Tu zici bine pana la un moment dat. Cand vad discutiile astea cu 4k, texturi, geometrie, poligoane, etc. ma ia un pic durerea de cap nu pentru ca sunt ignorant ci pt ca am crescut intr-o perioada mai simpla cand nu prea contau chestiile astea. Pt mine a fost huge sa vad saltul de la 8 bit la 16, 32, geometrie 3D si acum grafica din ziua de azi. Trecand prin toate etapele astea, un singur lucru a contat pt mine in gaming: e fun jocul? are gameplay care sa ma faca sa revin iar si iar? atat! restul sunt detalii.
Referitor la RDR2, am mai spus-o, sunt 100% convins ca este jocul anului si foarte probabil (sper sa ma contrazica Tsushima) open-world-ul generatiei. Problema mea e ca m-au cam pierdut R* cu GTAV. Mi s-a parut mediocru si lipsit de suflet. Tin sa precizez ca am fost super fan R* si am jucat tot ce au scos cu exceptia jocului ala de ping-pong pe ps3.
La cum se prezinta RDR2 imi e greu sa cred ca o sa aiba aceeasi "scanteie" ca primul, dar probabil o sa-l ia la capitolul continut. Cum nu o sa dea faliment R* fara banii mei day 1, o sa-l aman pt mai incolo pt alte jocuri care ies luna asta si care au mai mare nevoie sa se vanda.
Bookmarks