Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 65 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 1284

Thread: The Division

  1. #401 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu îmi place deloc dpdv grafic, când mă gândesc ce am văzut la E3, eheee. Dacă Destiny e o mizerie pt asta nu există cuvânt în dicționar. O să-l mai încerc cu amicii, dar nu cumpăr așa ceva day one, poate dacă pun mâna pe vreun Promo Copy la 50 de lei. Nu vreau să fac o compunere, cred ca toți veți avea ocazia să îl testați și să vă formați singuri o opinie. Spor la joacă și distracție plăcută!

  2. #402 SP
    Member Popae36's Avatar
    Nu stiu cu ce program sa inregistrez razvane,diferenta la recul este enorma.

    ---------- Post added 29-01-2016 at 16:06 ----------

    La e3 era pe un pc,ia varianta de pc da setarile pe high si ultra si vei juca jocul de la e3,este ciudat cum noi cu o consola cu o placa video de 50 de dolari vrem sa jucam ce a fost la e3 pe un high end pc.

  3. #403 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Stai liniștit, nici pe PC nu mai e ce promiteau ei, nu sunt tâmpit să cred ca aș putea să mă joc pe console un joc cu setări de PC pe Ultra. Dacă tot s-au făcut comparații cu Destiny, ai văzut cum arată jocul ăla? În fine, fiecare cu părerea lui, e bine ca va place un joc care a fost decupat pt a fi vândut cu Season Pass-ul lu' pește, mă doare capul de la moda asta ( Star Wars Battlefront și chiar Destiny)

  4. #404 SP
    Member Gentilu's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Nu îmi place deloc dpdv grafic, când mă gândesc ce am văzut la E3, eheee. Dacă Destiny e o mizerie pt asta nu există cuvânt în dicționar. O să-l mai încerc cu amicii, dar nu cumpăr așa ceva day one, poate dacă pun mâna pe vreun Promo Copy la 50 de lei. Nu vreau să fac o compunere, cred ca toți veți avea ocazia să îl testați și să vă formați singuri o opinie. Spor la joacă și distracție plăcută!
    Total dezamagit si eu, nu stiu, dar parca nu ma prinde deloc. Indiferent pe ce platforma il joc, si l-am testat pe toate 3..

  5. #405 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am vazut acum niste filmulete HD la 60 fps pe gamersyde, varianta PC, dar mi se pare ca arata ca pasta pe langa primul video de la E3.

  6. #406 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar

  7. #407 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Bah a naibii grafica de mobil pe mizeria asta de Division, comparat cu Halo 5, Destiny si FIFA 16... ALEA sunt bijuterii grafice, nu mizeria asta fotorealista, cu volumetric fog, iluminare realista, texturi fotorealiste, efecte de particule + mediu semi-destructibil.

    Acum chiar ma oftic ca nu-l scot si pentru iOS, ca parca l-as juca pe 4S, prin metrou

    Serios acum, nu stiu cum puteti compara un joc SF cu un joc ce se vrea a fi realist. M-am contrazis mai devreme cu un prieten care zicea ca Witcher 3 arata mult mai bine decat asta. Normal. E alt gen de joc si alt gen de grafica.

    Spre exemplu, eu n-am putut sa joc Destiny mai mult de 30 de minute. Nu mi-a placut nici grafic si nici gameplay-ul. Desi poate daca ar fi fost 3rd person shooter, i-as mai fi dat o sansa.

    Revenind la Division, da, calitatea grafica a scazut fata de ce s-a vazut la E3, dar jocul arata foarte bine daca chiar te uiti la el si nu joci doar pentru actiune (ca sunt multi care vor doar pac-pac).

    Nu stiu, mie (si cred ca stiti ca sunt pretentios la grafica) imi place si jocul (overall, sper sa nu devina plictisitor dupa 2 saptamani) si grafica. Ba chiar aseara am stat vreo 2 minute, tragand intr-un perete in arena aia de sport, sa vad cum se distruge, pe straturi.

    Las asta aici ca sa vedeti ca si tipii astia sunt multumiti de grafica

  8. #408 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Wow, am trecut în noul an și Răzvan e satisfăcut în sfârșit de un alt joc în afara lui GTA5, o să notez ziua în calendar, mă duc să cumpăr și o șampanie

  9. #409 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Te astept cu sampania desi de anu trecut am fost satisfacut de The Order

    Acum pe bune, grafica din Division nu este extra-super-mega geniala, in mod clar era loc de mult mai bine, dar e un pas foarte mare inainte si nu inteleg cum sunt atat de multi oameni dezamagiti de grafica (poate dezamagiti de diferenta dintre trailerul de la E3 de acum 3 ani si produsul final, desi majoritatea nu au comentat la Witcher 3 ) cand jocu asta chiar arata bine.

  10. #410 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Pt mine arata ca Watch Dodge Ceea ce nu e un plus as putea spune....Meh, las ca-l incerc si eu deseara si vad ce si cum. Oricum ar face bine astia de la Ubi sa nu mai arate jocuri cu niste grafici ultra-mega-hyper quality cu 3 ani inainte de a le lansa

  11. #411 SP
    Member Popae36's Avatar
    Dante iti dau dreptate ca sunt magari cu season pass si cu decuparea jocului..acuma fiecare cu parerile lui.bafta la jocuri in continuare.

  12. #412 SP
    Member bdevil's Avatar
    Pe mine nu m-a prins ... dar nu din cauza graficii sau a gameplay-ului. Ca idee, e promitator. Insa gun fight-ul mi se pare o mare porcarie. Din pacate niciun joc 3rd person shooter nu m-a prins pana acum, au ramas toate incepute si abandonate la primele misiuni. Oh well, se pare ca genul asta de jocuri nu e pentru mine. Am ramas blocat pe genul Counter Strike / Destiny din pacate (fericire). O fi vreun blocaj psihic. Ii mai dau cateva sanse, in PVP cu inca 3 prieteni m-a enervat destul incat sa-l inchid.

  13. #413 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Jucat cateva ore cu Poison si inca un baiat de aici pana cand am fost rapit de munca, bine ca sunt de acasa.

    Nu este deloc rau, sper doar sa aduage extra content pentru ca e clar ca jocul se vrea de cursa lunga, numai sa si ai ce sa faci. Cum vorbeam cu Poison in party, pierzi ceva timp pe acolo prin inventar, sa te uiti mai dupa un upgrade/mod, una alta. In dark zone fiecare face ce vrea, curci bete. Trag in orice, e sindromul CoD. O sa se mai domoleasca pe masura ce intelege lumea cum merge sistemul. Sunt destul de multumit de el, nu il asteptam ca Mesia pe pamanat. Nici macar din puncte de vedere grafic pentru ca stiam ca o sa fie nerf-uit. Cine are pretentia sa joace chiar si pe PC un joc prezentat la E3 mai mult ca un fel de benchmark, o sa aiba "a bad time". Era normal ca voiau sa ia ochii cu ceva. A scazut calitatea graficii, dar nu intr-atat incat sa zicem ca este o mizerie. Total deplasat.

    Am vazut vant puternic cu zapada, viscol, apus...toate arata foarte bine. Au pastrat atentia la detalii cum ar fi zapada care se pune pe caciula player-ului sau pe umeri sau gloantele care strapung geamurile masinilor si au gauri individuale. Una peste alta, daca ai cu cine sa il joci si ai inclinatie catre acest tip de gameplay, te va distra. Incercati-l voi si lasati streamurile, asa veti avea o opinie cat de cat avizata.

  14. #414 SP
    Junior Member Derek24's Avatar
    Pare bun jocul, insa in Dark Zone daca esti singur o merlesti continu

  15. #415 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Din pacate da, am uitat sa zic. In Dark Zone, in Alpha era mult mai ok si mai echilibrat. Acum insa, sunt numa dobitoci p-acolo, care trag in orice misca, carora nu le pasa daca devin rogue sau nu.

    Sper sa-si mai revina. Daca nu, incep sa fac si eu asa, dupa ce fac rost de arme mai bune (sa-i vanez pe aia care nu sunt cuminti ). O sa fiu un del de vanator de dobitoci

  16. #416 SP
    Junior Member Derek24's Avatar
    da ... fara echipa in Dark Zone nu poti face fata ...

  17. #417 SP
    Senior Member PoisonRemedy's Avatar
    momentan nu ca multa lume joaca in echipa, dar sigur cand o sa fie live jocul o sa joace si solo multa lume.

  18. #418 SP
    Member Gentilu's Avatar
    Cineva care baga acum pe PS4? Gentilu

  19. #419 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    Am jucat si eu jocul Solo aproximativ 3 ore si mi se pare genial, imi place la nebunie! Din punct de vedere grafic, mi se pare ca arata destul de aproape cu ce am vazut la E3 insa probabil sunt eu mai orb. In rest.. mai bine in Ferentari/Zetarilor decat in Dark Zone .

    Spor la joc, daca il joaca cineva pe PC ne vedem in NY.

  20. #420 SP
    Member piratu360's Avatar
    Cine joaca pe PC add piratu30 pe uplay, sunt on si mi-ar prinde bine un pic de ajutor

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 65 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast

Similar Threads

  1. The Division intarzie pana in 2015 By MonkY in forum Console News
    Replies: 18 Last Post: 22-06-2014, 08:18
  2. Replies: 0 Last Post: 20-08-2013, 16:34
  3. Replies: 0 Last Post: 20-08-2013, 16:23
  4. Replies: 0 Last Post: 11-06-2013, 02:26

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts