La mine PS4. Deci sunt doar idioti
Printable View
La mine PS4. Deci sunt doar idioti
Multumesc pentru raspuns . Intr-adevar din ce am jucat pana acum cu Mandzukic offline, nu prea se descurca :( . O sa il incerc pe Dos Santos :). O sa aleg formatia cu Doumbia atacant, am auzit numai de bine despre el . In legatura cu Tosic, o sa strang in viitor pentru Hulk, se merita ? :)
+1 pt dosantos
Se dau coins pe victorii? Si-a revenit?
eu m-am jucat asnoapte si n-am avut nicio problema
ce maxiiimm si-a dat un copil :)) , am jucat mai devreme cu unu si era cam leguma , a dat 3 goluri din bulan ... 3-3 prin minutu 89' , a inceput sa paseze in aparare , a dat la portar si a dat pe langa minge :))) 4-3 final :%% ! https://www.youtube.com/watch?v=lRlKX6EwXfM
larry posteaza mai rar ca vorbesti aiurea cateodata
si daca nu vreau ?
la voi merge sa incarcati ceva direct pe YT pe PS4 ? Sau primiti eroare dupa ce bagati contul, ceva cu error comunication with this servers, sau ceva asemanator !?
Din ce in ce mai idioate serverele ea... Joc cu unu care foloseste echipa de argentinieni, iar cand incepe meciul, toti jucatorii erau de BPL.. La final, 1-1, dar imi da eroare si imi iese de pe servere...DNF... Asta e...divizia 3, 0-0-2...inceput in forta...
Misto rau FIFA15 Demo pe next gen...pacat ca-mi iau omorul la semipro. Varianta full e mai slaba ca demo-ul?
mie unul mi s-a parut cam la fel, am avut cam aceeasi experienta de joc.
Sa ma *** pe Servrele si pe update asta al lor de rahat .... ba am 5 victorii , 4 patru ... ba 4 victorii si un egal ... aveam mai devreme 16 puncte in div 3 , acum am 13 puncte si doar doua meciuri de jucat.... ma umple de spume ...
Am jucat toate formatiile posibile si am realizat ca 4-1-2-1-2 cu mijlocasi laterali e no go in fata abuserilor.(paceri gen ibarbo sau a. Ramos) am observat ca iti trebuie macar 2 mijlocasi centrali daca nu chiar 3 ca sa rupi jocul. Voi ce tactica preferati? :)
4-3-3(4) anul asta .
Am incercat 4-1-2-1-2 si nu m-am descurcat .
eu cu 4-3-3 am avut noroc in 14...cred ca tine si de jucatorii ce formeaza echipa nu numai formatia. anul asta merg atat pe 4.3.3 cat si pe 4.2.2.2 inca nu am gasit magia :))