Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 74 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 ... LastLast
Results 401 to 420 of 1480

Thread: Red Dead Redemption 2 / Online

1. #401 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by madskills View Post
    Am intrebat si aseara, care e faza cu obsesia asta legata de grafica? Chiar nu inteleg de ce se vorbeste atat despre asta. Nu intreb cu rautate dar vad ca se vorbeste extrem de mult de asta. INCA va mirati ca la prima vedere, in reclame, jocul arata wow iar apoi varianta finala e mai conforma cu realitatea? Cand nu a fost asa? La orice joc, nu doar cele de pe console. Reclama e sufletul comertului, vorba aia, sa nu ne miram. La jocul asta cred ca grafica e ultimul lucru care conteaza, o sa fie absolut epic jocul, nu am niciun dubiu. Cel putin la nivelul lui gta 5 o sa fie ca si calitate si hype. Eu personal am rupt gta 5 cand aparuse pe ps3 si l-am rejucat si recent, tot pe ps3. Mi-a placut la fel de mult, indiferent de grafica. Pentru grafica, joc jocurile pe pc
    Tu zici bine pana la un moment dat. Cand vad discutiile astea cu 4k, texturi, geometrie, poligoane, etc. ma ia un pic durerea de cap nu pentru ca sunt ignorant ci pt ca am crescut intr-o perioada mai simpla cand nu prea contau chestiile astea. Pt mine a fost huge sa vad saltul de la 8 bit la 16, 32, geometrie 3D si acum grafica din ziua de azi. Trecand prin toate etapele astea, un singur lucru a contat pt mine in gaming: e fun jocul? are gameplay care sa ma faca sa revin iar si iar? atat! restul sunt detalii.

Referitor la RDR2, am mai spus-o, sunt 100% convins ca este jocul anului si foarte probabil (sper sa ma contrazica Tsushima) open-world-ul generatiei. Problema mea e ca m-au cam pierdut R* cu GTAV. Mi s-a parut mediocru si lipsit de suflet. Tin sa precizez ca am fost super fan R* si am jucat tot ce au scos cu exceptia jocului ala de ping-pong pe ps3.
    La cum se prezinta RDR2 imi e greu sa cred ca o sa aiba aceeasi "scanteie" ca primul, dar probabil o sa-l ia la capitolul continut. Cum nu o sa dea faliment R* fara banii mei day 1, o sa-l aman pt mai incolo pt alte jocuri care ies luna asta si care au mai mare nevoie sa se vanda.

2. #402 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Da ce treaba are omule? Iar vedem doar partile pozitive de la un joc? Tu daca faci review la un joc, spui doar de bine?

Mie mi se pare corect sa le vedem pe toate. La fel am zis si la Spider-Man, unu din cel mai bune jocuri din ultimii ani si la fel spun si aici.

Nu are treaba cu faptul ca, cel putin pentru mine, e cel mai asteptat joc din ultimii ani (cred ca de la Uncharted 4 n-am mai fost atat de entuziasmat si nerabdator), dar daca e de zis, zic.

Am bagat 4-500h in GTA V si GTA Online pe X360 si X1 si cu siguranta voi face la fel si in RDR 2 si RD online, iar precomanda este nelipsita si sunt sigur ca nici nu le voi vedea/observa in joc, dar daca aici le arata si se vad foarte clar (recunosc ca le-am vazut mai clar pe TV-ul 4K decat pe ecranul de la laptop), e clar ca ele exista.
    Tu exagerezi ca de obicei. Calmează-te, că nu ți-am spus-o cu răutate. Ești unul dintre cei puțini pe care-i mai urmăresc pe forum. Doar că tu ești câteodată prea...când e vorba de grafică. Aștept un review de la tine, poate pentru RDR 2, sa văd și eu cum analizezi un joc. De cele mai multe ori comentezi când vine vorba despre iluminare, grafica, umbre samd... Îți aduc daca vrei o tonă de jocuri cu probleme muuuuult mai mari pe care le-am iubit cu toții, in trecut, pe niște platforme de care unii nici nu au auzit. Îți dau câteva exemple? Contra, Super Sidekicks, Castlevania, Mass Effect 1, 2, 3, Mafia, Legacy of Kain, Heroes 3, Life is Strange, The Last of Us PS3 samd...

