Sunt șanse sa arate chiar asa gameplay- ul ?:)
Printable View
Sunt șanse sa arate chiar asa gameplay- ul ?:)
Sanse sunt... dar pana in 2015 orice se poate intampla (vezi Watch Dogs). Eu sunt mai mult curios cum vor implementa ideea de global online competition. Sper sa se renunta la sistemul de pana acum si sa avem si noi parte de next-gen stuff.
Desi sper sa vad ceva gameplay la E3, ma indoiesc profund ca se va intampla asa ceva...
"global online competition" = sunt aproape sigur ca e market speak pentru ranking si leaderboards mai de doamne-ajuta (gen SSF4) :D
Nu vreau sa fiu off-topic. Imi place si mie trailerul de la noul MK. Dar oare asta inseamna ca nu vom mai avea prea curand un Injustice 2? :(
Nu se stie niciodata ,insa e cam devreme pentru un nou Injustice deoarece s-a lansat cu mut timp dupa MK9 .
De azi inainte MKX este disponibil pentru pre-order ,si se zvoneste ca actorul seriilor tv "24" ,mr. Sutherland se va implica in acest joc.
Deasemenea ,art-cover-urile sunt gata :
GET OVER HERE and take my phokin' money already!!! :subzero::subzero::subzero::subzero::subzero::subz ero:
nu lipsesc copertile de PS360?
sper sa nu o arda dubios
eu sper ca nu va fi doar pt next gen, inteleg ca vor sa vanda si noile conole,sunt mai usor de programat mai bla bla
dar pentru ps2 au facut jocuri 5 sau 6 ani dupa aparitia ps3, acum vad ca majoritatea titlurilor care sunt anuntate sunt doar next gen, iar asta nu e ok
Va fi si pentru Xbox 360 si PS3.
Pe Pagina lor de Preorder in josul paginii sunt listate pe langa consolele noi si cele vechi.
uf, macar atat
Mereu cand am facut preorder (mk9, mvc3, injustice) mi-am luat teapa si jocul mi-a ajuns dupa ce s-a jucat toata planeta din magazine.
Acum not any more, desi ma maninca palmele.
Avem timp de preorder pana in 2015.Sa vedem unde e mai avantajos si ce bonusuri au la ele.
Imi place ca Altex imediat au bagat si ei Precomanda :D
Eu astept sa vad Gameplay-ul, desi nu cred ca are cum sa nu ne placa.
Predator DLC character, please! :x
Nu stiu daca va fi Predator ,insa azi Ed Boon a anuntat ca vor fi inca 2 caractere noi ,ce le vom afla in cadrul E3 . : Mortal Kombat X Revealing New Fighters at E3 - IGN .
Ed Boon a precizat deasemenea ca vom avea parte si de un gameplay la E3 , din care ne vom da seama care este intriga MKX .Quote:
Mortal Kombat X is set to reveal at least part of its roster at E3, including two brand new fighters. The news comes courtesy of franchise creator Ed Boon on Twitter, who responded to a fan asking if we'd see any new participants in the upcoming game to say "Yes! Two of my new favourites will be at E3!"
Quote:
Boon also promised we'd get some idea of the title's plot, which is apparently both a continuation of the story begun in MK9 as well as being entirely original, and will finally see some gameplay at E3.
Ar fi marfa sa-l introduca pe Predator (febletea tineretilor mele), mai ales ca au cu ce abilitati sa-l incredinteze. :)
E tot sper sa nu fi fost CGI :P
vesti bune !