s-a bagat cineva la mega pack-uri ? :))
Printable View
s-a bagat cineva la mega pack-uri ? :))
Eu am luat un pack, mi-a picat Chielini, scuze dacă i-am pocnit numele.
Nu stiu ce sa fac pt ca acum cateva zile am luat 5 jumbo pack-uri si n-am luat nimic , nici macar sa imi scot banii :))
se pare ca cei de la EA cunosc acest aspect...cel putin asa spun ei
---------- Post added 09-11-2014 at 21:50 ----------
inca o intrebare...primiti uneori eroare cand incepeti un joc? eu primesc des o eroare dupa ce dau play impreuna cu oponentul...dupa care ma tirmite inapoi in meniul UT..
Attachment 236500
Ooo yeahh :))
Bv, doar 9000 de coins da la un titlu, mi-se pare puţin.
In div 4 :D
:D 12 pct de jucat inca 4 meciuri ...totul bine zic ..2 victorii si promovez in div. 1 ..primul meci ma egaleaza in 90+/meciul 2 il egalez eu in 90+ ,neciul 3 ..adversar de 4.5* (Porto)..castig cu 1-0 ...acum mai am nevoie de 1 pct sa promovez in div.1 ...
Nu am reusit sa promovez la prima incercare din Divizia 10. Ma asteptam sa dau peste adversari slabi. Oricum doar la 2 meciuri am simtit ca adversarul e slabut. Si cu toate astea m-au egalat. Adica simteam ca am meciurile in mana si totus... Ratezi esti taxat. Mi se pare oricum alt stil de joc cu care nu sunt obisnuit. Tb sa fiu mult mai rapid. Multi pasau din prima si erau din a 3a pasa singuri cu portarul.
Asta pe parte de gameplay. Unde o sa prind eu smecheria, skillul. Sper. Ca nu sunt chiar noob la Fifa. Dar la UT cam da.
Ce inca nu e clar pt mine e cu contractele. Am luat jucatori adica o echipa intreaga. Si unii i-am luat cu 7 contracte, altii cu 25. Am si 3 manageri tot asa cu 7 contracte si 3% negociation. Deja la unii din echipa noua de serie A au expirat contractele. Zicea cineva ca sa iau manageri pana la 50% negociation. Adica sa am cumparati 15-17 manageri? Ca doar cate unul singur e asignat la echipa. Si daca asignez un consumabil de 10 meciuri ca si contract, o sa valoreze 15 meciuri?
Deja mi-au expirat contractele la 3 jucatori noi luati. Aveam niste consumables dar le-am cam terminat. Voi cum faceti? Luati de pe market? Trageti pack-uri? Daca da de care? Pentru a avea contracte intreb.
Contractele merg şi dacă îi ţii pe bară, la echipa de bază bagă contracte de 99, le găseşti până intr-o 1000 coins.
in sfarsit am avut si eu noroc cu un packet din asta de 35.000 de coind .. a picat Schweinsteiger
Cu mai putin de 40k, mi-am facut o echipa buna, zic eu, de serie a :). Pareri, sugestii ?
si uite ca zicea cineva de echipa de BPL cu 83 ratingul , e echipa cu care tocmai am castigat in divizia 1 offline BPL :
https://www.easports.com/fifa/ultima...ejaconLyZS:ps3
În seara asta i-am luat pe toți, încă nu am jucat deloc cu ei. Evra nu merita, nu e cu mult peste Radu, iar gervinho nu cred ca e mai complet decât candreva. Acel 4 3 3 îl joc de la început, m-am obișnuit cu el.
Gervinho > el shaarawy? Gervinho mi se pare ca e doar pace, șut mai puțin.