3. #403 SP
    Member Otman's Avatar
    Mda fix texturile si rezolutia o sa ma intereseze pe mine din 26 oct incolo...ce sa zic.
    Mai fratilor, in GTA V pe PS4 prima data cand a plouat, am oprit masina in intersectie si ma uitam cascat cum curge apa pe drum.....in GTAV joc gandit pt generatia veche de console.
    Voi ati vazut cum arata jocul asta? Cate detalii au bagat in jocul asta? Cum naiba e grafica subiect de discutie?

4. #404 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Tu exagerezi ca de obicei. Calmează-te, că nu ți-am spus-o cu răutate. Ești unul dintre cei puțini pe care-i mai urmăresc pe forum. Doar că tu ești câteodată prea...când e vorba de grafică. Aștept un review de la tine, poate pentru RDR 2, sa văd și eu cum analizezi un joc. De cele mai multe ori comentezi când vine vorba despre iluminare, grafica, umbre samd... Îți aduc daca vrei o tonă de jocuri cu probleme muuuuult mai mari pe care le-am iubit cu toții, in trecut, pe niște platforme de care unii nici nu au auzit. Îți dau câteva exemple? Contra, Super Sidekicks, Castlevania, Mass Effect 1, 2, 3, Mafia, Legacy of Kain, Heroes 3, Life is Strange, The Last of Us PS3 samd...
    Zi ce vrei de orice joc, dar Heroes 3 e PERFECT si gata. P E R F E C T

5. #405 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Eu sunt curios daca chiar a citit cineva postarea mea initiala, ca asa v-ati activat cu totii de parca v-am injurat de mama...

6. #406 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Zi ce vrei de orice joc, dar Heroes 3 e PERFECT si gata. P E R F E C T
    Daca te referi la Heroes of Might and Magic 3, ai dreptate. Este jocul cu care i-am corupt pe toti la gaming

---------- Post added 02-10-2018 at 09:58 ----------

Quote Originally Posted by razvanrazy View Post
    Eu sunt curios daca chiar a citit cineva postarea mea initiala, ca asa v-ati activat cu totii de parca v-am injurat de mama...
    Da, eu am citit-o si nu m-am activat, doar mi-am spus parerea referitor la asta. Daca ne injurai de mama cred ca iesea mai rau, nu crezi?

7. #407 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Si uite asa se formeaza spiritul de turma
    Mie la grafica imi pare un GTA mai nou, nimic special , sper sa aibe o poveste buna.

8. #408 SP
    Senior Member raduadelin's Avatar
    Si uite asa ajungem sa ne c...m pe noi. Este totusi un open world masiv, dezvoltat pe o generatie de console veche de 5 ani deja. La nivelul de detalii pe care il ofera, eu unul cred ca arata chiar foarte bine.
    Cred ca am vazut cu totii ce ofera un joc care sacrifica mai tot pentru grafica (The Order 1886).
    Pana pe 26 nu mai intru pe thread-ul asta, m-am saturat deja de discutii despre rezolutie 4k si texturi ce se aseamana cu cele din primul joc.

9. #409 SP
    One Man Army Cristy's Avatar

10. #410 SP
    Member KurtKnispel's Avatar
    N-am văzut în viața mea un asemenea nivel de detaliu și varietate într-un joc, ca în RDR2. Iar de jucat, mă joc de aproape 30 de ani din perioada jocurilor trase pe casete magnetice.

Ieri, cei de la Rockstar tocmai au dezvăluit c-au folosit 1000 de actori pentru înregistrarea vocilor NPC-urilor. Absolut fabulos dacă ne gândim că jocuri precum Skyrim au folosit 80 de actori, iar The Witcher 3 doar 40.

Cred că e primul joc care poate fi confundat ușor cu o adevărată experiență cinematică.

În final, cu riscul ca cineva să fie ofensat,, mi-am dat seama că e adevărat ce se spune, că de fapt singura echipă care joacă în prima ligă valorică e Rockstar. Restul, Bethesda, Activision, EA...etc, sunt echipe de liga a doua. (Sunt mare admirator al unor serii precum TES sau Fallout, ca să nu fie dubii.)

