eu sunt mai greu de cap, imi poate spune cineva cum pot sa fac preload pe PS4 la BETA pentru Division. am code de BETA pentru PS4, dar nu prea inteleg unde trebuie facut REDEEM sau cum fac exact sa ii fac PRELOAD.
thanks!
eu sunt mai greu de cap, imi poate spune cineva cum pot sa fac preload pe PS4 la BETA pentru Division. am code de BETA pentru PS4, dar nu prea inteleg unde trebuie facut REDEEM sau cum fac exact sa ii fac PRELOAD.
thanks!
Da merg serverele de la 12 ma joc cu niste prieteni pana acum totul bine
---------- Post added 28-01-2016 at 19:12 ----------
Gameplay in 4 o misiune pe hard
din acest moment se pare ca nu se mai pot obtine beta keys prin psn order in anumite tari, bineinteles ca si noi facem parte:
http://forums.ubi.com/showthread.php...PSN-Pre-orders
We are seeing an unprecedented level of interest in The Division closed beta and we want to warmly thank our fans for their enthusiasm and passion.
We’ve already reached the capacity of players needed to test the game and online infrastructure during the beta and to prepare for the launch of the game (on PS4) on March 8.
As a result, at this time we’re closing access to the closed beta through the PSN pre-order system
pe scurt tarile din Europa plus altele unde poti sa dai cancell la preorder.
puteti lua gratis beta keys de aici: acum 5 min am luat-o si am dat drumul la download pe psn.[COLOR="Silver"]
Puteti lua chei gratis de aici https://contests.nvidia.com/en-gb/th...a-key-giveaway
dupa ce primiti beta key trebuie activate din contul uplay. acolo gasiti redeem code pt psn
Băieți, am o rugăminte, am primit mai multe PM-uri de la voi în legătură cu versiunea Beta, nu mai am coduri disponibile, nu mai insistați, am avut 20 de coduri pe care le-am împărțit bucuros cu voi prin intermediul a două concursuri. Atât am putut face, nu am cum să mulțumesc toți utilizatorii forumului. Vă rog frumos, nu mai trimiteți mesaje, nu mai răspund nimănui. Spor la joacă azi. Mulțumesc anticipat!
ON: The Division Getting Three Expansions, Plus Free Updates
Expansion 1: Underground
This first major expansion opens up a new area to players as they explore the uncharted underworld of New York City with up to four friends for intense co-op action
Expansion 2: Survival
In this expansion, players will have to survive as long as possible in a very hostile environment that will challenge even the most talented agents.
Expansion 3: Last Stand
No details yet.
E crunt pe Hard. Ne-am chinuit aseara vreo ora sa trecem de ultima parte din misiunea aia, de pe acoperis si n-am reusit. Am iesit din ea si am inceput-o pe normal si asa am trecut.
Popae36, ai un stil complet diferit de ce joc eu. Eu stau mai mult prin cover.
Btw, diseara poate-mi faci onoarea si intrii si cu mine 20 min, sa mergem prin dark zone sa-mi iau cateva arme mai bune, ca ce am momentan sunt praf, damage de max 3-400 per hit.
Oricum, jocul este foarte bun si cred ca-mi voi lua direct editia cu Season Pass (daca o gasesc pe la baietii de la Ubi), ca-mi place ideea din primul expansion.
Legat de diferentele dintre Alpha si Beta, cel putin dpdv grafic, au scazut putin numarul de poligoane la personaj si n-am mai vazut furtunile alea mari de zapada + ceata, de nu mai vedeai 1m in fata (sau cel putin nu le-am mai prins eu), in schimb au bagat efecte noi de particule la foc si prin lume.
Oricum, am un prieten care nu a fost deloc impresionat de ce a jucat, iar eu cu un alt prieten l-am "inspirat" aseara cat am putut. Atmosfera este superba si sunt tone de lucruri de facut. Efectiv nu poti ajunge din punctul A in punctul B fara sa te opresti de 30 de ori pentru loot sau pentru a ajuta pe cineva, sau pur si simplu ca sa "cureti" strada de niste gunoieri care vor sa te faca gratar.
Exact. Pai vino. Aseara am ramas doar eu cu un prieten pentru vreo 3h, deci ar fi super sa fim 4. Doar sa producem un loot mai bun. Eu intru pe la 7:30-8 si intru abuziv la voi in party![]()
Nu-i nimic, daca nu intri abuziv te invitam noi fortat
Tip's and trick's http://www.vg247.com/2016/01/28/the-division-beta-tips/
Salut domnilor, sper sa prind si eu un loc in echipa voastra, eu am intampinat 2 probleme.
1. daca vroiam aseara sa intru in parti cu voi va vedeam in home nu in joc (este aceeasi problema ca in Alpha daca iti aduci aminte Razvan).
2. sunetul se auzea ca un sistem 7.1 dar totusi eram pe bozele televizorului (doar la acest joc am intampinat problema).
Da, inca nu-ti dau voie sa vada altii ca esti in joc. Dar basically, toti care apareau in Xbox Home erau in Division Beta
Trebuia sa intrii in party, ca eu chiar aveam nevoie de inca un om.
De sunet nu stiu ce sa zic. Eu il am doar prin TV si n-am avut nicio problema.
Ne vedem diseara dupa 8 online. Intra cu tupeu in party, nu mai astepta aiurea, chiar daca nu sunt in joc![]()
hahaha) da asa joc eu ce sa fac.....aseara am facut-o de 5 ori pe hard
acolo a fost prima incercare pe hard..
va astept deseara ,o sa ma programez sa jucam impreuna !
Mai aveti careva un cod pentru PS4? am iesit si eu la cersitca astia vad ca n-au de gand sa imi trimita codu
Imi place jocul si probabil ca il voi lua, dar se vede ca au facut un downgrade mic la grafica.
By MonkY in forum Console News
By Nestea in forum Videos
By Nestea in forum Videos
By OEE in forum Videos
Bookmarks