Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 74

Thread: ConsoleGames.ro & Actionfigure.ro

1. #21 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    "La achizitionarea produselor din magazin nu veti plati taxa de transport."

Pai si magazinul unde e?

Eu as fi interesat de Warhammer non-40k. Chiar am cumparat cateva editii de White Dwarf si dupa ele.

2. #22 SP
    Junior Member Impaler's Avatar
    Quote Originally Posted by Khan View Post
    "La achizitionarea produselor din magazin nu veti plati taxa de transport."

Pai si magazinul unde e?

Eu as fi interesat de Warhammer non-40k. Chiar am cumparat cateva editii de White Dwarf si dupa ele.
    Magazinul e in Centrul Huedin la etajul 1. Aveti aici si o harta pentru a ajunge la noi mai repede!

Pe cat posibil vom incerca sa onoram cat mai multe comenzi in afara stocului. La randul sau stocul va creste in viitorul apropiat asa ca veti avea de unde sa va alegeti item-ele preferate.

3. #23 SP
    is the man! trickz's Avatar
    Comic booksurile pe cand? am vazut la coming soon, pe site, Afro Samurai :X

4. #24 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by Impaler View Post
    Vor fi disponibile in curand si comic books. Speram sa va placa ce va pregatim. Ce v-ar place sa cititi?
    mie personal mi-ar place orice legat de Marvell si DC

5. #25 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Bravo MonkY !

6. #26 SP
    Member yoyokid's Avatar
    Haha.Stau chiar langa Centrul Huedin.

7. #27 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Impaler View Post
    preturile vor fi mai accesibile, ne luam alt contabil
    Frumos site, felicitari pentru initiativa! Insa problema cu contabilul trebuie rezolvata rapid, daca intentionati sa si vindeti cate ceva...

8. #28 SP
    Quote Originally Posted by trickz View Post
    Comic booksurile pe cand? am vazut la coming soon, pe site, Afro Samurai :X
    Vor veni in curand! Doar nu vreti sa divulgam dintr-o data toate surprizele

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

Quote Originally Posted by yoyokid View Post
    Haha.Stau chiar langa Centrul Huedin.
    pai atunci e foarte simplu! Stii unde trebuie sa mergi

---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Frumos site, felicitari pentru initiativa! Insa problema cu contabilul trebuie rezolvata rapid, daca intentionati sa si vindeti cate ceva...
    Se rezolva, se rezolva Deleting accountant now!

9. #29 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Sustin ce a zis MonkY. Mi-a place sa ma pot abona la OXM UK; nu stiu cum s-ar putea dar cu siguranta mi-ar place.

Btw, de apreciat implicarea activa pe site si v-as recomanda folosirea unui avatar ; pentru recunoastere mai usoara.

10. #30 SP
    In 2-3 ore vor fi puse pe site si primele comic books disponibile la Action Figure.

Si daca tot suntem la anunturi, Joi, 20 mai, magazinul va fi deschis oficial la Centrul Huedin.

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

Quote Originally Posted by Mika View Post
    Sustin ce a zis MonkY. Mi-a place sa ma pot abona la OXM UK; nu stiu cum s-ar putea dar cu siguranta mi-ar place.

Btw, de apreciat implicarea activa pe site si v-as recomanda folosirea unui avatar ; pentru recunoastere mai usoara.
    Ne vom interesa si despre abonamente la diferite reviste de specialitate. Cat despre implicare, veti putea conta pe noi intotdeauna cand va veni vorba de acest univers. Cu timpul speram sa creasca si mai mult comunitatea pasionata din Romania.

Si avatar-ul vine

11. #31 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Tocmai ce au fost anuntate acestea.
    Attached Images Attached Images marcus.jpg dominic.jpg

12. #32 SP
    Dupa cum spuneam ieri, sectiunea de Comic Books a site-ului a fost updatata. Au fost adaugate primele titluri asa ca va invitam sa le vedeti. Titlurile actuale includ:

• Captain America
    • Stephen King: The Dark Tower
    • X-Men Origins
    • Wolverine Origins
    • Gears of War
    • The Punisher
    • Thor
    • World of Warcraft
    • Warhammer
    More to come

13. #33 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Bravo MonkY,bravo CG,bravo AF!!
    O sa fim "loviti" cu premii

14. #34 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    propun un thread dedicat pt a fi mai usor de urmarit/discutat

cheers

15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    propun un thread dedicat pt a fi mai usor de urmarit/discutat

cheers
    Pai, si acesta este dedicat. Dedicat ActionFigure.ro. Si mai avem dedicat figurinelor aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ction-figures/. Eventual mai creem un thread dedicat pt. boardgames, cardgames, reviste... nu au rost o mie de threaduri cu acelasi content.

16. #36 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    eu m-am referit un thread ca cel pt GS. unde pot intreba de stoc de comenzi de tras de urechi etc.

cheers

17. #37 SP
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Pai, si acesta este dedicat. Dedicat ActionFigure.ro. Si mai avem dedicat figurinelor aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...ction-figures/. Eventual mai creem un thread dedicat pt. boardgames, cardgames, reviste... nu au rost o mie de threaduri cu acelasi content.
    Pe langa discutiile de aici, va asteptam si pe forumul oficial ActionFigure.ro. Acolo veti putea sa urmariti comenzi, tras de urechi, stoc si cate si mai cate

18. #38 SP
    UberDude Honord's Avatar
    Duuuude this is so awesome! Thanks Monky! damn it poate voi putea sa am si eu in sfarsit o colectie de Action figures :X:X de cand am intrat alaturi de voi nu ma mai opresc din cumparat jocuri si acum sper ca pe viitor Action figures
    Accesoriile sunt mult prea adevarate si ieftine! dar..pacat ca sediul este prea departe de mine...damn..

19. #39 SP
    Quote Originally Posted by Honord View Post
    Duuuude this is so awesome! Thanks Monky! damn it poate voi putea sa am si eu in sfarsit o colectie de Action figures :X:X de cand am intrat alaturi de voi nu ma mai opresc din cumparat jocuri si acum sper ca pe viitor Action figures
    Accesoriile sunt mult prea adevarate si ieftine! dar..pacat ca sediul este prea departe de mine...damn..
    Dar sediul online este mereu aproape! Si la fel vom fi si noi. Maine va vom oferi un tur virtual al magazinului (aka poze cat mai multe) si Joi puteti veni sa ne vizitati.

20. #40 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Wow! Felicitari pentru initiativa, si sa aveti parte de clienti cat vezi cu ochii!

Subscriu si eu la intrebarea lui Monky cu legatura la reviste, chiar asi fi interesat de un abonament anual la PSM3

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast