Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 65 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1284

Thread: The Division

1. #421 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Bai, mie imi place. Are o aura de Destiny, daca fac loot-ul mai interesant o sa ma captiveze.

Dar am patit ceva ciudat in Dark Zone: tragea unul in mine, niciunul din noi nu era rogue, iar asta tot tragea fara sa fie facut renegat. In momentul in care am ripostat cu doua gloante, am primit statut de rogue... no idea why. A mai patit cineva asta? Sa traga cineva in el si sa fie vazut in continuare ca non-hostile?

2. #422 SP
    Member Kupy's Avatar
    Vad ca nimeni nu e preocupat ca după o săptămână de joc nu o sa mai ai ce face. Măcar la Destiny făceai alte clase

3. #423 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu arata asa rau grafic precum ma asteptam, are o iluminare si niste weather effects destul de misto, nici orasul nu e uratel. Ca si gameplay e meh...asa si asa, nu ma impresionat mare lucru, armele alea au un recul de zici ca is cele mai proaste arme facute vreodata. Ca si longevitate si diversitate nu cred ca va sta bine jocu asta. Nueva Yorka ala va deveni destul de repede plictisitor, fiecare strada si inamic arata cam la fel, si harta din ce am vazut nu e asa mare. Nici misiunile nu sunt cine stie ce, doar Dark Zone a fost fun si mai incitant otara cu atacuri din parte celorlalti playeri si defence-uri la extraction-uri, destul de fun, in rest...meh. Astept review-uri sa vad cat content va fi in jocul final si daca prietenii cu care ma joc vor sa-l joace.

4. #424 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Armele după upgradeuri devin din ce în ce mai bune, ganditi-va ca trebuie să existe diferențe între arme verzi și cele galbene, aspectul nu cred ca va fi modificat ci mai degrabă calitățile, perkurile. Am ajuns la level 9 și armele sunt mult îmbunătățite comparativ cu ce aveam la lvl 4.
    După un an jumate de Destiny, Division reprezintă o gură de aer binevenită, mai vreau și realitate nu doar extratereștri.

5. #425 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    De 2-3 zile incerc sa fac si io rost de cod, am urmat toti pasii pe siteul lor si n-am primit nimic. M-ati facut curios acum... Nu mai are nimeni vreun cod in plus? Indiferent daca e PS4 sau Xbox.

6. #426 SP
    Member rockybt18's Avatar
    Din ce știu Rasko, nu mai poți activa coduri beta acum.

7. #427 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am rezolvat cu ajutorul colegului enemigo. Mersi mult!!

8. #428 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Uite Rasko - Waiting List Access | Forums

Din pacate, nu prea mai sunt sanse. Eu nu mi-am primit codul de beta, pentru ca am fost in alpha. Am avut noroc cu Dant3 care mi-a dat un cod.

9. #429 SP
    Member Hansel31's Avatar
    da si eu am incercat, dar nu cred ca mai primesc nici un cod de beta

10. #430 SP
    Member enemigo's Avatar
    No prob Rasko. In cazul nostru a mers ca aveam deja codul Beta primit pe mail, dar ne-redeemuit pe PS Store. Spor la joc!

11. #431 SP
    Junior Member Vader's Avatar
    Asa cum a mai zis cineva, nu o sa fie fail din cauza graficii; shooting-ul e oribil. Intr-un joc in care asta ar trebui sa fie punctul forte, e de fapt unul dintre punctele slabe. Comparat cu Destiny... well... mai bine sa nu fie comparat. Destiny la asta exceleaza. Daca vreti sa jucati Watch Dogs MMO, go ahead, personal mi se pare oribil din prea multe puncte de vedere.

12. #432 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Mai joaca cineva pe XO? Am incercat sa intru azi si imi apare ca nu merg serverele...

13. #433 SP
    Member piratu360's Avatar
    Au astia mentenanta la servere sau ceva? Ca m-a scos din joc cu eroarea MIKE si nu mai vrea sa se conecteze

14. #434 SP
    Member Hansel31's Avatar
    scria si in joc ca se restarteaza serverele

15. #435 SP
    Member Hazer's Avatar
    Erm.. de ce nu ma lasa sa downloadez beta-ul? Am activat acum cateva zile un key pentru beta si am selectat PS4 + login cu contul si parola mea de PSN.

16. #436 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    Unii se tot plang de shooting. Ganditiva ca armele astea de inceput sunt un fel de Prastie level 1. Este un joc RPG normal ca va trebui sa gasesti upgrade-uri la arme si etc. Asta nu-i un FPS unde ai armele standard si deja trag bine, ar fi fost culmea atunci. Mie imi place mult jocul, e genul ala de joc in care imi place sa imi pierd timpul cu tot felu de prostii. Ieri dupa ce colegii au plecat am jucat si singur vreo 2-3 ore si este fun si asa. Singurul lucru care nu imi place ca nu vezi alti jucatori in NY numa in baza aia principala. Am trecut de multe ori pe langa prieteni din lista si nu era nimeni acolo numa un punct pe harta, ar fi fost fain sa fie plin NY cu jucatori, si sa puteti interactiona, etc.

---------- Post added 30-01-2016 at 12:06 ----------

Quote Originally Posted by Hazer View Post
    Erm.. de ce nu ma lasa sa downloadez beta-ul? Am activat acum cateva zile un key pentru beta si am selectat PS4 + login cu contul si parola mea de PSN.
    dute in Library si incearca sa-l downloadezi de acolo

17. #437 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Pentru cei se se plang de reculul armelor, stiu ca este un joc mmo dar armele care le gasesti in beta la low level nu au cum sa se comporte ca niste arme de end game content, jocul se bazeaza pe upgrade-uri la arme tocmai pentru a modifica comportamentul acestora.
    Daca vreti sa faceti o comparatie, reculul armelor din joc nu e nici pe departe la fel de mare cat e la aceleasi arme in realitate si aici ma refer la stock ak-47 din proprie exp. Stiu ca unii vor fi butthurt de comparatia mea, ei luandu-si ca reper gamelay-ul din Destiny .
    Jocul devine cel mai fun in Dark Zone care va fi destul de maricel insa intrebarea este : la cate ore de gameplay ne asteptam sa scoatem dintr-un joc ca sa il considerem decent si merita cumparat? Personal vad acest joc depasind acea limita cu mult.

18. #438 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

19. #439 SP
    Member eastbason's Avatar
    " The servers are currently down for maintenance "
    Serios? Gata...asta a fost tot?

20. #440 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Parerea mea

Grafica ba este slabuta, ba arata foarte bine.
    Gameplay ca mecanica pare un fel gta , felul in care tintesti si tragi este cam slabut.
    Content ?! Aici e buba..e distractiv darkzone , dar pt cat timp ?! Misiunile de pe harta or sa fie suficiente ?!

Ca o vedere generala as zice ca jocul pote fi distractiv un 2 saptamani asa.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 65 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast