e foarte ok mai putin cerci si busques :)
Printable View
e foarte ok mai putin cerci si busques :)
Asa.i da trebe acolo ca sa faca hyperlink cu griezmann
pai fa cu modric nu cu tancul ala :)) e mic rapid si cu defending bun . un Modric Shadow si asa e
Acum 2 minute erau 2 de Messi si s-au dat instantaneu.
Cu modric. Sa aiba numa 8 chemistry cu tot cu manager
De cand a inceput mascarada asta am pierdut doar 1 milion de coins-uri..., sunt curios cand o sa mai adjusteze preturile, as fi vrut sa imi fac o echipa din BPL, dar mie groaza ca deja am pierdut la 2 jucatori.
aseara pe x1 era plin de messi si ronaldo...plin...mai putin ronaldo 99 si ST
L-am luat si eu pe Thiago Silva cu putin peste 24k (pentru meciul Chelsea-PSG).
---------- Post added 14-03-2015 at 17:06 ----------
Apropo de portarii retarzi din FIFA, eu unul ma cracanez de ras: https://www.youtube.com/watch?v=551WOkNrf0s
Intr-adevar traiectoria e SF.
Dupa ultimul update, jocul e scriptat in draci. Ai echipa mai buna decat adversarul, lui ii intra aproape toate suturile, primeste penalty-uri, tie mai nimic. La fel si invers. L-am vazut azi pe unu care avea in fata robben, reus si auba IF, iar toata apararea era bronz.
Bine de stiut :)..eu cu ala jucam doar cu long th balls :))
---------- Post added 15-03-2015 at 00:31 ----------
Cati poti fi de ghinionist frate...sa primesti gol in min 13 apoi sa ratezi penalty desi am apasat sa dea pe colt...si in plus..sa ratezi cu poarta goala... Aveam 19 puncte sin inca 2 meciuri..urma sa imi fac echipa cu hagi si ronaldo loaned pt ultimul meci in Div 1... Ceva am facut rau astfel incat am fost pedepsit :))
Am retrogradat și eu vreo 2 divizii. în primele 5 meciuri de când joc cu Ronaldo a dat vreo 12 goluri, iar azi din 15 meciuri nu știu dacă au intrat 7, din toate pozițiile ratam sau luam la țintă bara. Intr.un meci am avut 12 suturi pe poarta și zero goluri. Am pierdut cu 3 0 în condițiile în care fiecare șut al lui bacca era gol.
De scripting am avut parte in meciul de dinaintea celui cu ghinion...era ciudat...in prima repriza parca jucam pe manual...orice pasa era la adversar sau in aut..dupa pauza am schimbat tactica si am revenit..cred ca se schimbase rolurile :)).. nici acum nu-mi trece cat ghinion am avut in ultimul meci...
Trage xineva pachete de 25 de mii? Eu mai am doar 5 k :))). Mai vinde vreun site coins??
m-am bucurat de trading si inca ma bucur ca merge
dar am intrat online sa joc si cum am deja team ovr 84 am dat de echipe mai slabe
3 meciuri consecutive jucatorii la aia erau rachete.zici ca aveau 99 sprint speed.in div10 treceau jucatori sub 75 pace in viteza fata de caceras,chielini,barzagli,miranda,varane
si acum tin minte cum trecea busquest in viteza de ei.fabregas si torres au trecut ca doumbia pe langa fundasi si mi-au dat gol
erau mai rapizi ca ronaldo si eram speriat de ce o sa se intample in diviziile superioare cand dau de ronaldo,bale,neymar....
m-am uitat de curiozitate pe site la game data sa le vad rezultatele fifa 14 si fifa 15 la ut si seasons si erau pe langa
ori handicapul ori foloseau un cheat fiindca erau foarte rapizi
serie a FIFA 15 Ultimate Team Squad by suspeval | Futhead
la liga FIFA 15 Ultimate Team Squad by suspeval | Futhead
Am tras eu pachetele de 25k. am prins un card verde cu ceva irlandez no-name si inca un Aguero 87. Probabil au vazut astia ca ma chinui fara succes sa-i vand pe ceilalti, asa ca mi-au mai servit unul in pachete... :))
Punel pe benzema in locu lu cerci ...nina
limba romana praf ai facut-o.
dar eu n-am cerut nici o parere despre echipa,stiu ce trebuie sa fac
i'm all about that pace
'bout that pace,no skill
im all about that pace
'bout that pace,no skill
yes it's dumb and pity
i ain't hiding the thruth
i'm supposed to score a lot
just 'cause i got that pace
pace that all we wanted to abuse
all the ****ty players like ibarbo
all in the right places ready to score
they are working that ball at 50km/h
we know that **** isn't realistic
but admit,it's awesome and we like it
*** mode know
is all about that pace
'bout that pace,no skill
is all about that pace
'bout that pace,no skill
Cred ca o sa fac o mica pauza de Fifa.... deja nu se mai leaga nimic... si ma enervez aiurea :)