11. #411 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post
    N-am văzut în viața mea un asemenea nivel de detaliu și varietate într-un joc, ca în RDR2. Iar de jucat, mă joc de aproape 30 de ani din perioada jocurilor trase pe casete magnetice.

Ieri, cei de la Rockstar tocmai au dezvăluit c-au folosit 1000 de actori pentru înregistrarea vocilor NPC-urilor. Absolut fabulos dacă ne gândim că jocuri precum Skyrim au folosit 80 de actori, iar The Witcher 3 doar 40.

Cred că e primul joc care poate fi confundat ușor cu o adevărată experiență cinematică.

În final, cu riscul ca cineva să fie ofensat,, mi-am dat seama că e adevărat ce se spune, că de fapt singura echipă care joacă în prima ligă valorică e Rockstar. Restul, Bethesda, Activision, EA...etc, sunt echipe de liga a doua. (Sunt mare admirator al unor serii precum TES sau Fallout, ca să nu fie dubii.)
    Corect, R* joaca in prima liga... alaturi de Naughty Dog.

Sent from my iPhone using Tapatalk

12. #412 SP
    Naughy Dog n-au fost niciodată în stare să dezvolte un Open World. Jocuri action adventure mash the button poate cam face oricine.

13. #413 SP
    Member vladthegamer's Avatar
    Quote Originally Posted by KurtKnispel View Post

14. #414 SP
    Member Otman's Avatar
    Quote Originally Posted by vladthegamer View Post

Corect, R* joaca in prima liga... alaturi de CDPR

15. #415 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Naughty Dog in prima liga de cativa ani incoace... Rockstar a inceput sa seteze standarde incepand cu GTA 3.

16. #416 SP
    Quote Originally Posted by Otman View Post
    Corect, R* joaca in prima liga... alaturi de CDPR
    Am avut mari asteptari de la TW3. Pe mine m-a dezamagit crunt. Niste timpi de loading ceva de speriat, aici dezvoltatorul si-a aratat din plin mediocritatea. Sa astepti 3-4 minute de fiecare data cand mori, mi s-a parut penibil.

Gameplayul a fost acceptabil si povestea, dar pana la un punct.

Alt aspect care mi s-a parut nereusit a fost finalul. Mie mi-a "picat" finalul trist. Cu greu imi pot aminti un joc cu final mai prost de-atat. But hey, that's me.

Personal, mi-a placut infinit mai mult TW2.

17. #417 SP
    Member Otman's Avatar
    Nah Witcher 3 is the GREATEST GAME EVER!!!

Ca alegerile tale te-au dus la finalul naspa nu e vina CDPR, finalul meu a fost , iar finalul din DLC-ul 2 cand te reintalnesti cu Ciri a fost superb.
    Pe ce l-ai jucat de ai avut loading-ul ala? Eu pe PS4 eram sub un minut la un load.

18. #418 SP
    Asta cu the greatest game ever am mai auzit-o si la fanii altor jocuri. Nu se bazeza pe nimic concret.

Ca sa pretinzi ca esti cel mai bun game ever, trebuie sa inovezi la greu.

TW3 n-a facut atceva decat sa recicleze idei si elemente aparute cu 10-15 ani inaintea lui.

In opinia mea, TW3 nu intra nici macar in top 5 cele mai bune rpg-uri facute vreodata, daramite the best game ever si alte pretioase titluri infantile.

19. #419 SP
    Member Otman's Avatar
    Hai sa ma exprim altfel, Witcher 3 e cel mai bun joc pe care l-am jucat in viata mea.
    E parerea mea, gusturile mele, simpatia mea pentru Geralt gandindu-ma la toate 3 jocurile...etc.

Deci nu ca e cel mai bun joc ever, e jocul care mie mi-a placut cel mai mult.

Consider ca GTA V e un joc de nota 10, dar ca poveste, personaje, open world, nu mi-a placut mai mult decat Witcher 3, nu avea cum, pentru mine medieval/fantasy bate oricand present time.

Acuma astept sa vad RDR2, western-ul ma atrage mult mai tare. Abia astept sa-i dau drumul

20. #420 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 74 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 ... LastLast