Am avut toti portarii din TOTS iar Sirigu apara cel mai bine :D
Diego Alves gafează foarte mult...
Printable View
Am avut toti portarii din TOTS iar Sirigu apara cel mai bine :D
Diego Alves gafează foarte mult...
Gigi Buffon TOTS e peste toti :))
La gafat :))))
Și Sirigu gafează. A fost meci în care a trecut mingea pe lângă el cu max 5km și stătea și privea câte stele erau pe cer. Toți o apa și un pământ.
Da , gafează dar nu ca ceilalți . Cel mai bun portar este De Gea dar nu am cum sa il bag in echipa .
Lasa ca il bagi in 16 daca vine in BBVA
Am avut și eu toți portarii buni non-if, iar cel mai bun cu mai bine de 250 de meciuri mi s-a părut Leno de la Leverkusen, urmat de Courtois
I-am avut pe Bravo si Diego Alves TOTS , varza, i-am vandut rapid. Cand am vazut ca dispar jucatorii de pe market , l-am cumparat pe Diego Alves SIF de 83. In 50 de meciuri a fost mai mult decat decent, mult mai bun decat cel TOTS. 8-} El si TOTS Fahrmann cei mai buni din fifa 15 pentru mine. La polul opus e Neuer care a fost un circar infect si l-am tinut numai pt ca m-a costat prea mult si nu-mi venea sa-l vand.
tocmai am pierdut un meci in ultima secunda ... a sutat adversarul portarul a dormit pe el si mingea a fost scoasa de pe linia portii de un fundas.. doar ca s-a pus gol pt adversar... desi la goal decision system sau hawk eye sau cum ii zice in reluare se vede ca mingea nu trecuse linia portii... a mai patit careva asa ceva? ma intreb de ce au mai bagat sistemul asta daca e degeaba...
cu astia 2 in atac ai 3 variante: suturi de la distanta, suturi de la distanta si suturi de la distanta
some luck...primesc si eu ceva mocca in sfarsit
A inceput?
Sa aveti o saptamana norocoasa.
Da..am mai vazut pe cineva din RO dar pe PS care il avea pe Reus
Cine canta melodia din clipul de mai sus? :D
E o melodie din ShareFactory, din cauza asta nu o recunoastea Shazam. Nu ii stiu numele sa ti-l zic exact...
Ok, deja a inceput sa devina enervant pressingul asta pe care il fac unii. Nu inteleg ce fel de tactici folosesc dar in cam o data la trei meciuri dau de unul de ma sufoca efectiv, nu pot sa ating mingea ca deja ma calareste si mi-o ia. Se buseste in jucatorii mei, ma inghionteste, sare peste mine, ma darama. Si nu e vorba ca ar fi un jucator bun ci efectiv glitchul asta de 2 bani pe care il exploateaza nu te lasa sa joci. Daca mi se da spatiu sa pasez, marchez sigur 4-5 goluri pe meci. Si nu inteleg cum fac de cu o echipa de lesinati nu lasa echipa mea de 5 milioane sa respire. M-am chinuit sa ajung in Divizia 2 dar cu greu pot sa ma mentin in ritmul asta, doar vreo 2 sezoane am rezistat. Conditie pentru a cumpara Fifa 16: Daca vad ca se plang iar altii de aceleasi probleme cu apararea si cu high pressure, spun pas la jocul urmator.
:)) Nu e nici o problema si nici un glitch cu high pressure.Eu sunt cel mai fericit cand dau de unu care joaca asa.
E clar ca ai o problema cu pasatul.Joaca mai mult pe benzi si pase lungi pe sus.Echipa asta ar trebui sa joace singura.
E usor de vorbit in teorie dar mai greu de pus in practica. Pentru ca, cum am spus, NU APUC sa gandesc efectiv ce sa fac. Dau pasa si intr-o milisecunda cel care primeste pasa este calarit de adversar. Si ma tine asa tot meciul, sare mingea cand la mine cand la el pana profita de o deviere ciudata si da gol. In meciurile in care am loc sa respir de obicei castig pt ca marchez minim 4-5 goluri pe meci sau daca pierd o fac pentru ca a fost mai bun adversarul si jos palaria.
Daca dai intr un meci 4-5 goluri si in restul 0,1, sau 2 goluri, asta nu inseamna 4-5 goluri pe meci.
Trebuie sa anticipezi si tu putin jocul.Jucatorii tai din atac au peste 94 pace.Si daca alergi drept cu ei tot n ar trebui sa pierzi mingea :))
Nu prea exista in jocul asta sa te bata cineva si sa nu fie mai bun decat tine.Cazurile astea sunt foarte rare.Restul sunt exagerari.