Lol. Se plange lumea de asa ceva? Sau e forst hand experience?
Printable View
Lol. Se plange lumea de asa ceva? Sau e forst hand experience?
reddit si google :)
Nu am intalnit problema asta ( Xbone si PC ) .
L-am gasit si eu la Altex intr-un final, dimineata mi-au spus ca nu il au, n-au auzit de asa ceva bla bla. Le-am facut totusi o vizita la magazin si normal ca il aveau. :)) Deci asa ceva.....
Pe PC e o problema cu download-ul de pe Steam, trebuie sa se descarce separat vreo 30 de "DLC-uri" și tot apar erori.
#pcmustardrace :D
Încă 2 ore pana ajung acasă..... This day wasn't so bad...
Nu mai exista challenge tower ca in mk9?
Mi-a ajuns si mie de pe la 12 dar eu sunt la munci asa ca abia diseara pot confirma cate ceva
Exista towers chiar de 3 feluri.
In alta ordine de idei am jucat primul meci chiar online si am fost matchuit cu un tip la care contul aparea pe US. EcEvident nu inseamna ca e din us si el, dar nah. Oricum nu am avut lag deloc.
Daca e cineva on acum ps4 dati un semn sa vedem daca merge sa ne jucam private local. Id: raducucosmin84
Nr1Dragan pentru cine vrea sa jucam online..
mie imi ajunge maine jocu cine vrea sa imi dea add. Sunt inca noob la MK ultima data am jucat pe ps1 so it's been a while :)
A mai fost cineva de aici la Emag lansareMK ?
da. eu
Ai apucat sa joci?
Sunt curios daca este printre noi cel care a castigat premiul-1, cel ce juca cu Ermac, omul chiar juca bine. Sper ca datile viitoare sa se faca inscrierea pe site in prealabil, chestiunea cu trasul la sorti este subreda. Am iesit totusi pe 3.
da. am jucat si eu.
in opinia mea a fost ok faza, cum e norocul, sa nu zici ca au fost aranjate
cam cati oameni au fost la emag? EU am fost la media galaxy si erau 150+ oameni. De abia daca aveai loc sa joci (n-am avut norocul asta).
cam 100 asa. dar foarte ok. civilizat
off topic..gasesc la media galaxy psn cod de 25-35 lire? nu am card deci cam astea ar fi optiunile....vreau sa iau season pasul pentru mk
@cromad007, gasesti dar sunt mult mai scumpe decat valoarea lor reala
---------- Post added 14-04-2015 at 22:22 ----------
incearca sa iei de la tipul asta: Cod digital PlayStation Network (PSN) Card UK - 25 Lire Bucuresti Sectorul 4 • OLX.ro, fostul Mercador
aparent, tipul il da la un pret foarte bun.
multumesc, o sa il contactez. sper sa nu fie tepar.