Pentru cei care vreti sa va inscrieti in campionat o puteti face aici http://www.consolegames.ro/forum/f11...1/#post1217136
Printable View
Pentru cei care vreti sa va inscrieti in campionat o puteti face aici http://www.consolegames.ro/forum/f11...1/#post1217136
Am castigat *** united cup iar in pack sunt untreadable... Macar mi a picat Lloris. Desi , nu stiu daca o sa- l folosesc vreodata.
Il am pe ribery untreadable si sunt multumit de el.
eu de Aguero nu:))
preturi up din nou
vin upgradeurile vineri ,si cred ca ce e If sau SIF adica negrii suspectibili de upgrade o sa tot creasca la greu ca pret :)
Red nu te bagi la campionat
am 4 Sif Menez, sper sa fac ceva bani.
daca ai bulan sa ii faca upgrade lu Menez si ar cam trebui .. ai dat lovitura .
eu am pariat pe Godid 86 SIF si Isco 85 SIF .. merg ca la chinta ..la doua capete :) poate macar unu primeste upgrade .. as paria pe godin la cum joaca atleti :) dar sunt ft imprevizibili EA .. vedem vineri in primul val :)
Godin sigur o sa primeasca ..:D
Cei care va inscrieti in campionat mai anuntati si din lista voastra proetenii
sa il dau pe isco si sa mai iau un godin ? ce zici cristi ? :)
Godin e 84 rated. Chiar credeți ca merita upgrade?
Adică mie nu mi se pare cine stie ce jucator
în tot BPL este un singur CB cu overal mai mare de 84 care e Kompany
în schimb Carvajal care e 79 rated cred ca ar trebui upgradat., dar din păcate când m-am gândit și eu sa cumpăr e 600K.
cu cat pot creste preturile dupa update?lacazette e 1,75 mil cat poate sa mai creasca?
5m , 6m daca ajunge de 86 , 87 .
Eu am pariat pe choupo moting. Si din lipsa de coins. Am luat cate unul de pe cand era 20k . Acum este 100k. Am 6 bucati. Sper sa fac bani de robben din astia 6:)
Ar trebui sa primeasca upgrade. Are 9 goluri si vreo 5-6 pase de gol .
Mai bine imi cumpar o legenda decat sa dau atat pe lacazzet ala
Cgx Nu , poate primeste si ISCO up .
cred ca o sa primeasca maxim 84,nu cred ca il cresc pe el atat de mult,dar la statusuri e e aproape de benzema sif