Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 9 of 24 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 465

Thread: Mafia 3

1. #161 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Ati luat-o prin aratura...

Revenind la subiect, se stia ca apare in 2016, acum se confirma ca apare pana in aprilie 2016 :

GTA 5 and Mafia 3 "Completely Different," Take-Two Exec Says - GameSpot

2. #162 SP
    Member theusher's Avatar
    Nu se confirma ca apare in aprilie. Se confirma ca apare in anul fiscal 2017, undeva dupa aprilie 2016. Data exacta e momentan nestiuta.

Finally, Take-Two today confirmed that Mafia III will be released sometime during the company's fiscal year 2017. That means it will arrive sometime after April 2016. We already knew it was coming in 2016, but didn't know when.

3. #163 SP
    Member Joystick's Avatar
    Man rasismul a fost este si va fi ... FOREVER & EVER. Faptul ca personajul principal este negru( nu-i chiar negru omul ) pare ciudat . De ce? pentru ca personajele de culoare sunt prezentate ca backup , iar 99% din ei sunt soldati( battlefield si call of duty ) .Developeri merg pe doua criteri cand introduc personaje de culoare in rol principal : Sex droguri bani si tunning sau Sclavi Foamete si Pedepsiti cu biciul . prima o folosesc in open world - a 2-a pentru story

4. #164 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Cred ca batuti cu biciul e un pic cam mult pt anii 70 . Nu, in new orleans, erau batjocoriti, batuti pe strada atat de civili cat si de politisti, de multe ori polististii erau de culoare, marginalizati, etc.
    Daca mesajul jocului nu e alb sau negru, ala e bun ala e rau, ar fi interesant. Totodata in perioada aia exploadase traficul de heroina si cu asta si violenta crimelor.

Dupa cum ziceam si mai sus, daca reusesc sa trateze cu respect tema asta, s-ar putea sa fie f.bun jocul.
    Pacat ca, intr-adevar, masinile explodeaza dintr-un glont.

5. #165 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    am impresia ca in joc o sa vrei sa explodeze dintr-un glont si nu prea o sa nimeresti locul potrivit in timpul actiunii cum era de exemplu in MAfia 2, desi puteai sa explodezi masina dintr-un glont practic nu prea iti iesea..trebuia nimerit exact spre rezervor

6. #166 SP
    Sper sa ai dreptate. Mereu cand imi aduc aminte de mafia 2 ma oftic la cat potential a avut.

7. #167 SP
    Member theusher's Avatar

8. #168 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Pana la urma cum ramane cu zvonul acela cum ca vom avea posibilitatea de a juca cu mai multe personaje?

9. #169 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    S-a spus clar ca vei putea juca doar cu Lincoln.

10. #170 SP
    Quote Originally Posted by ComaLight View Post
    Pana la urma cum ramane cu zvonul acela cum ca vom avea posibilitatea de a juca cu mai multe personaje?
    Ramane ca ala a fost doar un zvon.
    Sincer, e mai bine asa. A fost indraznet gtav cu 3 personaje dar cu toate astea nu au inovat mare branza. Ba dimpotriva, mi se pare ca avand 3 personaje la dispozitie au diluat atat gameplay-ul cat si povestea.

11. #171 SP
    Senior Member Zero's Avatar

12. #172 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

13. #173 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

14. #174 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Looks like fun to me

15. #175 SP
    Banned eastbason's Avatar
    Pe xbox one? Sau pe pc? Daca e pe consola chiar arata bine.

16. #176 SP
    Member Popae36's Avatar
    Probabil era pe un pc

17. #177 SP
    Member Duni's Avatar
    mai degraba PS4 sau PC, PS4 este consola primary pentru developeri

ce-i drept, arata destul de bine, tinand cont ca este pre alpha

le: este pe xbox 100%

18. #178 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Mda...nu pot sa spun ca-mi place (stiu, mirare mare). Orasu ala e cam lipsit de viata si totul pare predefinit. Imi da senzatia de joc de buget, prin felul in care se misca oamenii si masinile pe strada.

Din ce zic ei, au "construit" pe Mafia 2 si nu pe primul Mafia. Iar 2-ul a fost cam "meh".

Grafic nu-mi place. Acum cand toti tind spre realism, cu texturi mai desaturate, cu depth of field si iluminare mai realista, vin ei cu un joc cu grafica si iluminare la nivelul anului 2010 (desi GTA IV e mai vechi si arata mai realist dpdv al culorilor ) Vad ca nu exista fizica la obiectele de pe masa si nici mediu destructibil (doar lemnul de la balustrade).

Btw. La minutul 4:00, masina aia de politie apare efectiv din nimic, in fata ta si dupa ce s-a rasturnat masina aia de politie, a continuat o animatie dubioasa in oglinda retrovizoare, cu rasturnarea si camera ramasa pe masina.

19. #179 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Wow, ce joc Vom juca cu un psihopat care in loc sa il adoarma pe unu care sta de paza (avand in vedere ca e soldat antrenat), sau sa ii dea una dupa ceafa, ii baga cutitu in inima sau in gat, de trei ori. Ce joc dom'le. Trebuia sa l numeasca Killing 101.

Nu mai zic de celelalte aspecte, care ma lasa rece, asta nu e Mafia.

20. #180 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mie imi da impresia de un Hitman Absolution fara elemente de stealth, mai cartoonish si open world.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 24 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast