La FIFA15 nu se mai pot tranzactiona itemurile. A disparut "trade offer":(
Printable View
na bulannnn Falcaooooooo na bulannn si mie imi pica numai cartofi de 75 ....
exact! :)) eu am prins la primele mele pack-uri de fifa15 pe REUS..si de atunci n-am mai tras mi-e frica ahahahha
Din cate imi aduc aminte u si in fifa 14 ai avut bulan... daca nu te confund :))
Cred ca ma cofunzi :D nu mi-au picat jucatori buni :-??
As vrea sa-mi dea cineva un sfat:pentru fifa 15 e mai bun xbox 360 sau playstation 3 :-? ???
---------- Post added 22-10-2014 at 10:55 ----------
Eu la fifa 14 l-am avut pe Falcao si Muller!!!!
Depinde,eu as alege 360 pentru controller:D
Intrebare stupida: cum urc level-ul din Fifa? Vad ca sunt level 6 sau 7 momentan. Avand level mai ridicat pot debloca item-uri din catalog. Ms
---
my psn id: alessio87alex
Adibose de tine stiu ..:) mai era cineva din Galati care ii pica mereu juc buni in pack-uri..
Dar era pe PC:
http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1138631
am echipa de bpl si il am pe markovic RM, sa il iau pe walcott in locul lui?sau poate aveti alte sugestii de RM
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu niste coins ? :D
Mda, si uite ca mi-a venit si consola ps4 cu fifa 15.Nu e saltul ala gigantic cum a fost de ex la ps2 la ps3, dar, e o diferenta semnificativa.
Fifa 15 mi se pare un joc liniar si repetitiv, slab tactic, extrem de slow.Am ajuns in divizia 1 la modul seasons dar imi fac numai si numai nervi ...
Stiti cum e ? ori sunt intr-o forma din aia colosala , ori pierd 4 meciuri consecutive, ma bat toti cordacii.
La fifa 11, fifa 12, nu ma bate orice incepator, aici daca imi da un gol dintr-o centrare plouata, am 1451451 de ocazii si tot nu-mi intra-n poarta.
Poate ca-s eu mai subiectiv, dar cu siguranta jocul asta se putea ridica la un nivel mult mai inalt, asa mi s-a parut mie din trailer cel putin.
Totusi, traim in 2014... ne prinde 2015
Cred ca o sa-l vinzi, azi am scapt si eu de minunatia asta de joc.
Willian costa si mult ... Dar walcott e peste markovic părerea mea . Ii am pe amândoi . La jumbo Pack l-am prins si pe sterling de la Liverpool si încă un rm cu pace mare si dribling nu știu cum ii zice dar am luat 37k pe el . E negru oricum .