Nu-i problema asta, stau la 5 minute de un mega Altex! Ideea este ca mi-au confirmat, sper acum sa se tina de cuvant!
Printable View
Nu-i problema asta, stau la 5 minute de un mega Altex! Ideea este ca mi-au confirmat, sper acum sa se tina de cuvant!
nu stiu cum e faza la ei ,,disponibil doar in magazin" sincer, daca se refera ca trebuie sa mergi la unul oarecare sau fix la ala din orasul cutare unde au pe stoc :))
De nu-i bag in beeep, de nu se vad...
e ora 5 si emag inca nu s-a deschis... anul trecut pe la 4 era on
da, si eu astept sa deschida potlogarii de la emag
sincer nu ma asteptam sa vanda masini,cel putin la focus mi se pare o oferta buna
hai emaguleeeeeeeeeeeeeeeeee
la emag personalul din showroom'uri se prezinta la ora 7 ;)
nu ma intereseaza cum se descurca ei cu cutiile ci doar sa dea on la site :)
(vezi restul site-urilor care au oferta black-friday de la ora 00:00)
Mersi, am comandat si eu unu.
Va rog sa mai postati oferte cu WiiU daca gasiti :) .
EDIT: Cei ce si-au luat Vita de la dol.ro, recomand sa va luati si Starter Kit-ul. E foarte bun pentru screen protector si husa: http://www.dol.ro/jocuri/psv/accesor...se6070021.html .
any good deals ? eu nu prea gasesc nimic 'spectaculos' :(
Eu mi-am comandat acest monitor. Pretul mi se pare bun...Monitor LED+VA Asus 24", Ultra-Slim, Wide, Full HD, HDMI, DVI, Negru, ML249HR - eMAG.ro
cum sa fie atat de ieftina masina asta la eMAG? Eu zic ca e SH... pe bune!
Toate masinile sunt noi, pt acel focus trebuia sa platesti un avans obligatoriu de 1000 de lei, apoi te suna dealerul:)
PS pretul pt acel model in showroom este de vreo 16500 euro
Altex o prostie,nici o reducere la consola...
Aveti idee unde gasesc un multifunctional "ieftin"?
Vedeti ca mai sunt niste reduceri la altex pentru ps3:Console - Playstation 3 - Gaming | ALTEX