce mai trebuie este video-ul cu gameplay in care sa se observe posibilul downgrade.
Normal, n-ar avea motiv de downgrade, deoarece jocul nu apare pe last-gen.
Greseala lor ar fi sa faca jocul ca un co-op, si sa se axeze mai putin me Multiplayer-ul clasic.
Din cate-am vazut pe YT, world-ul este impartit in zone, dintre care doar una este, practic, Online (PvP). Asta ar trebui sa se schimbe rapid.
Ramane de vazut cu ce vor veni la E3. Chiar in cazul downgrade-ului, nu va asteptati sa-l vedeti la E3, e clar ca-l vor optimiza bine. Eventual, acesta se va vedea abia cand jocul este released.
E cam singurul joc care ma intereseaza mai mult. Din pacate, chiar daca grafica va fi foarte buna, nu conteaza absolut deloc daca in final jocul va fi un Co-Op.
Totusi din moment ce a fost amanat, totul este cam incert.
Si uite ca a venit si E3-ul si ne-au mai prezentat baietii un mic "sneak" trailer : The Division splits off new content on Xbox One first | Joystiq
---------- Post added 10-06-2014 at 02:05 ----------
WOW :
Tom Clancy's The Division E3 Microsoft demo (HQ)
Bittorent file
Codec:AVC1
Length:5 minutes 2 seconds
Format:1920 x 1080
FPS: 29.97 fps
Size: 548.57 MB
Eu abia astept jocul , @poyut poi va fi rece cu snow drop engineThe division si MGS V Phantom Pain vor fi singurele jocuri care le voi cumpara day 1
![]()
Bookmarks