Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 13 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 141 to 160 of 251

Thread: Need for Speed SHIFT

1. #141 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    pe gamespot a luat nota 7
    Da, Alin da ei au luat ca defect ceea ce Shift a adus inovator. E un gen nou de joc, o combinatie bine balansata intre simulator si arcade. Eu sunt prea curios de cum se comporta jocul si de aceea il iau de la webpredator. Review-ul celor de la gamespot mi se pare deplasat si cred ca nota mediocra pe care au acordat-o a fost doar pentru ca ei isi doreau sa fie simulator si strict simulator. Au spus ca e bun in toate aspectele dar nu exceleaza. Eu cred ca tocmai prin faptul ca are doar parti bune, exceleaza.

2. #142 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Subscriu la tot ceea ce a spus GeoGcX.

3. #143 SP
    Member Devergo's Avatar
    De cand mai e Gamespot un site de review-uri de incredere?dupa cate magarii au facut...

4. #144 SP
    Junior Member AndReyutz's Avatar
    adica?

5. #145 SP
    Member psycho-07's Avatar
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    Da, Alin da ei au luat ca defect ceea ce Shift a adus inovator. E un gen nou de joc, o combinatie bine balansata intre simulator si arcade. Eu sunt prea curios de cum se comporta jocul si de aceea il iau de la webpredator. Review-ul celor de la gamespot mi se pare deplasat si cred ca nota mediocra pe care au acordat-o a fost doar pentru ca ei isi doreau sa fie simulator si strict simulator. Au spus ca e bun in toate aspectele dar nu exceleaza. Eu cred ca tocmai prin faptul ca are doar parti bune, exceleaza.
    nu ma intereseaza nota dar aia de la gamespot sunt nebuni sper sa imi vina si mie saptamana asta de la alex, ne vedem online

6. #146 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Ultimele doua jocuri din seria NFS le-am luat la cateva luni bune de la lansare. Nu-si merita banii acum, cel putin nu ai mei. Probabil ca asa o sa fac si cu Shift cu toate ca filmuletele si review-urile arata destul de bine.

7. #147 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Cei care v-ati luat masina de Tier 4, puteti sa bagati upgrades in ea? Eu mi-am luat Veyron si nu se poate. Ma intreb daca e asa la toate masinile de Tier 4 sau doar la unele modele.

8. #148 SP
    Senior Member Strike105X's Avatar
    O singura propozitie am de facut despre need for speed shift: Cea mai mare dezamagire a mea.

9. #149 SP
    Quote Originally Posted by Strike105x View Post
    O singura propozitie am de facut despre need for speed shift: Cea mai mare dezamagire a mea.
    Go on, murim de curiozitate

10. #150 SP
    Control odios, Toyota Corrola GT-S stock cu turbo wtf... corolla nu are turbo stock (cu alte cuvinte gafe stats cars), a da si inainte sa fiu acuzat de piraterie am jocu (defapt ii pe drum ca mi lo trimis un amic din america) momentan joc de pe backup-ul ce mi lo facut (el banda de 50mb/s eu 30 mb/s deci nu a fost o problema.

11. #151 SP
    Quote Originally Posted by Strike105x View Post
    Control odios, Toyota Corrola GT-S stock cu turbo wtf... corolla nu are turbo stock (cu alte cuvinte gafe stats cars), a da si inainte sa fiu acuzat de piraterie am jocu (defapt ii pe drum ca mi lo trimis un amic din america) momentan joc de pe backup-ul ce mi lo facut (el banda de 50mb/s eu 30 mb/s deci nu a fost o problema.
    nimeni nu te-a acuzat. Eu l-am comandat si sincer am incredere in Shift. Controlul a fost controversat si la Killzone2 la inceput. Pareri si pareri, nu stiu pe cine sa cred dar din punctul meu de vedere controlul la majoritatea jocurilor tine de obisnuinta. Cat despre Corolla, intradevar, motorul standard este DOHC 1.6 126~130 cp dar din cate stiu si am citit (si se poate sa ma insel) vine direct cu tier 1 engine tuning. I still confide in the new NFS

12. #152 SP
    Nu de alta am zis dar cand vad ce "drama" ii prin forum scz daca parea sa ma rastesc la tine sau ceva , in fine depinde si de gusturi desi nu o sa o sa-l joc veci de tinut tot il tin de dragu colectiei ca leam cam pe toate lol. Oricum sunt persoane calora leo placut deci nu te lasa descurajat de cuvintele mele .

13. #153 SP
    Banned Nike's Avatar
    cel mai naspa nfs.

14. #154 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by Nike View Post
    cel mai naspa nfs.
    Inteligent person had spoken.

Poate ne dai si nou niste detalii de ce e naspa? Ce nu ti-a placut? De unde il ai?

15. #155 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    cel mai naspa nfs.
    LOL,go play Undercoverlol,ca ala e bun pt tine.

16. #156 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    abia astept sa-mi ajunga jocul saptamana viitoare! sunt super curios de camera din cockpit, este foarte laudata, sper sa fie primul joc in care chiar ma atrage sa joc asa. cat despre control... GeoGcX a punctat bine! sunt convins ca tine de obisnuinta, Killzone 2 este cel mai bun exemplu. odata ce te-ai adaptat, iti aduce o mare satisfactie.

17. #157 SP
    Member psycho-07's Avatar
    cel mai naspa nfs.
    naspa? lasa frate ca jucam noi jocu asta naspa si tu joaca jocurile alea marfa

18. #158 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Doamne, prostiile astea apar numai la jocuri precum FIFA si NFS, apar pe forum toti "baietii" de 14 ani din cartier care dupa ce am mancat seminte in fata blocului au intrat pe ODC sau tracker si si-au luat ultimul NFS si apoi vin si comenteaza. Si NICIUNUl, dar niciunul nu da niste motive concrete.

Bine, l-ai jucat inainte, bravo tie, vino si spune niste motive ca doar nu o fi spoiler cand cineva spune ca e greu sa controlezi masinilile, ca oricum le aflam din review-uri.

19. #159 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    ok wish me luck on contest. sunt total paralel la condus si cum m-am inscris la misto tot asa m-au si ales

cine vrea sa se distreze sa nu rateze ocazia de a veni

20. #160 SP
    Banned Nike's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    LOL,go play Undercoverlol,ca ala e bun pt tine.
    de unde stii tu ce e bun pt mine?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 13 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 ... LastLast