Ești sigur? Ar fi de vis. [emoji3]
Printable View
am castigat de 3 ori modul offline, si mi-au dat de fiecare data pachet
---------- Post added 24-12-2014 at 16:00 ----------
Numai mizerii in 4 pack uri..80 cel mai mare rating. Pe alt cont mi-au picat 2 de 84 rating...cei mai lenti...pirlo si alonso :))
Am luat si eu un pachet la cupa online.Rosicky cel mai bun.Daca stiam ca sunt untradable nici nu mai jucam
---------- Post added 24-12-2014 at 17:02 ----------
Oare mai primim la noapte vreun pachet de craciun gratis?[emoji16]
Rooney , clicky si muller
au dat azi un pachet moca
am luat si eu cupa online dar degeaba sunt packurile astea oricate sanse "mari" spun ei
anul trecut cumparasem 3 packuri de 100k si erau numai jucatori,destui rare si numai ciumpalaci de luai maxim 2k
cred ca facea broadcasting francezul din finala.mi-a dat 2 goluri cu capul din corner identice.e un fel de bug ca o arunca pe la 7-9 m si portarul n-o ajungea deloc cu toate ca a doua oara am fost pe faza.mi-a fost ciuda daca urma inca 1 sau 2 cornere
se bucura,radea,canta,comenta ce bine joaca el ca era 3-1 pentru el cand mi-a dat gol in min 45 in prima repriza
a inceput sa planga cand i-am dat golul de 4-3 in min 90....
de obicei mie mi se intampla sa primesc gol in ultimile faze
am dat o caruta de goluri 4-0,6-4,5-4,4-3
sunteti siguri ca la F.UTcup offline da de fiecare data packet ? ca mie imi arata ca a doua oara ar da 3500 de coins , atat
am gasit si eu un mega pack free ,cel mai bun naldo apoi am zis sa joc si cupa ,am luat-o din a 2 a incercare 1-0 prin minutu 20 si am inghetat jocul cel mai bun julio cezar asa ca nu are rost sa mai pierd timpul cu fifa decat daca vrea careva sa facem amicale
---------- Post added 24-12-2014 at 18:22 ----------
FIFA15
Unde gasesc si eu fifa 15 digital mai ieftin ?
cel mai bun jucator la free pack ... Soldado :))
am vrut sa o mai aud odata . oricum si 3500 plus 2000 din 4 meciuri - 5500 sunt ok in 4 meciuri :)
la prima cupa catigata mi-a picat griezzman - si cum il aveam - l-am vandut pe al meu - deci profitul numai acolo a fost 3000-4000 :)
apropo - nu ti se pare la semi finala si finala ca nu ar fi professional nivelul ? e ceva intre world class si legendary sincer .. ala nu e profesional :)
Cristiiii ia zi - am auzit pa primele pack-uri de 100.000 ar fi vineri pe 26 ? :D
Nu stiu nimic , posibil sa fie :D
Este bun fifa 15 edition deluxe ?
Din cate stiu o sa primești 2200 fifa points , asta înseamnă deluxe edition .
Cgx- sincer..nu..e chiar usor daca joc cu echipa ta cea mai buna...si depinde de ce chef ai...eu ma plictisesc repede..dar merita.. Desi mie numai prastii mi-au picat
Logic ca da . :))
In pachetele de azi.