Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 19 of 65 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 1284

Thread: The Division

1. #361 SP
    Junior Member BlackS0ull's Avatar
    eu sunt mai greu de cap, imi poate spune cineva cum pot sa fac preload pe PS4 la BETA pentru Division. am code de BETA pentru PS4, dar nu prea inteleg unde trebuie facut REDEEM sau cum fac exact sa ii fac PRELOAD.

thanks!

2. #362 SP
    Member Popae36's Avatar
    Da merg serverele de la 12 ma joc cu niste prieteni pana acum totul bine

---------- Post added 28-01-2016 at 19:12 ----------

Gameplay in 4 o misiune pe hard

3. #363 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    din acest moment se pare ca nu se mai pot obtine beta keys prin psn order in anumite tari, bineinteles ca si noi facem parte:
    http://forums.ubi.com/showthread.php...PSN-Pre-orders
    We are seeing an unprecedented level of interest in The Division closed beta and we want to warmly thank our fans for their enthusiasm and passion.
    We’ve already reached the capacity of players needed to test the game and online infrastructure during the beta and to prepare for the launch of the game (on PS4) on March 8.
    As a result, at this time we’re closing access to the closed beta through the PSN pre-order system

pe scurt tarile din Europa plus altele unde poti sa dai cancell la preorder.

4. #364 SP
    Member Popae36's Avatar

5 minute de gameplay cu niste prieteni

5. #365 SP
    Member piratu360's Avatar
    La ce ora (ora Romaniei) dau drumul la beta pe ps4/pc?

6. #366 SP
    Senior Member numaGabi's Avatar
    Maine la ora 14 pe ps4 din cate știu

7. #367 SP
    Junior Member cromad007's Avatar
    puteti lua gratis beta keys de aici: acum 5 min am luat-o si am dat drumul la download pe psn.[COLOR="Silver"]

Puteti lua chei gratis de aici https://contests.nvidia.com/en-gb/th...a-key-giveaway

dupa ce primiti beta key trebuie activate din contul uplay. acolo gasiti redeem code pt psn

8. #368 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Mai are cineva un cod in plus,sa fac un bine pentru un prieten?

---------- Post added 29-01-2016 at 01:32 ----------

Quote Originally Posted by cromad007 View Post
    puteti lua gratis beta keys de aici: acum 5 min am luat-o si am dat drumul la download pe psn.[COLOR="Silver"]

Puteti lua chei gratis de aici https://contests.nvidia.com/en-gb/th...a-key-giveaway

dupa ce primiti beta key trebuie activate din contul uplay. acolo gasiti redeem code pt psn
    Nu mai este valabil.

P.S Ma scuzati de double post..

9. #369 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Băieți, am o rugăminte, am primit mai multe PM-uri de la voi în legătură cu versiunea Beta, nu mai am coduri disponibile, nu mai insistați, am avut 20 de coduri pe care le-am împărțit bucuros cu voi prin intermediul a două concursuri. Atât am putut face, nu am cum să mulțumesc toți utilizatorii forumului. Vă rog frumos, nu mai trimiteți mesaje, nu mai răspund nimănui. Spor la joacă azi. Mulțumesc anticipat!

ON: The Division Getting Three Expansions, Plus Free Updates

Expansion 1: Underground

This first major expansion opens up a new area to players as they explore the uncharted underworld of New York City with up to four friends for intense co-op action

Expansion 2: Survival

In this expansion, players will have to survive as long as possible in a very hostile environment that will challenge even the most talented agents.

Expansion 3: Last Stand

No details yet.

10. #370 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    E crunt pe Hard. Ne-am chinuit aseara vreo ora sa trecem de ultima parte din misiunea aia, de pe acoperis si n-am reusit. Am iesit din ea si am inceput-o pe normal si asa am trecut.

Popae36, ai un stil complet diferit de ce joc eu. Eu stau mai mult prin cover.

Btw, diseara poate-mi faci onoarea si intrii si cu mine 20 min, sa mergem prin dark zone sa-mi iau cateva arme mai bune, ca ce am momentan sunt praf, damage de max 3-400 per hit.

Oricum, jocul este foarte bun si cred ca-mi voi lua direct editia cu Season Pass (daca o gasesc pe la baietii de la Ubi), ca-mi place ideea din primul expansion.

Legat de diferentele dintre Alpha si Beta, cel putin dpdv grafic, au scazut putin numarul de poligoane la personaj si n-am mai vazut furtunile alea mari de zapada + ceata, de nu mai vedeai 1m in fata (sau cel putin nu le-am mai prins eu), in schimb au bagat efecte noi de particule la foc si prin lume.

