De ce nu BPL ? Sunt jucători foarte buni in BPL .
Printable View
De ce nu BPL ? Sunt jucători foarte buni in BPL .
Doar ce am renuntat la ei, am facut un profit prea mare pe echipa din BPL, vreau altceva...
Pai remy costă 28k .
Am vazut, dar sper ca din neatentia cuiva sa-l iau sub 5000, dar dupa ce m-am chinuit azi cateva ore, se pare ca nu prea e posibil.
tdk bundesliga FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
sau
tdk bbva FIFA 15 Ultimate Team Squad | Futhead
Nu stiu ce sa aleg :))
prima :D
Eu am impresia ca stilul de joc este total altul in UT fata de Career mode, cel putin in privinta portarilor. In UT scot portarii orice sut puternic, de ajung sa am 30 pe poarta si doar cateva goluri, iar in Career e mult mai echilibrata treaba. Pentru mine irealismul asta din UT imi face acest mod mai putin atragator. In schimb, este o alegere foarte buna pentru amatorii de fotbal arcade, pentru ca in Career se apropie mai mult de football simulation.
In Career ajungi sa te plictisesti, in UT te plictisesti mult mai greu, mereu gasesti ceva de facut.
Daca dau redeem la boost-ul de coin-uri dupa fiecare 5 meciuri, va mai fi valabil boost-ul pentru fiecare 10 meciuri ?
Ocmai m am nimerit cu un romanas la UT.. Nu stiu ce a mancat...4 bare am avut..doua finesse cu jucatori cu 83 curve...pe langa poarta singuri cu poratrul..el cu unu in minus...2-1 pt el...pt mine mai clar nu se poate..jocul ti o trage cand doreste..e scripting cat cuprinde..pe banii nostrii
Am reusit sa imi fac si eu 2 echipe bunicele zic eu:
https://www.easports.com/fifa/ultima...6J7qRnLqbC:ps3
https://www.easports.com/fifa/ultima...Tr1nHnLqbD:ps3
Vreau doar sa il mai iau pe cuadrado RW.
Imi place mai mult echipa de Bundesliga :).
Si mie dar cu ibarbo cuadrado si gervinho acolo o sa rup:))) acum sa strang coins pt neuer si robben:))
decat varane mai bine Pique , e super bun !
Exact ca la 14 cineva mi-a spart contul...am jucat 7 zile nonstop aproape :(( Cred ca e capat de linie pentru mine :(( Totusi nu inteleg cum se sparg aceste conturi...
Cred ca te.ai logat u pe ceva care era fake... ca peste tot gagesti link-uri unde zic astia ca iti da EA free packs...
Atunci e cineva care iti stie parola, sau are acces la pc-ul tau...
Hmmm....nu cred. Nu are cine. Am intrat doar de pe pc-ul meu la care nu are acces decat gagica mea si de pe telefonul meu. Sa fie ceva cu aplicatia de pe android? Totusi e ceva atata timp cat si la 14 am patit la fel :(