Ar fi cazul.
Printable View
Ar fi cazul.
iar in ultima luna : 900p 30 fps.
Crezi ca nu s-au invatat minte dupa "ala-bala" cu WatchDogs ? Ar fi chiar ipocriti...
Off: Totusi ,jocul va iesi doar pe next-gen fata de AcBF (nu stiu cat de mult conteaza insa sa speram).
Serios acum: daca ati avea de ales intre 1080p 60fps si calitatea la tot (texturi, shadere, umbre, etc.) scazut cu 50% si 900p 30fps cu calitatea la maxim, ce ati alege? In acest caz, in care conteaza mai putin viteza (nu e nici joc de fighting, nici fps, nici racing sim).
Dar sa nu minta , multi o sa creada ca va arata exact ca in trailerul de la E3 la 1080p 60 fps.
era cam atat de puternica insa in conditiile in care nu existau detaliile de acum :)
daca punem la socoteala detaliile si rezolutiile , pai nu mai ajunge puterea :)
Cine ti-a spus ca e 16x faster (presupun ca te referi la PS3 vs PS4)? Singurul aspect unde vorbim de 16x este memoria si atat (8GB vs 512MB). 16x more RAM insa poate insemna texturi mai mari si mai detaliate (mai putin comprimate), de exp si nu 16x speed. Insa gandeste-te ca atunci si CPU-ul si GPU-ul vor avea mai mult de lucru (daca luam grosier, spunem ca ar avea nevoie chiar de 16 ori mai mult). Adauga la asta 1080p fata de 720p (2x more power needed - luam tot grosier), si ne da ca PS4 ar trebui sa fie de 32x mai puternic pentru a afisa acelasi joc de PS3, dar la rezolutie mai mare si cu texturi high-res.
Desigur, e un calcul complet exagerat, insa am zis sa incerc o comparatie prin absurd, ca sa se inteleaga totusi ca PS4 fata de un PS3 nu e cine stie ce OZN.
La CPU eu n-as baga mana in foc ca e mult mai rapid fata de Cell... Iar la GPU se discuta de un 4x fata de RSX. Ori doar trecerea de la 720p la 1080p inseamna 2x "furati" din start. Antialiasing, filtre si alte alea la rezolutie dubla inseamna si el extra GPU time. Si pe scurt, cam de asta se "chinuie" sa fie totul 1080p la 60FPS. Pentru ca e cam la limita. Deh, s-au zgarcit cu AMD... mergem pe mana lor.
Scuze de off-topic :)
S-au zgârcit dar uite ce se întâmplă cand o consolă te costa cu 100$ mai mult, nu cred ca ar fi cumpărat prea multa lume o consolă la 600-700 $/€
preferam 600-700 de euro consola , macar sa mearga smooth...insa nu ma pot plange nici acum , este o diferenta uriasa intre vechea si noua(actuala) generatie.
La PS4 chiar nu avem de ce sa ne plangem momentan, mi se pare o consola geniala, si e de-abia in primul an. Dupa 2-3 ani de update-uri si exclusive-uri o sa fie deja tot ce ai nevoie.
True! Si ca sa revenim on-topic, uitati-va si voi cum arata Assassin's Creed V: Unity si alte jocuri care vor fi "next-gen" only, fata de cele care au fost gandite sa ajunga inclusiv pe Wii U. Chiar daca poate parea mica diferenta hardware, numai faptul ca developerii nu mai au restrictii legate de texturare (bine, nici acei 8GB RAM nu sunt chiar asa nelimitati, dar oricum de la 256MBx2 la 5-6GB, e ceva) si se simte diferenta.
Cum sa zic, pentru mine upgrade-ul ar fi fost suficient doar si trecerea de la 720p la 1080p cu antialiasing si filtering cat mai bun posibil... pentru ca ma saturasem de "zimti". Primul joc la care chiar am simtit ca am scapat de zimti si de old-gen issues a fost (o sa radeti) un joc in 900p (Ryse).
Va las in compania unor imagini din Assassin's Creed V: Unity (probabil le-ati mai vazut deja)... in ideea ca "viitorul arata bine".
Interesanta ediția de pe amazon
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B...w_bottom_links
Attachment 225617Attachment 225618Quote:
This Amazon-exclusive special offer of*Assassin's Creed Unity*includes the Arno pocket watch, directly inspired by the iconic in-game watch carried by Arno himself. Discover the hugely symbolic value of this pocket watch and its importance to Arno's quest while playing the game. With the special offer, you will also enjoy an extra mission, giving you an additional 30 minutes of gameplay, as well as an exclusive ornamental pistol which improves your in-game stats.
Multam, pe asta o ratasem. Am bagat precomanda. :)
Watch Dogs all over again... Cei de la Ubisoft devin penibili. Deja nici nu mai exista Collector's Edition in situatii de genul. As prefera ceva ca la Wolfenstein decat 15 mii de editii in functie de retailer, de anotimpul in care dai precomanda s.a.m.d.
Next-Gen...
Assassin's Creed Unity: E3 2014 Frame-Rate Test: http://youtu.be/49tN_PnpES8
Nu inteleg obsesia asta cu FPS-urile. Eu cand eram mic, ma chinuiam sa rulez ceva pe PC-ul meu mult prea vechi si daca-mi mergea la 10-15 FPS-uri ma multumeam.
Acum, daca ruleaza la peste 20 (cu un 30 constant) pentru mine inseamna ca ruleaza perfect.
razvan, e aceeasi problema ca si la acuitatea vizuala. Exact cum unii nu percep diferenta pe un ecran intre 720p si 1080p (sau 4K), exact asa unii nu simt diferenta intre 30FPS si 60FPS. Sau mai e un exemplu: am jucat pe TV-uri cu lag imens (peste 100-150ms) pe care posesorii nu-l simteau absolut deloc, dar care pt. mine era super enervant.
In afara de perceptia fiecaruia, mai este si ideea ca daca nu se randeaza cu sync on (si Ubisoft e renumit pt. ale sale tearing-uri), e bine ca FPS-ul sa fie cat mai sus, pt. ca va avea momente cand o sa scada si devine enervant. Prin urmare, mai bine isi seteaza un target de 40-50FPS (sa zicem) care se pot duce la 30. Din pacate ei merg pe ideea ca lasa ca e lock la 30, si mai imbunatatim noi dupa aceea via patch-uri and stuff. Which is not good! In special pentru cei care vor sa joace AC V din prima zi, nu sa se bucure de fix-uri dupa ce au terminat jocul.
Un nou gameplay trailer "Revolutia" :
http://www.youtube.com/watch?v=DBNfenWTCXg
Pentru un protagonist francez, vorbeste perfect engleza si nu are nici urma de accent.
Daca era asa si Ezio, nu cred ca avea la fel de mult succes.