Oricum, am un prieten care nu a fost deloc impresionat de ce a jucat, iar eu cu un alt prieten l-am "inspirat" aseara cat am putut. Atmosfera este superba si sunt tone de lucruri de facut. Efectiv nu poti ajunge din punctul A in punctul B fara sa te opresti de 30 de ori pentru loot sau pentru a ajuta pe cineva, sau pur si simplu ca sa "cureti" strada de niste gunoieri care vor sa te faca gratar.

11. #371 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    E crunt pe Hard. Ne-am chinuit aseara vreo ora sa trecem de ultima parte din misiunea aia, de pe acoperis si n-am reusit. Am iesit din ea si am inceput-o pe normal si asa am trecut.

Popae36, ai un stil complet diferit de ce joc eu. Eu stau mai mult prin cover.

Btw, diseara poate-mi faci onoarea si intrii si cu mine 20 min, sa mergem prin dark zone sa-mi iau cateva arme mai bune, ca ce am momentan sunt praf, damage de max 3-400 per hit.

Oricum, jocul este foarte bun si cred ca-mi voi lua direct editia cu Season Pass (daca o gasesc pe la baietii de la Ubi), ca-mi place ideea din primul expansion.

Legat de diferentele dintre Alpha si Beta, cel putin dpdv grafic, au scazut putin numarul de poligoane la personaj si n-am mai vazut furtunile alea mari de zapada + ceata, de nu mai vedeai 1m in fata (sau cel putin nu le-am mai prins eu), in schimb au bagat efecte noi de particule la foc si prin lume.

Oricum, am un prieten care nu a fost deloc impresionat de ce a jucat, iar eu cu un alt prieten l-am "inspirat" aseara cat am putut. Atmosfera este superba si sunt tone de lucruri de facut. Efectiv nu poti ajunge din punctul A in punctul B fara sa te opresti de 30 de ori pentru loot sau pentru a ajuta pe cineva, sau pur si simplu ca sa "cureti" strada de niste gunoieri care vor sa te faca gratar.
    Vine si eu daca e! La Popae (Razvan) stilul de combat (Destiny/Halo) se vede la la un km

12. #372 SP
    Exact. Pai vino. Aseara am ramas doar eu cu un prieten pentru vreo 3h, deci ar fi super sa fim 4. Doar sa producem un loot mai bun. Eu intru pe la 7:30-8 si intru abuziv la voi in party

13. #373 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Exact. Pai vino. Aseara am ramas doar eu cu un prieten pentru vreo 3h, deci ar fi super sa fim 4. Doar sa producem un loot mai bun. Eu intru pe la 7:30-8 si intru abuziv la voi in party
    Nu-i nimic, daca nu intri abuziv te invitam noi fortat

Tip's and trick's http://www.vg247.com/2016/01/28/the-division-beta-tips/

14. #374 SP
    Junior Member DIDE's Avatar
    Salut domnilor, sper sa prind si eu un loc in echipa voastra , eu am intampinat 2 probleme.
    1. daca vroiam aseara sa intru in parti cu voi va vedeam in home nu in joc (este aceeasi problema ca in Alpha daca iti aduci aminte Razvan).
    2. sunetul se auzea ca un sistem 7.1 dar totusi eram pe bozele televizorului (doar la acest joc am intampinat problema).

15. #375 SP
    Da, inca nu-ti dau voie sa vada altii ca esti in joc. Dar basically, toti care apareau in Xbox Home erau in Division Beta

Trebuia sa intrii in party, ca eu chiar aveam nevoie de inca un om.

De sunet nu stiu ce sa zic. Eu il am doar prin TV si n-am avut nicio problema.

Ne vedem diseara dupa 8 online. Intra cu tupeu in party, nu mai astepta aiurea, chiar daca nu sunt in joc

16. #376 SP
    Member Popae36's Avatar
    hahaha ) da asa joc eu ce sa fac.....aseara am facut-o de 5 ori pe hard acolo a fost prima incercare pe hard..
    va astept deseara ,o sa ma programez sa jucam impreuna !

17. #377 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Pe PS4 intra cineva? Eu o sa intru dupa ora 19:00, vreau sa ma relaxez dupa examen

18. #378 SP
    Quote Originally Posted by Popae36 View Post
    hahaha ) da asa joc eu ce sa fac.....aseara am facut-o de 5 ori pe hard acolo a fost prima incercare pe hard..
    va astept deseara ,o sa ma programez sa jucam impreuna !
    Da cum naiba de nu mori instant, daca nu stai in cover ? Ca yo mor in disperare si din cover. Cel putin aia cu bata sunt criminali (literally)

19. #379 SP
    Member em1n3m16's Avatar
    Mai aveti careva un cod pentru PS4? am iesit si eu la cersit ca astia vad ca n-au de gand sa imi trimita codu

20. #380 SP
    Member Chazy90's Avatar
    Imi place jocul si probabil ca il voi lua, dar se vede ca au facut un downgrade mic la grafica.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 65 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast