Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 41 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast
Results 321 to 340 of 819

Thread: Assassin's Creed: Unity

1. #321 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Ce bull**** mi se pare asta. Sper sa nu cumpere absolut nimeni in-game currency, ca sa le elimine din viitoarele jocuri.

2. #322 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Asta e viitorul, ce sa faci? Uita-te la cum a inceput nebunia pe jocurile de pe platformele mobile, iar acum a ajuns si pe ditamai consolele. Doar ai jucat Forza 5, ai vazut si acolo ce magarie e. Asta e directia in care se merge.

Sunt unii care au timp 2-3 ore pe saptamana sa joace ceva. Ei nu au timp sa faca grind pentru diverse armuri, level up si alte nebunii, iar cum ei reprezinta un procent important din piata e clar ca treaba are succes.

3. #323 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, dar una e sa iei un DLC cu 3-5 masini si alta e sa cumperi precum in candy crush sau alte jocuri de mobil, bani virtuali cu bani reali. Daca asta e directia, ar fi bine sa micsoreze pretul jocurilor cu 10-20-30 de euro si o sa cumpere lumea si alea.

4. #324 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    quick question: merge jucat in franceza dar cu subtitrare in engleza?

5. #325 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Eu asa am văzut pe Twitch

6. #326 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Aoleo dat necst gen perfomance:

Assassin's Creed Unity: PS4 vs Xbox One Gameplay Frame-Rate Test - YouTube

18 FPS, really? REALLY??

7. #327 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    Aoleo dat necst gen perfomance:

Assassin's Creed Unity: PS4 vs Xbox One Gameplay Frame-Rate Test - YouTube

18 FPS, really? REALLY??
    Exact ce spuneam mai devreme, grafica mai buna pe PS4 si framerate mai bun pe Xbox One. Tudy vezi ca din Forza 5 au eliminat de multa vreme microtranzactiile. Se pare ca Ubisoft incerca marea cu degetul, poate totusi il miroase vreun rechin si ii mananca mana cu totul

8. #328 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    quick question: merge jucat in franceza dar cu subtitrare in engleza?
    Da. Din cate mi-am dat seama dialogurile NPC-urilor de pe străzi sunt oricum în franceza. Setarea de audio language influențează doar cutscene-urile cred.

Oricum, merge, asa îl joc și eu. Si AC-urile cu Ezio le-am jucat in italiana.

9. #329 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Nightmare fuel...
    Attached Images Attached Images su6jj9r.jpg c967tku.jpg rqjfqia.jpg n379b6b.jpg

10. #330 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    ^ Astea sunt de pe PC unde optimizarea e si mai proasta, poate chiar inexistenta.

11. #331 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    LOL de unde-s luate astea?

12. #332 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Nu inteleg care e problema, si Creed 4 a a vut microtranzactii dar se putea termina jocul 100% si fara ele, si fara prea mult grind. Este la alegerea oricui daca investeste timp normal in joc sau decide sa dea bani din lipsa de timp. Problema intervine cand aduc DLC-uri care sunt taiate efectiv din joc. Inteleg vremurile "moderne" cu o majoritate de semi analfabeti care dau cu banul pentru orice prostie. Nu vreau armuri extra, nici arme, barbi sau frizuri in DLC, nici microtranzactii. Imi place insa cand jocul ruleaza necontenit de aceste lucruri si nu se simte lipsa lor.
    Referitor la parerile voastre si la multe persoane care au anulat precomanda: sunt mandru de voi! Chiar daca va place stilul, trebuie sa le aratam ca nu suntem asa de prosti precum ne vad ei, nu inghitim tot, nu platim 200 dolari pe o clona de software. Poate vom trai momentul cand isi vor da seama ca nu le merge asa si vor pune mintea la contributie sa faca un joc demn de lansat pe piata, complet la un pret normal.

13. #333 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    In 4 micro tranzactile erau cu totul altceva , in Unity pe LANGA chestile alea time saver , mai sunt si Helix Points cu care poti cumpara arme , armuri si alte mizerii.

Am jucat 3h si abea am facut bani sa imi iau o sabie vai mama ei , evident ca sistemul asta e facut sa influenteze microtranzactile ca in orice joc F2P.

14. #334 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Macar s-au tinut de cuvant cand au zis ca o sa fie paritate intre platforme. Pe toate merge ca p**a.

15. #335 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Da. Din cate mi-am dat seama dialogurile NPC-urilor de pe străzi sunt oricum în franceza. Setarea de audio language influențează doar cutscene-urile cred.

Oricum, merge, asa îl joc și eu. Si AC-urile cu Ezio le-am jucat in italiana.

si eu la fel... ajuta f mult la imersiunea din AC2 sa il joci in italiana.
    obsedat rau de joc... acum o luna am fost in Florenta datorita lui!

16. #336 SP
    Junior Member xbox 360's Avatar
    nu-mi vine sa cred ca Rogue este mult mai bine optimizat decat Unity.

17. #337 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    Macar s-au tinut de cuvant cand au zis ca o sa fie paritate intre platforme. Pe toate merge ca p**a.
    and is that a good thing?

18. #338 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Sarcasm

19. #339 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    frumusete:

20. #340 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by xbox 360 View Post
    nu-mi vine sa cred ca Rogue este mult mai bine optimizat decat Unity.
    Plus ca te întâlnești si cu Margelatu

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 41 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 ... LastLast