Wtf 99
Printable View
Wtf 99
Se poate, cand faci jocul online, colegul de langa tine apasa triunghi si se conecteaza si el de langa tine la sesiune. Partea nasoala e ca eu de fiecare data cand am jucat asa am jucat doar cu un singur adversar, rar imi gasea 2 vs 2, imi gasea doar 2 vs 1 si era urat sa joci impotriva unuia singur ca te face de control. Treaba e ca nu se mai face sesiunea din Co-Op, ci din Online / Seasons din cate imi amintesc.
Prea exagereaza cu CR7...nu merge sa intru la pachete :))))
exact...e unul singur pe market. 15.000.000 coins deja bidati
Robben 5.000.000
Messi 15.000.000
Au picat serverele :)) LOGIC
---------- Post added 16-01-2015 at 20:29 ----------
Oare astia de la EA s-au uitat la mondiale? :)) Ronaldo a fost execrabil si Messi a jucat bine doar in grupe.
Nu s-a tinut cont doar de mondial..ci de intreg anul...
Am inteles asta, dar dintre toate competitiile de anul trecut cred ca aia a fost cea mai importanta, cea mai urmarita etc.
A mai patit cineva sa castige un meci, iar a doua zi cand intra in Fifa sa se trezeasca cu DNF si eliminat din Cupa? Am iesit normal din joc...
Salut
Acum ceva timp am intrebat daca pot cumpara fifa15 coins. Am cumparat 250k nu au fost probleme contul este ok( am cumparat de pe gofifacoins). Asta daca cineva este interesat sa cumpere coins.
Ieri am jucat pe online am o echipa de 5 stele/83 adversarul 5 stele/ 89.
in minutul 20 si ceva am dat gol(Lewandowski) in acel moment avea in componenta echipei lui urmatori jucatori ronaldo, Robben, Ribéry.
Dupa ce am marcat a facut 3 schibari( messi+Lewandowski+Bale)
Scor final 5-2 pentru el normal:)):)):))
Ti am zis ca site ok
Aia da..dar sa termin meciul..si sa ies in meniu...si tot sa para normal..nu...
F**k you!!
Aveti grija la astia , EA nu o sa trimita never asa ceva .
Aveti idee daca in zilele urmatoare EA v-a baga paack-uri de 50k/100k ?
Am observat ca preturi scad foarte mult cand sunt pack-uri de 50k . De exemplu aseara l-am prins pe Bale cu 562k iar astazi l-am vandut cu 650k . Preturile nu au scazut cat ma asteptam eu odata cu Ronaldo , Messi si Robben TOTY .
haha ...normal că nu! unii se înțeapă cu siguranță.
Da , in special copiii sau cei care joaca pt prima oara UT .
Cristi zi repede cand e market crash - azi sau luni ? parere repede :) ca sa stiu daca imi iau azi ceva sau luni
PS Luni sunt programate Packurile de 100.000 . dar fara TOTY . :)
eu am spart toți banii pe pack-uri. :))))) toți înseamnă 100k.
50k i-am bagat în consumabile , am facut stocuri serioase..ies saptamana viitoare cu ele la piață :)
crash market este acum, nu stiu ce asteptati :) daca as avea de facut achizitii le-as face dimineață
Maine , sigur sunt pack-uri de 50k sau cum a zis reddybo ,duminica cand apar pack-urile de 100k(daca apar) . :))
Cum pana mea..am in finala 2-1 min 86sutez, ajunge iar minge la mine cu poarta goala si in loc sa dea tot ala care a sutat..da ala din offside...mort de joc...si evident ca iaugol imediat..o iau si razna de am speriat-o pe nevasta-mea..si fiind nervos pierd in prelungiri..imi pierd si capul din cauza unui ***** de joc
n-o sa se schimbe prea mult situatia cu pack-urile alea mari fiindca sunt limitate...
Unii deschid 200 de pack-uri de 7.5 sau 15k ...in speranta ca pica un atacant toty si alea provoaca un crash mai mare decat deschiderea a 2 x pack-uri de 50 sau 100 k .. :)
@reddyBo nu mi-a mai picat cr7 anul asta. poate la anul :))